影視娛樂

跳至

首頁
34567...26

尾頁

男爵府

stagea 發表於 23-1-2 18:39
係,唔洗男角都得
呢套好啱宋小姐,木口木面無感情,女二做得好癲,快啲睇啦~
...

呢套女二角色入型入格,宋小姐木口木面好啱佢,反而覺做得幾好

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

zero66 發表於 23-1-2 21:13
呢套女二角色入型入格,宋小姐木口木面好啱佢,反而覺做得幾好

同感,女一女二簡直絕配,搞到我想快啲睇哂第一季

男爵府

stagea 發表於 23-1-2 21:15
同感,女一女二簡直絕配,搞到我想快啲睇哂第一季

我仲差兩集睇晒。你開左車銀優果套未?好睇嗎?

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 23-1-2 18:36
正常啦都老
不過後生版女2呢套都做得幾好
唔係再乖乖女角色

後生版女2好熟面口,係咪做境遇果個?之前係乖乖女黎

琥珀宮

stagea 發表於 23-1-2 18:54
睇到第四集,暫時睇唔到男主作用。

可能個5位加害者背景都好多分線,女二又老公同個女

吓,乜道晛係工具人黎架?即冇男主?

琥珀宮

andyan324 發表於 23-1-2 18:36
正常啦都老
不過後生版女2呢套都做得幾好
唔係再乖乖女角色

同埋後生版女一都幾肥,水桶身形咁,唔似宋小姐咁靚身材

珍珠宮

ccdccl 發表於 23-1-2 22:05
後生版女2好熟面口,係咪做境遇果個?之前係乖乖女黎

係呀 之前睇完佢套第三人稱

珍珠宮

女二之前都有拍下劇
好耐唔見佢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

zero66 發表於 23-1-2 21:17
我仲差兩集睇晒。你開左車銀優果套未?好睇嗎?

開左兩集,算ok,節奏好快

琥珀宮

ccdccl 發表於 23-1-2 22:06
吓,乜道晛係工具人黎架?即冇男主?

有,暫時只是教左宋小姐圍棋後,無見到人了

琥珀宮

stagea 發表於 23-1-2 22:37
有,暫時只是教左宋小姐圍棋後,無見到人了

啱啱睇左一陣第二集,而家啲學生竟然大膽到叫補習老師除衫比個home佢睇,係咪我太out?

琥珀宮

ccdccl 發表於 23-1-2 22:46
啱啱睇左一陣第二集,而家啲學生竟然大膽到叫補習老師除衫比個home佢睇,係咪我太out?
...

係,個男學生咸濕望住宋小姐

係咪呢,有呢啲劇情,引人睇落去

珍珠宮

睇到4
點解女二老公對女主咁有興趣?
淨係因為捉棋?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

睇哂了, 又要等, 今次宋小姐做得ok, 唔使表情, 啱哂 係開頭扮大學生比較無說服力, 韓國d 學校欺凌真係恐怖到咁? 有錢真係大哂咁
[img=500,400][/img]

琥珀宮

miu~miu 發表於 23-1-2 23:34
睇哂了, 又要等, 今次宋小姐做得ok, 唔使表情, 啱哂 係開頭扮大學生比較無說服力, 韓國d 學校欺凌 ...

哈哈,我未睇曬,同你感覺一樣,宋小姐真係做返自己
幾年前網上睇仲基國內FM,宋小姐做嘉賓,又係咁黑口黑面,好似有人得罪左佢咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 23-1-2 23:39
哈哈,我未睇曬,同你感覺一樣,宋小姐真係做返自己
幾年前網上睇仲基國內FM,宋小姐做嘉 ...

我麻麻地佢

琥珀宮

睇哂了, 又要等, 今次宋小姐做得ok, 唔使表情, 啱哂 係開頭扮大學生比較無說服力, 韓國d 學校欺凌 ...

真係覺得香港的學校唔會咁樣比學生為所欲為,定係我唔update?

珍珠宮

ccdccl 發表於 23-1-2 23:41
真係覺得香港的學校唔會咁樣比學生為所欲為,定係我唔update?

香港無可能啦, 成支捲髮棒咁辣

琥珀宮

andyan324 發表於 23-1-2 23:02
睇到4
點解女二老公對女主咁有興趣?
淨係因為捉棋?

暫時似係

琥珀宮

係好恐怖,另外個女學生仲係俾人推落樓死左,學校個位護理老師一理就被辭職咁,長大後,呢位老師支持宋小姐報仇,似乎過態左。

首頁
34567...26

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