自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

himhim0502 發表於 24-1-20 13:20
仲有劍擊同羽毛球二位一哥

劍擊嗰個唔係一哥伍家朗,係叫蔡俊彥,敏感時期喺自己IG度寫什麼什麼缺一不可,俾人鬧就delete post

男爵府

tearycow 發表於 24-1-21 17:27
agree
個頒獎典禮邊個位錯左都唔知
班人唔上大陸試?佢地就好似色魔心態,佢地話法律無話唔得咪上下左右口舌試下侵犯下lor,黃人都要圍爐歡慰架!

男爵府

2024年2月9日星期五
演藝煞停無政府主義題材畢業劇 稱若公演「將面對法律風險」

香港演藝學院原訂本月17日起搬演的《一個無政府主義者的意外死亡》應屆畢業生作品,演出資訊現已消失於演藝學院的官方網頁,再沒相關的演出資訊可搜尋,據網媒報道,該演出是「香港演藝學院在沒有向外公布原因下,突然喝停」,還引述製作團隊成員在社交平台表示,「禁演的可能性早已傳遍學院內」,又指「答案是很明顯」,他們相信「一切都會載入史冊」。

--

曱甴嘅所謂藝術:

https://www.art-mate.net/doc/31653?name=%E3%80%8A%E4%B8%80%E5%80%8B%E7%84%A1%E6%94%BF%E5%BA%9C%E4%B8%BB%E7%BE%A9%E8%80%85%E7%9A%84%E6%84%8F%E5%A4%96%E6%AD%BB%E4%BA%A1%E3%80%8B

公爵府

Lilyforest 發表於 24-1-21 14:46
劍擊一哥從無表過態喎,但羽球嗰位黃到出面就係人都知。

劍擊一哥好早期喺FB 好like HOCC,又轉發佢嘅post,後來delete晒,佢醒目,轉軚轉得快

男爵府

Glau 發表於 24-1-19 20:56
問人攞資助資助好似欠左佢,咁有骨氣就唔好攞錢,自己點玩都得。

係囉,黃人眾籌,自己人開戲黃人睇,喂威喂咪好囉

男爵府

馮祿德表示,今次頒獎禮主題是「風」,他重申「大家唔好聯想、唔好估」,「風」有將劇協藝術者的不同風格、風采形成風尚的意味,「係句句正面」,亦有「用清新嘅風吹走以往陰霾、吹走晒唔好嘅嘢」的意思。原文網址: 舞台劇獎以風為主題 劇協會長:句句正面,大家唔好聯想唔好估 | 香港01 https://www.hk01.com/article/101 ... =01articlecopy&;utm_medium=referral

水晶宮

alau2021 發表於 24-2-10 02:50
劍擊一哥好早期喺FB 好like HOCC,又轉發佢嘅post,後來delete晒,佢醒目,轉軚轉得快

...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

屈姐講得啱
https://youtu.be/ZHdV9pBn6jI?si=5jCFvdaqJ7E65h1c

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