自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我都慘,依家唔使返學,日日成班嘩鬼喺出邊公園玩到din哂,依家已經成3個鐘,重喺大大聲叫,好似有無窮精力咁,我要避咗入房先冇咁嘈,好煩,嘈到頭都痛。

大宅

叮妹 發表於 20-12-3 13:38
請問系咩音?要幾$到?但吾想淘寶

上網搵降噪耳機大把, 外國出先, 要貴價來佬貨大把, 唔一定淘寶呀

BOSE / SONY / SENNHEISER 都唔錯

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

耕田妺 發表於 20-12-3 16:58
我都慘,依家唔使返學,日日成班嘩鬼喺出邊公園玩到din哂,依家已經成3個鐘,重喺大大聲叫,好似有無窮精力 ...
三個鐘....咪玩喇......佢地無屋企人管咩

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

miriam 發表於 20-12-3 17:27

日頭係無辦法的...

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

waiting046 發表於 20-12-3 11:43
我樓上樓下同對面單位一齊裝修…小朋友仲要上zoom…
我就嚟癲喇!

好過分開裝 裝完一個到一個仲癲

珍珠宮

miriam 發表於 20-12-3 17:27

管乜鬼丫,老豆、工人、阿爺,逐個出黎同佢地玩,係幾家人细路一齊,踏滑板,单車,打羽毛球,踢波,嘈到din.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

耕田妺 發表於 20-12-3 23:10
管乜鬼丫,老豆、工人、阿爺,逐個出黎同佢地玩,係幾家人细路一齊,踏滑板,单車,打羽毛球,踢波,嘈到d ...
我無野好講.........因為佢地癲過我...................

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

阿花花 發表於 20-12-3 17:14
上網搵降噪耳機大把, 外國出先, 要貴價來佬貨大把, 唔一定淘寶呀

Klipsch 都有

子爵府

我屋苑之前好少買賣,所以我估大家d屋d裝修會比較舊。但近半年,(估計大家賣樓去英國),好多買賣!
咁就慘啦囉! 兩個月前,上下左都有裝修,上堂嘅話完全聽唔到,我都要取消唔開會。
剛剛再check 中原網站,10月,11月又有大量買賣,唉,有排挨!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有排嘈, 仲要勁多灰塵

珍珠宮

回覆樓主:

我之前仲慘,對面拆樓,斷斷續續拆足3個月 ,朝朝8點幾開始,機關槍咁,真係人都癲,而家拆完,唔知起時會唔會又好嘈

男爵府

回覆樓主:

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

每次有裝修聲音,我都祝佢順利完工,冇野執手尾。

王國長老

錢錢媽 發表於 20-12-4 04:50
我屋苑之前好少買賣,所以我估大家d屋d裝修會比較舊。但近半年,(估計大家賣樓去英國),好多買賣!
咁就 ...
大家都辛苦, 我就係樓上個家, 入左伙有排都唔會走, 你地就慘

王國長老

TMC3012 發表於 20-12-4 07:33
有排嘈, 仲要勁多灰塵
噚日見到天花不停咁跌灰, 已經吸左三次塵, 諗住拖地.......放棄好過.........

王國長老

waic 發表於 20-12-4 07:33
我之前仲慘,對面拆樓,斷斷續續拆足3個月 ,朝朝8點幾開始,機關槍咁,真係人都癲,而家拆完, ...
起樓都係嘈, 你有排無得休息

王國長老

(Samantha) 發表於 20-12-4 08:11
每次有裝修聲音,我都祝佢順利完工,冇野執手尾。
爆地下先難頂, 今日應該係等地下乾, 變左無乜大問題

珍珠宮

miriam 發表於 20-12-4 15:26
起樓都係嘈, 你有排無得休息

大鑊
而家似曬緊塊地,冇工人開工,遲啲就慘了

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

咁隻衰仔有冇嚇親?
定係識走入牀鋪瞓覺?

侯爵府

我大廈大維修,啱啱搭咗棚封咗窗,Spider-Man 有時突然喺出面鑽下外牆,遲啲拆外牆磚瓦一定嘈到要閃。

下星期拆冷氣機(即係暖氣都冇埋),我唔知可唔可以捱到兩年!

首頁

尾頁

跳至