婦女醫護

跳至

首頁
34567...27

尾頁

大宅

Re: 有冇人有牛皮癬?

minatabo 寫道:
Dear Feebie,

Can u please pm to me also? my husband has suffered from both 牛皮癬 and 濕疹, do u think to doctor could help in this area also? btw, are u having bath at your home or in his clinic?

sorry for such many questions!!

已pm你了。

大宅

各位!請注意!本人收到個pm講話.....

小巫女女講個營養師(醫牛皮癬) 同 yantonbabyshop講個
間顧問公司(醫鼻敏感)係同一間傳銷公司,我估佢係sales!
呢間公司我用咗$15000買藥(兩個月)醫牛皮癬,但一點進展都冇,佢地開頭每隔一, 兩日問我情況,但15/7我同佢地講去黃恩坡師傅度醫後,佢地再冇打比我!而且佢地初頭仲話醫好好多人,後尾我覺得佢地對牛皮癬都冇認識,佢先同我講第二
條team醫好過一個,佢地開始已"昆"我,但我已比咗錢,我好笨!我而家醫緊病,好少上網,請你提醒各位媽咪小心d!!!

我本人Feebie一直睇個doctor係黃恩坡師傅!唔係小巫女女講個營養師,我差不多好番了,亦都係因為師傅!我現在都仲有睇梗這個師傅架!如果有這個病既人,請放心!師傅一定幫到你架!因為我都係佢既病人。
現在我個身仲有幾點,未完全好番哂!師傅話可以幫我唔會再發!

別墅

feebie:

我老爺都有牛皮癬30年,近排又嚴重咗,想要黃恩坡師傅電話.
pls check pm.thx.

禁止訪問

大宅

cherry66hk 寫道:
我比個建議你地自己去藥房買冬蟲草燉,一個禮拜燉二次.我老公都好好多,而且我個b都可以飲

你老公又係有牛皮癬呀?咁點燉呀?加D乜?

複式洋房

Feebie,
想要黃恩坡師傅電話.
pls check pm
Thank You Very Much!!!

大宅

LoLoLoLo 寫道:
Feebie,
想要黃恩坡師傅電話.
pls check pm
Thank You Very Much!!!

已pm你了。

民房

Hi Feebie, could you send me the info also? Thanks a lot.

大宅

feebie
吾該PM埋俾我啊!thanks!

複式洋房

feebie
我都想要doctor既資料丫.麻煩你PM中醫資料俾我.因為.我細細佬有牛皮癬關節炎.想試下去睇.之前睇左好多中西醫啦.都係咁.細細佬好慘

男爵府

畀面勳章

我媽媽有咗廿幾年牛皮癬...仲係全身都有...好嚴重嗰隻...睇專科食特效藥都食咗10年咁滯...皮膚外表基本上巳好番7-8成...近呢兩個月有e師叫佢去裕華買~清代丸~食...果然食咗兩個月...e+d皮膚好靚好滑...連先前有牛皮癬ge印都冇晒...一個月ge費用大約$1000蚊倒...真係好有效...大家不防試試吖

別墅

我老公都試過有牛皮癬關節炎,當時佢手和腳d關節都痛, 見到都好心痛!! 醫了很多中西醫生也無好轉, 後來被一位專科醫生醫好了,醫生話如果日子久了就會變型啦,幸好老公及時醫好未致變型. 不過頭上的紅印至今還不時受壓力影響而翻發.
我知道這種關節炎很是令人痛苦,甚至影響工作能力,如果你想試下,我可以pm比你, 但診今很貴,每次連藥要$1300-1800左右,看多少天藥而定.

大宅

61834927 寫道:
Hi Feebie, could you send me the info also? Thanks a lot.

已pm你了。

大宅

bigfeet8 寫道:
feebie
吾該PM埋俾我啊!thanks!

