自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

ddkaka 發表於 22-1-9 15:35
袁專家第三針都係轉打科興,原因係因為科興貨多想幫手用咁啲

大宅

Jmachi 發表於 22-1-9 14:56
請問有沒有人頭兩針打服必泰,但第三針打科興?

我之前頭兩針打復必泰,但係而家想轉科興… 政府成日叫頭兩 ...

我都係咁諗

大宅

Jmachi 發表於 22-1-9 14:56
請問有沒有人頭兩針打服必泰,但第三針打科興?

我之前頭兩針打復必泰,但係而家想轉科興… 政府成日叫頭兩 ...

同問

大宅

Baby_peter 發表於 22-1-10 20:43
同問
星期四打

別墅

如果青少年第一針打左復必泰,12星期後轉打科興又得唔得?

珍珠宮

2024年龍年勳章

miriam 發表於 22-1-9 17:51
我囡頭兩針復必泰,噚日打科興,無任何不適

第二和第三針相隔幾耐?180天就可以了嗎?
希望每天開心渡過 ;-)

珍珠宮

2024年龍年勳章

BabyYukYuk 發表於 22-1-10 22:20
如果青少年第一針打左復必泰,12星期後轉打科興又得唔得?

我都有同樣問題,我試過為我仔上網預約第二針打科興但不成功,系統自動跳返去選復必泰,唔知等夠180日又得唔得呢?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Jessy 發表於 22-1-11 00:00
第二和第三針相隔幾耐?180天就可以了嗎?

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

2024年龍年勳章

miriam 發表於 22-1-11 00:08

我仔打咗一針復,希望180日後佢比我轉科啦!我現在唔上唔落,唔打又驚佢中招,但又唔想第二針打復,唉!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Jessy 發表於 22-1-11 00:11
我仔打咗一針復,希望180日後佢比我轉科啦!我現在唔上唔落,唔打又驚佢中招,但又唔想第二針打復,唉!
...
我囡打針時未夠 18 歲,當時只批左復必泰咋,焗住打,佢仲要係打晒兩針

上星期六打第三針我即同佢揀科興,真係唔會再俾佢打復必泰囉

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Jessy 發表於 22-1-11 00:05
我都有同樣問題,我試過為我仔上網預約第二針打科興但不成功,系統自動跳返去選復必泰,唔知等夠180日又 ...

估計唔得,因為政府想人打復必泰

珍珠宮

2024年龍年勳章

miriam 發表於 22-1-11 00:19
我囡打針時未夠 18 歲,當時只批左復必泰咋,焗住打,佢仲要係打晒兩針

上星期六打第三針我即同佢揀科興, ...

我明白。我仔當時係為了打校隊所以打咗一針復,我本來係想等科興。我現在驚唔打第二針復,以後都唔比打科興。

珍珠宮

miriam 發表於 22-1-11 00:19

上星期六打第三針我即同佢揀科興, ...

打完兩針冇事係好事轉科興,以後都打科興安心d,諗起復必泰3針4針好鬼驚

珍珠宮

2024年龍年勳章

kittylam 發表於 22-1-11 00:22
估計唔得,因為政府想人打復必泰 。

我都覺得個政府係谷復必泰針,咁我就大鑊了。

珍珠宮

Jessy 發表於 22-1-11 00:23
我明白。我仔當時係為了打校隊所以打咗一針復,我本來係想等科興。我現在驚唔打第二針復,以後都唔比打科 ...

我細仔同你情況一樣 ,不過我仔係想返全日,唔打好似係罪人咁。

珍珠宮

Jessy 發表於 22-1-11 00:25
我都覺得個政府係谷復必泰針,咁我就大鑊了。

我同你一樣驚緊

珍珠宮

2024年龍年勳章

kittylam 發表於 22-1-11 00:26
我細仔同你情況一樣 ,不過我仔係想返全日,唔打好似係罪人咁。
...

我仔都差不多情況,佢話校隊個個打晒,咁係好有壓力,好難唔打。佢都仲未有得返全日,佢嗰級唔夠7成人打咗針。

大宅

Michelle24 發表於 22-1-9 21:17
我都想,我打完身體生瘡,爛口等等,同埋打完呼吸唔暢順
如果科興都OK,就打番科興
...

現在好返未?

珍珠宮

Jessy 發表於 22-1-11 00:29
我仔都差不多情況,佢話校隊個個打晒,咁係好有壓力,好難唔打。佢都仲未有得返全日,佢嗰級唔夠7成人打 ...

我仔11月已經返全日,明知復嘅副作用對青少年男仔特別高,打復要好大勇氣,搵命博得返黎,真係好怕又停課

王國長老

Jessy 發表於 22-1-11 00:23
我明白。我仔當時係為了打校隊所以打咗一針復,我本來係想等科興。我現在驚唔打第二針復,以後都唔比打科 ...
相信係系統統一左要連打兩針同一品牌先得,之後既第三針先無呢個條件

首頁
34567...8

尾頁

跳至