自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

Leon

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我一直喜歡劉華,重情重義.
<br><br>

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

回覆:好奇一問: 四大天王大家最鍾意邊個?

反而4大天王中,從來無對 郭富城迷戀過

對黎明 感覺最好,果時好靚仔,買過一次碟聽。

後期就 劉德華 愈老愈有味道

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:Photosynthesis 的帖子

Leon

大宅

引用:從來都係老黎.學友歌神但感動唔到我.劉華太

原帖由 YongXin 於 16-05-03 發表
從來都係老黎.

學友歌神但感動唔到我.
同感!!

水晶宮

Aaron 第一
Leon 第二

禁止訪問

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

OH MY LOVE YOU'RE ICHI BAN
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

Photosynthesis 發表於 16-5-3 02:06
讀書時期迷戀郭富城
做咗人亞媽時欣賞劉華
呢期對黎明有d好感

一路以來,都是黎明!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

張學友

複式洋房

細個讀幼稚園,媽咪問我鐘意邊個明星,我是但指住電視果個「愛你愛不完」
就咁就被鐘意左郭富城好多年,點解釋都水洗唔清。

如果真心講:

1. 劉德華: 因為佢後生果陣chok得幾柒,但越大年紀越有味道,佢D歌好聽(我鐘意常言道&無間道,主因應該係首歌本身好聽同D歌詞岩口味,但佢都唱得唔錯,佢把聲線都係我鐘意果類型), D戲幾好睇(鐘意睇佢同sammi做對手戲), 全面D黎講,我會將佢放係一個男人ge角度黎欣賞,佢個形象真係打造得唔錯,覺得佢係一個好男人同好仔

2. 張學友: 佢除左唱歌,其他真係唔得,我覺得佢係四大天王裡面ge實力派...因為樣唔係靚仔,做戲又屎到爆,但奈何佢唱歌真係好好聽,我呢個聲音控真係忍唔住

3.黎明: 其實係近期佢有演唱會,先有留意下佢,對佢都幾陌生,但我覺得佢會被封為金句王,可能就係佢思維好跳跃同諗野太快,D人唔係咁跟到,講真佢都幾鬼風趣下,佢後生果陣應該係四大天王裡面,最青靚白淨同靚仔果個

4.郭富城: 鑑於被鐘意左佢十幾年,我對佢真係無咩好感,佢係好勁歌熱舞...但佢ge身高真係...其實唔四個企埋一齊又唔覺得佢矮ge...同埋佢搵D女朋友ge品味,可唔可以唔好一直下滑落去? 同埋想吐糟一句,佢風雲裡面步驚雲個造型真係完全破壞左我心入面步驚雲ge形象,真係每次見到都忍唔住笑

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

只會聽劉德華同梅艷芳的演唱會。

男爵府

Leon

大宅

學友,黎明

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

我淨係唔鐘意國貨城,其他都好欣賞

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Leon

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

四大中,學友唱功好但Amore 和軽撫你的臉後就無哂feel,而且把聲唔太好聽
黎明聲靚又磁性丶聲底雄厚現在又唔走音,太極演唱會做嘉賓唱得好到不得了,Joey tang 都話聽他唱歌會醉丶好Lum
劉華真係一開口想打爆佢,什麼歌都好似唱南音咁,難聽到哩,幾十年都無進步,
國貨就跳舞補番,唱歌都勉強可以,有進步嘅,好過Twins

禁止訪問

我的育兒心得勳章

回覆:好奇一問: 四大天王大家最鍾意邊個?

男爵府

畀面勳章

劉德華

男爵府

回覆樓主:

一直都鍾意學友,唱歌真係好勁,華仔好靚仔好charm,Aaron就唱這歌時hit 過下,但唔係特別like,依家直頭
反感tim! Leon一直冇大感覺,係近年覺得佢有趣幽默

首頁

尾頁

跳至