已pm你了。

大宅

[quote]
lanlan168 寫道:
feebie
我都想要doctor既資料丫.麻煩你PM中醫資料俾我.因為.我細細佬有牛皮癬關節炎.想試下去睇.之前睇左好多中西醫啦.都係咁.細細佬好慘

大宅

好媽媽勳章

feebie及各位媽媽,

首先我澄清一件事,我唔係果間傳銷公司既sales,亦在此曾介紹過俾其他既媽咪講聲對唔住先,因為其實我都有用過佢地既產品,開始時對我黎講真係有效,我先會介紹俾大家,但後來正如feebie所說,佢地既收費真係好貴,而且仲係好以要冇止境咁放錢落去咁,先會有用,(實際係咪真係有用我都唔知)所以我自己都已經停左冇再用,就算再有媽咪叫我介紹,我亦都冇回覆到,因為真係唔想害左人(因為自己都係受害者),而且我亦都好少再入黎呢個topic,不過今日路過,想睇下feebie既康復情況,先會再入黎~

另外feebie我唔係因為你咁講我先會出聲澄清,而係我都唔想有人再好以我及你咁成為受害者o者~最後希望各位原諒我既不智
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

大宅

等我又上黎講下我既情況先,我原本腳上都有五六點牛皮癬,今日浸藥浴睇下時,又少了,但我近兩個星期都冇去師傅到針灸,又冇浸藥浴,因為之前抄了個工人,要湊個女好忙,所以冇做到以上既事.....
但手上還仲有幾點,諗番起當初全身一點點紅色,我就好驚!個肚初時凸起一點點紅色......
如果手上幾點都冇埋咁我就好番哪!如果俾我好番,我都會去師傅到針灸下,因為真係好有用,佢針既地方,就會牛皮癬消失!很神奇呢!
針灸又可以調理好身體,牛皮癬病人免疫好差架!其實真係要調理下!

大宅

小巫女女 寫道:

首先我澄清一件事,我唔係果間傳銷公司既sales,亦在此曾介紹過俾其他既媽咪講聲對唔住先,因為其實我都有用過佢地既產品,開始時對我黎講真係有效,我先會介紹俾大家,但後來正如feebie所說,佢地既收費真係好貴,而且仲係好以要冇止境咁放錢落去咁,先會有用,(實際係咪真係有用我都唔知)所以我自己都已經停左冇再用,就算再有媽咪叫我介紹,我亦都冇回覆到,因為真係唔想害左人(因為自己都係受害者),而且我亦都好少再入黎呢個topic,不過今日路過,想睇下feebie既康復情況,先會再入黎~

另外feebie我唔係因為你咁講我先會出聲澄清,而係我都唔想有人再好以我及你咁成為受害者o者~最後希望各位原諒我既不智

我都冇去你個到睇病!我一開始開這個topic就係師傅到睇病。我見自己好得咁快,想黎幫下人,等人知道終於有人識睇好牛皮癬這個病!
我唔係受害者呀!我只係收到個pm,話你介紹那個係傳銷公司咋!

大宅

好媽媽勳章

feebie 寫道:
[quote]
小巫女女 寫道:

我都冇去你個到睇病!我一開始開這個topic就係師傅到睇病。我見自己好得咁快,想黎幫下人,等人知道終於有人識睇好牛皮癬這個病!
我唔係受害者呀!我只係收到個pm,話你介紹那個係傳銷公司咋![/quote]

哦~原來係咁,不過唔緊要啦,我都係唔想再有人我以我咁o者~另外我真係替你高興,希望你都快d好返,唔使再俾呢個病困擾啦~
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

大宅

feebie 寫道:
各位!請注意!本人收到個pm講話.....

小巫女女講個營養師(醫牛皮癬) 同 yantonbabyshop講個
間顧問公司(醫鼻敏感)係同一間傳銷公司,我估佢係sales!
呢間公司我用咗$15000買藥(兩個月)醫牛皮癬,但一點進展都冇,佢地開頭每隔一, 兩日問我情況,但15/7我同佢地講去黃恩坡師傅度醫後,佢地再冇打比我!而且佢地初頭仲話醫好好多人,後尾我覺得佢地對牛皮癬都冇認識,佢先同我講第二
條team醫好過一個,佢地開始已"昆"我,但我已比咗錢,我好笨!我而家醫緊病,好少上網,請你提醒各位媽咪小心d!!!

我本人Feebie一直睇個doctor係黃恩坡師傅!唔係小巫女女講個營養師,我差不多好番了,亦都係因為師傅!我現在都仲有睇梗這個師傅架!如果有這個病既人,請放心!師傅一定幫到你架!因為我都係佢既病人。
現在我個身仲有幾點,未完全好番哂!師傅話可以幫我唔會再發!

我係收到這個pm.....

首頁
34567...27

尾頁

跳至