自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

worrywong 發表於 16-4-9 04:57
其實佢當你係佢媽咪,因為貓BB會按貓媽咪個乳房,等貓媽咪製造奶水,到佢長大後,係人身上按來按去就變成嗲 ...
係呀, 佢一路按一路咕咕聲架

子爵府

回覆 bero 的帖子

我同亞女都想我地既貓貓係甘樣...真羨慕

我隻仔, 朝早訓醒就係甘搵人, 但好早呢, 5點/5點幾, 返工個日都話早少少起身, 放假個日真係唔想睬佢, 但其實出面仲有貓女陪佢架, 貓女就一副事不關己甘繼續訓

貓女好鍾意比人摸, 但唔like抱, 仲成日對我咪咪眼, 唔知有無咩意思呢? 定係佢不過眼訓想訓呢?

大宅

引用:回覆+bero+的帖子我同亞女都想我地既貓貓係

原帖由 cherry_k 於 16-04-11 發表
回覆 bero 的帖子

我同亞女都想我地既貓貓係甘樣...真羨慕
佢對你咪眼即係話「我愛你」

子爵府

回覆 nanabee0728 的帖子

真的嗎?!? 好開心呀, 真係有少少受寵若驚呀, 我養左貓女3個月咋, 我地一家都好錫佢地

子爵府

回覆 cherry_k 的帖子

想問下你地有無幫貓貓刷牙? 點樣幫佢地護理牙齒?

大宅

引用:回覆+cherry_k+的帖子想問下你地有無幫貓貓

原帖由 cherry_k 於 16-04-13 發表
回覆 cherry_k 的帖子

想問下你地有無幫貓貓刷牙? 點樣幫佢地護理牙齒?
我買左潔齒零食比佢

子爵府

係咪GREENIES?
我岩岩訂開野送貨見有特價買左, 諗住遲多2個月貓女夠一歲可以比佢食

大宅

引用:回覆+nanabee0728+的帖子係咪GREENIES?+我

原帖由 cherry_k 於 16-04-13 發表

係咪GREENIES?
係啊,我隻女5個月都比左佢食

首頁

尾頁

跳至