自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我女用呢款,佢話估唔到幾十蚊 cheap 嘢揹起仲舒服過 Cath Kidston $750 背囊。

子爵府

pakhop 發表於 21-8-17 21:23
Geogory

Gregory要上網買?百貨公司sogo, aeon有冇 ?

男爵府

mommyli 發表於 21-8-21 16:36
中學一定唔會用護脊,唔怕比人笑除外

我仔話中學書包用護脊,著Dr Kong鞋, 會俾同學笑。

伯爵府

kellychan1 發表於 21-8-21 20:49

喺呢個年紀層面,呢類型嘅嘢係幾老土

大宅

mypineapple 發表於 21-8-17 10:53
普通運動型?
有護脊功能?

Gregory 啦,非常耐用,真心抵

珍珠宮

回覆樓主:

我最近用mileage換左呢個俾自己

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

元朗73 發表於 21-8-21 14:23
我囡勁愛這牌子,每次去千色都睇有無新款

我兩個都鍾意用 Oxford, 送隻熊仔幾得意

子爵府

koeyu 發表於 21-8-17 13:39
官方天貓專賣店,應該唔會假,千色429有8折,暑假429有85折,它公司fb有包郵寄出320,淘寶折實港幣280有找 ...

請問邊間公司fb有包郵寄出320?

男爵府

我係8月頭Aeon 買Gregory 有8折,我1780 折左1424, 順便買埋Gregory 銀包

男爵府

dongnut 發表於 21-8-22 16:18
請問邊間公司fb有包郵寄出320?

牛津fb
https://www.facebook.com/702816633072944/posts/4328315397189698/

伯爵府

telfast 發表於 21-8-21 14:13
佢地個官網,我早2日收到貨喇,個女好鍾意個實物,希望用得耐啦
我囡高小都有用呢隻牌子, 雖然唔係日日用, 但用咗兩年都好新淨.
陶土經過塑造...燒製...可變成有用的器皿.它盛裝到多少就看我們如何給它塑形,它有多堅固就看我們如何燒製...

伯爵府

畀面勳章

細路今年中一,本身有個Lafuma 26L,但係學校唔畀放書係Locker,所以搞到個書包好重。
趁住第二期消費券諗住換個Gregory,但望望下最後買咗MYSTERY RANCH 2 Day Assault。而家每日都孭住8KG,好似冇嘢喺背脊咁,好舒服。

希望佢用到六年

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

公爵府

2023年兔年勳章

kellychan1 發表於 21-8-21 20:49

上到中學,己經好有主見,無得夾硬要佢用你揀嘅野。

珍珠宮

仔女都用Gregory,幾耐用。

伯爵府

畀面勳章

mypineapple 發表於 21-8-21 12:21
我都覺north face 料好靚

樓主最後你買咗邊隻??
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

公爵府

kelkmk 發表於 21-10-6 00:52
樓主最後你買咗邊隻??

North Face

kelkmk    發表於 21-10-12 23:07

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

阿仔個書包甩拉鏈又要買個新
星期六日去睇下邊款好先,有無邊款書包多間格d嫁?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

暑假前買左呢款黑色比阿仔中一用,$490

不過我覺得麻麻地,太大個

伯爵府

畀面勳章

yuensiu 發表於 21-11-2 22:58
阿仔個書包甩拉鏈又要買個新
星期六日去睇下邊款好先,有無邊款書包多間格d嫁?

你個仔啲書重唔重先如果重嘅話我建議用我個仔呢隻, 袋嘅物料非常之堅韌, 同埋預咗係孭重嘢用。

https://www.mysteryranch.com/2-day-assault-pack?quantity=1&color=Black

首頁

尾頁

跳至