夫婦情感

跳至

首頁
34567...19

尾頁

大宅

catfy 發表於 17-11-28 22:10
99一定幫住個仔,唔駛旨意佢

我成日提醒自己將來唔可以做一個咁既99

禁止訪問

大宅

Deek1025 發表於 17-11-28 22:46
千祈唔好俾男方家人知道你一舉一動,而家最緊要錢,一於cap 水 cap 到盡等個賤人無得風流快活! 仲租樓咁巴 ...

我99發哂癲咁鬧我,我都唔會再睬佢地!之前就係蠢左同99講我見到佢開左個Facebook account見到佢旅行既相,手上隻戒指仲要唔係我地既結婚戒指,第二日就連個facebook都block埋我喇!呢隻烏龜同我一齊咁多年次次旅行都係aa,同個女人幾個月就同人去紐西蘭,坐直升機去冰川咁開心,個女人梗係要夾實佢啦。

大宅

heather1106 發表於 17-11-28 22:55
呢啲男人 你都吾洗指意佢會返轉頭,佢做到咁,都已經係中女人毒好深。唯有爭取應得既 吾好俾佢咁風流快活
...

佢而家梗係風流快活啦,3個月唔俾錢已經袋住十幾萬喇,佢就飲靚酒食牛扒,我同個仔呢?!

禁止訪問

大宅

SHERMEN 發表於 17-11-28 23:18
個女人弄散人地頭家,吾知過吾過到自己

我諗隻烏龜都唔會同人講個老婆大緊肚,只係講我有幾唔好,同我一齊唔開心,咁佢兩個既良心咪好過d囉。

大宅

回覆樓主:

我信有報應,呢d咁既垃圾一定冇好下場。
就等呢一日出現啦。
你99 都好賤,唔怪得生個咁pk既垃圾。
如是我,呢一世我都唔會比個孫佢見。
好好養大兩個小朋友。
個老婆陀住b, 個垃圾去玩女人,真係廢過廢柴。
果個女人,更加係雞一隻,後生又點?冇腦姣雞一名,咪睇佢點折墮,佢接收左條廢男你應該多謝佢。
樓主加油,我都係單親家庭長大,完全冇問題,非常proud of 我媽咪飛甩個廢老豆。
加油

大宅

回覆樓主:

有冇揾偵探,捉到姦你分多d

子爵府

回覆樓主:

樓主,加油。千萬不要再比機會呢个衰男人接近你的子女。

你要拿著死佬有第三者的證據,將來必定有用。
他block 你的account , 你都要想辦法保留或存檔相片。

大宅

Winky106 發表於 17-11-28 23:09
我99發哂癲咁鬧我,我都唔會再睬佢地!之前就係蠢左同99講我見到佢開左個Facebook account見到佢旅行既相 ...

唉,男人
咁有本事fb ac都唔好開嘛,反正都與世隔絕咁
自己有仔女都仲好意思公然post同第二個女人既旅行相,係未咁厚面皮
我都唔明,點解啲男人有第二個埋身係中左毒咁,變得冷血 無情。

大宅

開心吸收勳章

Winky106 發表於 17-11-28 19:11
我都擔心緊,佢係會計師一定識計數,佢仲同佢呀媽講話會俾錢我,佢會計下條數俾幾多。我就睇下過幾日佢俾 ...

如果佢唔比就直接去小額,等個官判完搵收數去收~ 佢咁高級,唔會唔驚比人追數掛~
好多人都會走數唔比,要追數一定要用強硬啲既手法架!

洋房

回覆樓主:

我同你情況差不多,你仲要有小朋友,果份冇助同冤屈會更甚

點解D男人可以咁賤,同佢捱左咁多年,完全唔會珍惜,淨係顧住一己私慾,傷害自己家人,又唔肯負任何責任,豬狗不如

男爵府

Winky106 發表於 17-11-28 23:12
佢而家梗係風流快活啦,3個月唔俾錢已經袋住十幾萬喇,佢就飲靚酒食牛扒,我同個仔呢?!
...

有啲男人就係咁衰。你愈同佢反面 佢就愈吾理你。

大宅

Pianistbaby 發表於 17-11-28 23:48
我信有報應,呢d咁既垃圾一定冇好下場。
就等呢一日出現啦。
你99 都好賤,唔怪得生個咁pk既垃圾。

我都信有報應!過幾年隻雞要求佢結婚生仔咪又行返同一條路。我冇左10年,而家只係30歲。隻烏龜根本係好要面,覺得係經理扮到自己好有錢咁,唔係人地會痴住佢唔放,咁巴閉就唔洗叫細佬向信用卡套幾萬蚊出泥俾佢溝女啦。我三母子要分起上泥一定唔係1萬幾千咁少,睇佢到時冇錢人地係咪同佢捱囉,係咪恭喜佢囉,不過佢起碼要養對仔女到18歲,佢連儲錢既機會都冇,到時人又老,樓又冇,錢又唔多,佢真係蠢到冇人有,大好家庭唔要,要揀條咁既路去行。

大宅

ebhaaoff 發表於 17-11-29 00:01
有冇揾偵探,捉到姦你分多d

真的嗎?但我冇咁既財力啦
但我聽人講佢一句認有女人都吹佢唔脹,香港冇通姦罪。

子爵府

回覆樓主

呢個男人真係賤到無人有
樓主加油呀

大宅

PandaVV 發表於 17-11-29 00:05
樓主,加油。千萬不要再比機會呢个衰男人接近你的子女。

你要拿著死佬有第三者的證據,將來必定有用。

我諗住個女出世都唔會俾佢知!佢掂完個女人唔好諗住再掂我地三母子!不過可能佢根本唔會再care

大宅

no.000 發表於 17-11-29 00:12
唉,男人
咁有本事fb ac都唔好開嘛,反正都與世隔絕咁
自己有仔女都仲好意思公然post同第二個女人既旅行相 ...

其實佢而家做埋咁多野真係7到冇朋友!
因為呢d賤人係冇腦既,只係用下面諗野!

大宅

kerorocookies 發表於 17-11-29 00:40
如果佢唔比就直接去小額,等個官判完搵收數去收~ 佢咁高級,唔會唔驚比人追數掛~
好多人都會走數唔比, ...

佢做得出咁絕,我都唔會同佢客氣!咪睇下邊個樣衰囉。

大宅

MiMiws 發表於 17-11-29 00:42
我同你情況差不多,你仲要有小朋友,果份冇助同冤屈會更甚

點解D男人可以咁賤,同佢捱左咁多年,完全唔會 ...

好慶幸有對仔女陪伴住我,如果唔係我應該一早癲左。呢條路唔易行,但我相信佢地大個左一定好錫我!

首頁
34567...19

尾頁

跳至