跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2002年5月既精靈靚豬太大聚集 - 新竇上場....

wandyfok 寫道:
禧媽,
等你好消息呀!

wandyfok
我衰左la, 今朝返果陣, 佢都話 : 冇驚驚, 返學好開心!!
點知, 去到學校門口, 又放盡喉龍喊 :-| 根本, 佢講同做, 分開2套!!! :cry: :cry:

男爵府

Re: 2002年5月既精靈靚豬太大聚集 - 新竇上場....

katieman 寫道:
禧媽媽,

我又係報左禮賢會同培正
不過我only報呢兩間,唔收唔知點好...hahaha

katieman
你培正幾點呀?? (我同wandy, 咁arm2:30, 不過唔同班房)
禮賢又幾點 ?? (我09:30)
wandy教架, 要有信心

男爵府

wandyfok
6:00 囉啵, 你應該出黎

男爵府

阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

子爵府

禧媽,
我今日去左jusco呀!所以成日都無上來呀!sorry!不過好開心,買到好平又輕的白波鞋俾恩恩返學著,係米x老鼠黎,$99/對,仲要再有7折呀! 所以我諗都唔諗買左8號同10號呀!如果有埋9號我會買埋tim呀!仲有買左好多野,不能盡錄,sorry!有興趣自己去睇下啦!我覺得買返學鞋最抵呀!因我樓下d舖仔一定唔會減價。

katie,
係呀!最緊要係有信心,就算兩間都唔收,可以諗下d插班nursery或無咁出名的幼稚園呀!

男爵府

早晨
幾日無上嚟 chat
因要同囡囡轉幼兒園.
好彩, 佢好快習慣.

好開心呀, st. Cat 同 Kent 都收左呀女呀 ?
你地覺得邊間好d 呀 ?
比吓意見我啦 :idea:

Thank You

男爵府

wandyfok
haha....
我地dc9, 執到平野就係開心到咁!
嘩, 好平啵, 折埋咪$70有找, 佢做到幾時, 唔知sun去, 仲有冇呢??

男爵府

jazzmama
sorry, 我只知2間都好...好出名, 但我又唔知比較啵!!
事關, 我只有識人讀 kent 話英文好深架嘛

子爵府

禧媽,
係呀!好抵買架,sun都仲有得買呀!不過唔知仲有無size囉。 :mrgreen:
聽日in完可能會同adrian媽,jac等人tea喎,你得嗎?
jazz,
我都係唔知邊間好呀!你去幼稚園雜談度問下啦。

子爵府

禧媽,
我又去街啦,bye!

男爵府

wandyfok
haha......
你好似d闊太呀!!
得閒就揍下小朋友, 得閒就"濕平"!
仲有, 得閒tea下添!!
你地聽日 tea 得開心 d la, 因為我應該會同老公去, 費事悶親佢 la

男爵府

88 lu

wandyfok
下午又去左邊到行呀??

子爵府

禧媽,
我下午係我媽媽同大哥仲有姪女入左黎搵我飲茶呀!佢地仲同恩恩,禧禧去左playgroud玩tim!我就......做亞4囉。聽日見啦!祝 大家都成功啦!可以一齊做同學仔呀!

大宅

禧媽媽 寫道:

katieman
你培正幾點呀?? (我同wandy, 咁arm2:30, 不過唔同班房)
禮賢又幾點 ?? (我09:30)
wandy教架, 要有信心

禧媽媽,
培正12月11日(12:30)
禮賢好似都幾早...不過我宜家o係公司,睇唔到,遲下話你知
有信心有信心 不過我個女好八妹,我怕面試時講錯o野...得罪miss就死><
尋晚佢唔乖,我o係度同佢講道理,佢竟然話:食飯先啦~唔好咁多o野講啦~

子爵府

katiema,
依家d細路係咁架!好鬼多口,我個女想玩冰桶d冰時,見我望住佢,佢竟然同我講:"食野呀!"仲要用手推我個頭呀! :evil:

禧媽,
今日放假嗎?

男爵府

wandyfok 寫道:
katiema,
依家d細路係咁架!好鬼多口,我個女想玩冰桶d冰時,見我望住佢,佢竟然同我講:"食野呀!"仲要用手推我個頭呀! :evil:

禧媽,
今日放假嗎?

WANDY
你唔似咁好恰啵......

KATIE
HI, 你女女好叻叻啵,間間都考到.咁你DECIDE左讀邊間未呀?

好啦,我要閃先,要同阿女去跳BALLET啦.
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

子爵府

力高媽,
我都唔想,但又唔想攪到恩恩學我惡,咁我咪要做"順得媽"囉。當然,如果係dangerous我都會同佢企硬架!

子爵府

禧媽,
恩恩入課室之前係無野,好正常架。點知佢自己一個人入左課室之後唔見我,就放聲嚎哭呀!俾老師趕番出黎叫我"乙水"下佢先,好彩老師最後都俾我陪住恩恩一齊in左囉。激水我啦! :evil:

子爵府

hi!

男爵府

wandyfok
你唔算慘囉!!
果日同一批, 我見有個爸爸用左3次單獨比囝囝入去, 都唔得(喊得好大聲), 最後老師比佢陪埋入去!
係呢, 其實入到去, 考d咩架??

首頁

尾頁

跳至