美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

係Lumire 打埋了,好乾淨就真

大宅

回覆 volarbb 的帖子

成個妹妹脫曬要幾$?

大宅

好似會好痛

大宅

sugar0325 發表於 19-1-16 10:18
回覆 volarbb 的帖子

成個妹妹脫曬要幾$?

我做FBI時 有折好似6000左右

複式洋房

回覆 christineee 的帖子

我係買左家用機 (PHILIPS)自己脫, 我本身係多毛人, 手腳, 做左第1-2次, 已經少生左毛, 同勁慢, Bikkini 位就生得毛左, 同幼細左, 因為我呢部有度數較, 你頂得痛就強d囉, 頂唔到就弱d, 相對就用多d時間, 我加埋而家做左3次, 每2星期做左1次, 但手腳真係得返好少, 所以會拉返長, 可能3-4星期再補打, 但bikkini 就會keep 住2星期.

你有問題可以pm我

侯爵府

volarbb 發表於 19-1-16 04:55
係Lumire 打埋了,好乾淨就真

請問幾錢?包永久保養嗎

大宅

lingluk1306 發表於 19-1-24 21:03
請問幾錢?包永久保養嗎

永久呀,我買時半價,好似7xxx

侯爵府

volarbb 發表於 19-1-26 20:32
永久呀,我買時半價,好似7xxx

你脫左幾多次就無再生?因為我係依間有脫其他位 脫左超過六次都仲生緊

大宅

lingluk1306 發表於 19-1-26 21:09
你脫左幾多次就無再生?因為我係依間有脫其他位 脫左超過六次都仲生緊
...

我本身有濕診所以我打既度數好低
我其他部位可能打左10次
你可以問下佢地

侯爵府

volarbb 發表於 19-1-26 21:47
我本身有濕診所以我打既度數好低
我其他部位可能打左10次
你可以問下佢地

佢地話要到我下次treatment時親口答間野怪怪

大宅

lingluk1306 發表於 19-1-26 21:56
佢地話要到我下次treatment時親口答間野怪怪

咁怪既 我之前睇過我度數都幾低,同埋濕診又周圍都係,所以繼續生我就繼續打

大宅

我尋日去咗 Medliase 打 bikkin & anus 位,又無我想像中咁痛喎,可以接受到。

大宅

vivianki 發表於 17-7-27 22:34
我都只係做熱蠟,做慣都5係太覺痛,同埋比激光平好多,我做開個間單次收費,每次$268,包埋去色素護理

...

可以pm我嗎?

男爵府

BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 vivianki 的帖子

可以PM 我邊間脫嗎,THANKS

大宅

我好細個已經自行剃下面嘅毛,因為身邊朋友都係咁,但越剃越粗,吉住妹妹好唔舒服。我試過亂揾美容院同自行做wax, 但原來有分soft and hard wax... anyway, 用錯左soft wax做真係痛到講粗口!
之後喺新加坡試左當地一個出名,專做Brazilian wax嘅公司,一試愛上,因為唔算痛,同埋清得好好。當我知道香港中環開左時,我當時好開心,每個月都去做。但係wax有個問係係會有in-growth hair,同埋我擔心妹妹皮膚會鬆。之後我覺得間野越來越sell,我真係好怕俾人sell, 我就轉左第二間,都係中環。但in growth hair都係未解決,我有用peeling都唔work... 到最後,我去左做全身激光脫毛,做左一年,無左80%毛亦無ingrowth hair

大宅

stepheony 發表於 19-6-14 11:52
我好細個已經自行剃下面嘅毛,因為身邊朋友都係咁,但越剃越粗,吉住妹妹好唔舒服。我試過亂揾美容院同自行 ...

俾我再揀,我會一早做激光脱毛,因為我而家完全唔洗擔心毛髮問題。以前每星期都要花成個鐘脱身體各部位嘅毛,好煩!

大宅

joeywy 發表於 19-1-24 14:53
回覆 christineee 的帖子

我係買左家用機 (PHILIPS)自己脫, 我本身係多毛人, 手腳, 做左第1-2次, 已經少生 ...

我也剛買左呢部!!

大宅

回覆 stepheony 的帖子

早脫早享受丫真係! 我係le xxmes脫underarm 4次就全清~~ 佢地用lightsheer打又快又舒服, 之前都試過打755 laser, 但好鬼痛! 所以bikini位完全唔敢打755, 依家用lightsheer做緊full bikini, $6000包永久保養, 勁抵用目前打左4次, 已經冇咩毛生lu

大宅

HSNanny 發表於 19-7-3 16:49
回覆 stepheony 的帖子

早脫早享受丫真係! 我係le xxmes脫underarm 4次就全清~~ 佢地用lightsheer打又快 ...

係呀,755係有啲痛,但都幾快,我喺2X Beaxty到脱全身,年幾前join 好似3萬幾,超平同埋佢地只做脱毛,所以完全唔會sell,啲therapist好nice,可能佢地唔洗點跑數

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至