時政擂台

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

emilylam 發表於 22-2-17 16:50
有班人成日話我哋扮藍反林鄭政府喎 林鄭係人定鬼都唔識分

我哋唔係咁無知,不分對錯,只為立場而撐,而係根據事實,大是大非不容含糊。

伯爵府

kwokdicken 發表於 22-2-17 15:35
無逃犯條例都會搵其他借口搞黑暴
籍口而已

無錯!班人一早已經訓練好,就好似「如箭在弦,不得不發」道理一樣

大宅

Hea曾做就走回貪曾舊路,乜都唔做,唔做唔錯

香港已經俾貪曾浪費咗七年,CY上場執爛攤子,劣娥之亂又五年,新特首上任又係執爛攤子

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

曾no 啦!林一定好過佢!
其實邊個做今屆都係難頂!一定比人插到爆!遇上黑暴及疫情!兩邊不是人!
遇上呢兩件事,我寧願大陸管治返香港!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

emilylam 發表於 22-2-17 15:38
當時我兩個都唔支持!仍支持CY

Agree*100

男爵府

Remido 發表於 22-2-18 01:30
Hea曾做就走回貪曾舊路,乜都唔做,唔做唔錯

香港已經俾貪曾浪費咗七年,CY上場執爛攤子,劣娥之亂又五年 ...

香港人好慘T^T

男爵府

20162016 發表於 22-2-17 15:29
唔比啲考驗佢,都唔知佢係咁屎到入骨,冇事冇幹以為佢真係咁打得,香港淪陷佢只識死出嚟喊,x!
...

同感!

男爵府

回覆樓主:

薯片叔叔可能更支持黑暴喎!

子爵府

唉瘋 發表於 22-2-17 15:28
無,如果係曾,可能連黑暴果關都捱唔到。

分分鐘有人會從官邸撤離,好似盗腦多咁!

子爵府

MrBeast 發表於 22-2-17 17:42
咁你又 assume 黑暴搵到藉口

https://www.ned.org/wp-content/themes/ned/search/grant-search.php?organizationName=&region=&projectCountry=China&amount=&fromDate=&toDate=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&projectFocus%5B%5D=&search=Hong+kong&maxCount=100&orderBy=HighAwardAmount&start=1&sbmt=1

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

Mm233 發表於 22-2-17 15:21
雖然大家無得投票,但記得當年BK主流意見都係撐林鄭,踩曾俊華。

...

曾冇爺撐,香港死得仲快
何止食貴菜咁簡單

侯爵府

Mm233 發表於 22-2-17 15:21
雖然大家無得投票,但記得當年BK主流意見都係撐林鄭,踩曾俊華。

...

我會揀個肯做但未必做得好既,多過一個唔做唔錯既庸官。

首頁

尾頁

跳至