親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-8-3+10:30+

原帖由 tiffanylmc 於 15-08-03 發表
其實full了都有機會唔成團的. 旅行社話無機位/酒店....
希望大家報了名的都成到團. 咁就VERY GOOD ...
佢同我講已經成團喎,咁我再問下先,thx

男爵府

引用:其實跟團來講. 平唔平係其次. 成唔成團先係

其實跟團來講. 平唔平係其次. 成唔成團先係最大問題.
我岩岩打去CS 問,14/8 我个團都未成到,仲收緊,但e家網上又冇得報了。 反而同我同價但有兩日自遊活动既團16/8 就成左 wo......

我坏疑佢地唔想出咁多平團.......

子爵府

畀面勳章

ihpekkleduck 發表於 15-8-3 13:35
我岩岩打去CS 問,14/8 我个團都未成到,仲收緊,但e家網上又冇得報了。 反而同我同價但有兩日自遊活动既團 ...
希望我地成到團啦. 成唔到團點平都無用.....

男爵府

引用:Quote:原帖由+tiffanylmc+於+15-08-03+發表

原帖由 ihpekkleduck 於 15-08-03 發表
我岩岩打去CS 問,14/8 我个團都未成到,仲收緊,但e家網上又冇得報了。 反而同我同價但有兩日自遊活动既團 ...
是的,我嗰日貴團成了,平團仲未成,但已不收客,我懷疑他們不打算成

男爵府

引用:Quote:原帖由 ihpekkleduck 於 15-08-03 發

原帖由 lokjoan 於 15-08-03 發表
是的,我嗰日貴團成了,平團仲未成,但已不收客,我懷疑他們不打算成

...
到時叫你$ 轉过去

你邊間?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lokjoan 發表於 15-8-3 16:58

...
吾收客?你報邊個, 咁都得

男爵府

引用:Quote:原帖由+lokjoan+於+15-08-03+發表是

原帖由 ihpekkleduck 於 15-08-03 發表
到時叫你$ 轉过去

你邊間?
美麗X

男爵府

引用:Quote:lokjoan+發表於+15-8-3+16:58+是的,

原帖由 yanyan-mummy 於 15-08-03 發表
吾收客?你報邊個, 咁都得
打去問佢話人數已夠!
我一直check住個貴團同我個平團,當初只差2百,最後睇一個加到3千9,我個只係2千8。

子爵府

畀面勳章

ihpekkleduck 發表於 15-8-3 13:35
剛問了,我成左團啦!你都打去問下啦。

雲母殿

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+15-08-03+發

原帖由 lokjoan 於 15-08-03 發表
打去問佢話人數已夠!
我一直check住個貴團同我個平團,當初只差2百,最後睇一個加到3千9,我個只係2千8。

...
你係未8月尾?我見美麗華好多人報&問韓國團,如果佢地肯介紹成團都吾難既,不過吾再收人又有d怪

男爵府

引用:Quote:原帖由+lokjoan+於+15-08-03+發表打

原帖由 yanyan-mummy 於 15-08-03 發表
你係未8月尾?我見美麗華好多人報&問韓國團,如果佢地肯介紹成團都吾難既,不過吾再收人又有d怪

...
所以我覺得佢俾晒d機位貴團

雲母殿

lokjoan 發表於 15-8-3 18:46
所以我覺得佢俾晒d機位貴團
我本來都想報美麗華, 不過佢加得太快跟吾切

男爵府

引用:Quote:ihpekkleduck 發表於 15-8-3 13:35

你幾號出發 21/8 ?

男爵府

引用:Quote:ihpekkleduck 發表於 15-8-3 13:35

問左,CS 話个團 full左冇得報 ka la, 但又未Firm 係成團,同事可能做緊野, update緊,等多—兩天 wo !

無里頭.......

複式洋房

yanyan-mummy 發表於 15-8-3 19:02
我本來都想報美麗華, 不過佢加得太快跟吾切
今日交錢,egl 話21号$3189了,我嗰團7号開茶會

雲母殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+15-8-3+19:02+

原帖由 CandyC128 於 15-08-03 發表
今日交錢,egl 話21号$3189了,我嗰團7号開茶會
Egl都加得快,不過每次加一百算加得輕微,我睇價目表,佢都仲未出成團日期既

侯爵府

畀面勳章

回覆:yau_grace 的帖子

你幾時出發?

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 MichelleCrystal 於 15-07-27

原帖由 drizzle 於 15-08-03 發表
我睇sad05應該同你大同小異,要4099
你幾時出發?報左康泰

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 drizzle 於 15-08-03 發表我

原帖由 傻豬彤彤 於 15-08-03 發表
你幾時出發?報左康泰
我未報,心大心細中

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 傻豬彤彤 於 15-08-03 發表你

原帖由 drizzle 於 15-08-03 發表
我未報,心大心細中

首頁

尾頁

跳至