2012年媽媽會

跳至

首頁
34567...9

尾頁

民房

咁究竟妳有無要求人去妳個facebook group post廣告要俾廣告費妳先? 妳可以block佢地d message但唔可以收佢地錢lor facebook sales team 先可以收facebook廣告費lor , okay? 妳有無商業登記證呀? 係義務做野就好好交代條數lor, 從事商業活動咪開聲lor,無人會怪妳架wor,搵食姐 :;pppp:但係我地都係打份牛工去搵錢 ~ 唔想洗得不明不白lor 人地問多妳兩句就乞衣、八婆咁話人,駛唔駛咁惡呀?

small531  邊句係話你地...切勿對號入座...  發表於 12-8-28 22:50

男爵府

好媽媽勳章

其實你地又係到嘈做咩....彩你地都拎左啦....你地有問題....唔肯認...比人屈唔可以講粗口? 你地冇講過咩...我唔信囉...公道自在人心...你地係到講...但又冇証據...

第1..請問邊位mama 送sponsor 禮物...
第2..katy so 你都唔係第一次要我同你淘寶...你話我呃你...咁你又買?
第3..katy so 我叫你唔好要d 貨架...你又要即係冇問題啦...咁你又嘈乜?
第4..來來去去得你地個7位mama 有問題...
第5..已經post 哂 d 錢洗左去邊啦..咁你地又有咩好講?
第6..點解我食水咁深仲有人會同我買野?

哈哈

大宅

BK Milk勳章

引用:其實你地又係到嘈做咩....彩你地都拎左啦..

原帖由 small531 於 12-08-28 發表
其實你地又係到嘈做咩....彩你地都拎左啦....你地有問題....唔肯認...比人屈唔可以講粗口? 你地冇講過咩... ...
唔提玩具,但聽聞你之前要左位媽媽好幾罐奶粉冇俾錢喎,唔知係未真呢?

small531  又唔提丫...咁你地講哂啦~~  發表於 12-8-28 22:57
small531  我冇拎人野唔比錢囉...你講啦...邊個...又係冇証據?  發表於 12-8-28 22:53

男爵府

好媽媽勳章

淨係識得係到好似...好似...疑似...冇証據就唔好講啦~

哈哈

洋房

其實你地又係到嘈做咩....彩你地都拎左啦....你地有問題....唔肯認...比人屈唔可以講粗口? 你地冇講過咩... ...
我係其中一個受害媽媽…邊個嘈先好明顯la...使咩講攞唔攞彩?呢d係事實嘛!

你係咁話katy 洶寶,但你好多野都未交代...廣告費幾時比返D媽媽?

small531  有咩未交代丫..你講丫...  發表於 12-8-28 22:58
small531  廣告費係你地作出黎架囉...我都唔知乜野廣告費...舉例說明  發表於 12-8-28 22:58

洋房

引用:淨係識得係到好似...好似...疑似...冇証據

淨係識得係到好似...好似...疑似...冇証據就唔好講啦~
全都係事實,冇人講過好似同疑似呢2個字plz quote for reference!!

Babysusu  出左名惡人仲點敢問你呀! 自己有無做心知肚名啦  發表於 12-8-29 00:13
small531  咁證據呢...你地只係話有個媽媽...咁邊個呢? 講啦~又講唔出,即係冇啦~  發表於 12-8-28 23:03

大宅

BK Milk勳章

引用:淨係識得係到好似...好似...疑似...冇証據

各位受害媽媽你地蠢左喇,下次同唔識嘅人交換或賣野俾陌生人,真係要白紙黑字打手印再唔係影埋相先得呀,如果唔係俾人呃左都唔知咩事呀

大宅

引用:Quote:原帖由+small531+於+12-08-28+發表其

原帖由 fight13 於 12-08-28 發表
我係其中一個受害媽媽…邊個嘈先好明顯la...使咩講攞唔攞彩?呢d係事實嘛!

你係咁話katy 洶寶,但你好多野 ...
請問你係比人攞左咩著數?

small531  我都好想知囉....  發表於 12-8-28 23:05

大宅

睇O黎唔似得菠蘿腸仔同蛋撻喎

男爵府

我之前就係一直相信你為人,覺得你係義務幫我地啲唔識淘嘅媽媽,即使集運費人頭計,匯率1.27+3%信用卡手續費我都覺得冇問題,但最後一次60人淘寶,起初你話人頭計,所以不少媽媽都買好多貨,到你到貨了,又改做以貨價計,集運計費250kg變計體積,集運收費為港幣1500蚊。話月尾好急要交二萬幾蚊卡數,叫我地先比錢,後對單,當中齊唔齊貨完全唔知,只係比個總額我地。我問集運幾錢你才告知如何收費,同當時係答我匯率1.27,講講下又話收到單係匯率1.3。因為我地覺得好似有啲問題,問多兩問又話我“丫支丫左“,仲叫我嫌貴唔好要貨忝,仲話一個唔比錢全部人冇得交收(當時已有部份媽媽入數比你),而我亦明白你係真金白銀比錢去淘,故此,我一定會比返我所買的全部總額比你,免得有媽媽話我地不負責任,唔識做人阿媽

