自由報料

跳至

首頁
34567...16

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

LovelyKwan 發表於 20-3-2 19:34

你仲有幾個月先到期!我估最快都要六月先有平offer 比你 ...
係啦...尤其我根本唔想轉的..
我都怕裝過其他公司麻煩....
就算同依家一樣我都會續的..

但佢次次都一開始貴一貴...拖到最後先慢慢減...
爽快D唔得既?
一係唔好早9個月就通知我...
不如得番2個月先通先我到期...
一黎就比個靚價我...大家唔駛煩...

佢果D都唔知係乜玩法...
佢真係覺得D人會怕麻煩...
佢話幾錢就幾錢去續???
大多數..尤其係我地依D師奶仔....
咪不停格價等你減囉...
你真係唔減...
為左十蚊八蚊一個月..轉台就轉台....

佢咁玩...留番比D大公司咁玩就差唔多...
同住宅客咁玩...咪個個都CUT FORM...
再最低價囉...

佢都開左咁多年...
都同D客玩左咁多年...
係要玩到人反感先安樂?

大宅

月希 發表於 20-3-2 20:44
係啦...尤其我根本唔想轉的..
我都怕裝過其他公司麻煩....
就算同依家一樣我都會續的..

哈哈(emoji)咪係!

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

我公屋都要$158/月,吴算抵,只係1000M, my tvsuper, wifi管家,wifi蛋,idd, only, 但我懶得轉公司

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LovelyKwan 發表於 20-3-2 13:44
回覆 月希 的帖子

今日call 續約熱線35628228, 續了2年約,佢話呢個係填咗cut form 留客嘅價錢, 係私樓價

我打呢個電話佢話同網上一樣價,189/月好貴,點先會平d呢?

大宅

yanyan-mummy 發表於 20-3-3 16:31
我打呢個電話佢話同網上一樣價,189/月好貴,點先會平d呢?

我係三月21到期喎,你幾時到期啊?

同埋我係200m

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LovelyKwan 發表於 20-3-3 18:03
我係三月21到期喎,你幾時到期啊?

同埋我係200m

我7月先到期,但已經send email 黎話就到期,是否最後果個月填cut form最優惠

大宅

yanyan-mummy 發表於 20-3-3 18:07
我7月先到期,但已經send email 黎話就到期,是否最後果個月填cut form最優惠
...

七月到期。六月先有平架,你而家唔使理佢,佢唔會比平你架

雲母殿

LovelyKwan 發表於 20-3-3 18:15
七月到期。六月先有平架,你而家唔使理佢,佢唔會比平你架

吾該你先,佢往時都會打電話黎叫續約,現在都只有email

大宅

我7月到期,收過3次 email。
最近收過一次電話,但態度欠奉,未 講價錢我已 cut了線

珊瑚宮

pet. 發表於 20-3-3 18:33
我7月到期,收過3次 email。
最近收過一次電話,但態度欠奉,未 講價錢我已 cut了線 ...

我都岩岩收到電話...
要129...我話比我依家貴...
我依家118..
佢話差10幾蚊咋喎...咁都貴?
又話有D人百幾二百都係咁用...

我話人地唔格價關我乜事?
我冇理由有平唔用..用貴架...

個SALES都冇諗住減價...
係話咁算啦...就收線....

佢地D SALES真係好乞人憎...
個續約政策都真係好乞人憎....

就係依個SALES...
我原本都唔想轉的...
我今晚就叫老公研究下...屋苑重有邊間寛頻好...
平D就轉

禁止訪問

大宅

月希 發表於 20-3-3 18:51
我都岩岩收到電話...
要129...我話比我依家貴...
我依家118..

嘩,sales 態度超級乞人憎

我覺得, 續約價,唔應該貴過依家個價

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

jwybb 發表於 20-2-12 12:51
我三月尾到期昨天打電話嚟100M $118 + $20 電話,但我話想轉1000 MB,佢開$2xx, 咁我話唔使我轉台,佢跟住O ...

係公屋價定私樓價?

大宅

jkbabe 發表於 20-3-4 13:37
係公屋價定私樓價?

私樓

侯爵府

我五月尾到期都啱啱續咗喇, 講完一大輪 平均$118 月, 我住嗰度得100m 冇嘢送都算 終於唔冼再比佢奪命追魂 call

珊瑚宮

jllulu 發表於 20-3-6 15:28
我五月尾到期都啱啱續咗喇, 講完一大輪 平均$118 月, 我住嗰度得100m 冇嘢送都算 終於唔冼再比 ...

118..我原本已經係...
本來都諗住原價都續...
但上次果個死人SALES打完黎...
我決定...佢唔平過118我都唔續佢

侯爵府

月希 發表於 20-3-6 15:49
118..我原本已經係...
本來都諗住原價都續...
但上次果個死人SALES打完黎...

咁你咪填定cut form 等佢打嚟囉!呢度JM 都係咁教唔平至多轉台,有smartone, 中移動, hgc 都平

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我月尾到期,冇人打比我⋯⋯
App 既續 plan 價要 169,貴過依家~
我諗出去睇定其他公司 plan

男爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

私樓$149,100M+mytv+家居電話,6月到期,而家offer $189,我睬佢都傻

首頁
34567...16

尾頁

跳至