夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Nancy20090615 發表於 19-2-19 12:31
我諗會唔會重有其他原因, 點肥佢都要開餐, 新婚咋喎, 唔會成兩年一次都無. 點無需要的男人, 一年都有幾次 ...

我都肥左,但我老公都同以前一樣有要求行埋。
佢係會時不時問我幾時減下肥?我地有想生多個小朋友,佢好醒目咁同我講:「你減少少啦!我驚你陀得辛苦咋!」

複式洋房

ccjelly 發表於 19-2-21 03:59
我都肥左,但我老公都同以前一樣有要求行埋。
佢係會時不時問我幾時減下肥?我地有想生多個小朋友,佢好 ...

愛一個人唔會介意佢樣貌同身型,在我角度,佢都唔見得好瘦

複式洋房

好神奇wor, 衣家好多男人一齊一個月就想搞野...

大宅

mtabom 發表於 19-2-21 21:44

我老公都肥左好多,哈哈!幸福肥

你講得都無錯!但而家多左好多人會用老婆「走樣」黎作為去滾既理由(藉口?)
唔好話男人,好多女人都會成日提住:「好心你keep下啦!因住你老公出去搵第2個!」。 (我係有聽過有人咁同我講)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ccjelly 發表於 19-2-21 22:46
我老公都肥左好多,哈哈!幸福肥

……

別墅

我老公都成日冇需要, 一星期一次覺得足夠不過而家為左想生b, 唔願意都會做既

複式洋房

回覆樓主:

身邊都有朋友話佢哋都唔多搞嘢,所以我又諗會唔會而家啲男人無咁大需求

大宅

mtabom 發表於 19-2-22 14:04
身邊都有朋友話佢哋都唔多搞嘢,所以我又諗會唔會而家啲男人無咁大需求
...

我相信真係有很少部分男人係可能因生活壓力大,工作辛苦而少需求。

但我都相信很大部分男人係對太太缺乏新鮮感而厭左,隨後便對太太冇需要。

大宅

mtabom 發表於 19-2-16 15:13
結婚前半年已住埋一齊,住埋無搞嘢,結完婚都無,已結婚一年多,其實點解佢會無性需要? 我覺得呢個婚姻好似 ...

是你冇主動, 還是對方冇主動, 定係大家都在等大家主動??
最重要係, 是否對方有 reject 過有關的要求?

複式洋房

pkbkek 發表於 19-3-6 21:09
是你冇主動, 還是對方冇主動, 定係大家都在等大家主動??
最重要係, 是否對方有 reject 過有關的要求?
...

我曾經主動過,但被拒絕,因為佢話攰,自此無再主動過,佢亦無主動返

大宅

mtabom 發表於 19-3-6 21:10
我曾經主動過,但被拒絕,因為佢話攰,自此無再主動過,佢亦無主動返

是否試過好多次, 次次都話攰?
因為你都要明白... 這方面都真係需要好大體力的~

複式洋房

pkbkek 發表於 19-3-6 21:19
是否試過好多次, 次次都話攰?
因為你都要明白... 這方面都真係需要好大體力的~

一次

大宅

mtabom 發表於 19-3-6 21:27
一次

那你又不用太敏感吧...
只是一次的reject, 不算甚麼大問題。
現在亦只可以講對方並不是主動型而已。

講真, 面對一個你多次要求亦會reject, 甚至大家都商討過有關供求問題, 仍得不到改善的話...這才是出問題。
所以見到你的情況, 對我來說其實只是好少好少的問題... =p

我只可以講...你有些少發悔氣, 所以索性就不再主動
剛剛又遇上一個不太主動的對手... 結果才出現你所講的問題

不如, 你再找機會試多幾次... 當然你亦要睇情況, 見到真係攰就唔好問了...
如果對方仍然一而再, 再而三 reject 的話先再定論都未遲.. =)

add oil !

用戶要求終止服務

有冇睇過電話,我覺得佢出面有SP或者食飽,唔會係基,新婚喎!或者花少少搵人查下,買個安心

大宅

回覆樓主:

老公唔掂你唔一定係出面有女人的,我以前有個男朋友都係咁,就算搞都無力郁,自自然然佢就自卑,唔敢掂我,怕令我失望。因為佢工作忙,應酬多,食飯飲酒多,搞到個腎有問題,睇過醫生話腎有水泡。腎對男人既性能力有密切關係的,我建議你帶老公去檢查下身體。

水晶宮

畀面勳章

kissapplegirl 發表於 19-2-16 19:00
如果男人工作體力勞動好大,個人好攰小d搞都正常,但唔會超過個幾兩個月都無需要,正常男人無可能成年唔搞 ...

講得啱,男人點都會鍾意揸下摸下

水晶宮

回覆樓主:

我只諗到出面食飽

每晚翻屋企唔代表無食

好多lunch去食,一樓一45分鐘

翡翠宮

mtabom 發表於 19-2-21 21:44

問題可能佢介意
咁,可以點

別墅

mtabom 發表於 19-2-16 17:25

供樓佢供,我覺得我哋只似同屋住,最close 最多係出街拖手仔 ...

我結咗婚9年拍拖10年有個仔,老婆最近幾年對我無晒興趣,樓我供屋企支出我比晒,我咪重無意思,我覺得連最開心最close 都唔洗諗。

別墅

mtabom 發表於 19-2-22 14:04
...

我生完bb肥左好多,我一度性冷感,不過佢就非常肉緊,我有時候覺得佢係唔係咁唔揀飲擇食?其實正常來講肥都要開餐的。。。所以我唔覺得少搞嘢係正常。。
仲有,我吃甲狀腺補充劑,但係食藥邊會影響搞嘢?我覺得你c6直頭外面飽左。

首頁

尾頁

跳至