small531  咁你覺得唔岩...你咪唔好要囉...我冇話你架wo...而家你事後又話唔岩?  發表於 12-8-28 23:44

大宅

回覆:1歲party

你係咁話人羅彩,而家係邊個次次出post話人計較先?其他人未出聲唔代表你冇問題囉,話我地冇證據,咁你又何黎證據證明自己清白呀?講黎講去都冇交代過所有野!

Babysusu  佢邊夠擔喎!因為真係做過, 你叫佢點認呀!有人而家講到自己咁委屈  發表於 12-8-28 23:53

大宅

你搵食唔係問題,但唔該唔好扮義務啦,夠膽收人1.3+3%匯價,我買咁耐都未試過呀,請問你用邊張信用卡呀?FB有好多淘寶group,未見過賺人錢仲咁串既賣家

cinderella_mama  又,你淘咁多次,即係識淘啦,咁點解唔自己淘ge?  發表於 12-8-29 00:17
cinderella_mama  我都買左好多次,hsbc同hsb都係 3%,請問你邊張唔係呢  發表於 12-8-29 00:17

大宅

當日O既食物相.....

Babysusu  傳說中的垃圾食物  發表於 12-8-28 23:54

男爵府

好媽媽勳章

kariecat 發表於 12-8-28 23:38
你係咁話人羅彩,而家係邊個次次出post話人計較先?其他人未出聲唔代表你冇問題囉,話我地冇證據,咁你又何 ...
咁我咪問你要交代咩囉...你又冇答我...一味就話我唔交代...咁有問題都係得你地幾個...定唔知你地d 分身啦...

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

kariecat 發表於 12-8-28 23:43
你搵食唔係問題,但唔該唔好扮義務啦,夠膽收人1.3+3%匯價,我買咁耐都未試過呀,請問你用邊張信用卡呀?FB ...
我叫左你地唔好要...你地要左...就即係認同收費...我冇話你地架wo...而家又走出黎講...唔順既...做咩叫人淘...唔自己做...?

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

真係好搞笑..即係去食飯...明明收多都會照比...唔岩數就唔好比囉...冇叫你地一定要左d 野佢...

哈哈

大宅

160蚊一位, 有咁多野食, 又有獎抽, 又有禮物, 仲有一大袋SPONSOR O既禮物, 我覺得好抵喎....

大宅

講真呀,我認自己蠢架,買過盒手腳模,約極都交收唔到,由個囡未滿月買,約到71百日宴先拎到,當中約親你都唔得閒,去到土瓜灣都話唔得閒,我仲上當幫襯你,明明講好71交收點知又遲左個幾月,唔齊貨又唔通知,仲要限時限刻咁就你時間,當中有幾多人會同你計同你嘈?咪又係跟你指示交收!大家大方有教養,但你就次次出爾反爾!大家都係講個信字,你就次次利用人地既信任!你唔係第一次出post鬧人架啦,咪一樣冇證據(你指責人地就得,俾人批評就唔得?)!係你班朋友盲目咁撐你,心水清既就知咩事啦

cinderella_mama  有教養的你們啊,你們在這鬧人又對嗎?用字很善良嗎?  發表於 12-8-29 00:20

複式洋房

small531 發表於 12-8-28 23:46
咁我咪問你要交代咩囉...你又冇答我...一味就話我唔交代...咁有問題都係得你地幾個...定唔知你地d 分身啦.. ...
講左你都唔認啦! 你做左咁多壞事個名都臭晒啦! 人地聽到你個名都怕怕..仲學咩人搞1歲party 呀!

cinderella_mama  其實你唔參加咪得囉,唔使唔抵得有人支持嫁  發表於 12-8-29 00:21

複式洋房

babyec 發表於 12-8-28 23:55
160蚊一位, 有咁多野食, 又有獎抽, 又有禮物, 仲有一大袋SPONSOR O既禮物, 我覺得好抵喎.... ...
唔係只係POST 食飯相, 最重要果張訂場既發票呢 ? 去71 既媽媽都好想知道最大筆既錢去左邊, 唔止抽獎既禮物囉 ! 唔該唔好只係POST 食飯相! 我地想要睇返條數喎 .... 最後埋單果張單呢? 唔敢POST?

small531  一早post 左啦~你係發雞盲架?  發表於 12-8-29 00:08

首頁
34567...9

尾頁

跳至