自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

200萬600尺我有興趣啲

大宅

政府起多D居屋最實際,高樓價是由停建居屋開始.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

生意佬講野, 有咩咁好!!!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:如果有300尺100萬新私樓

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

四叔搵錢真係搵得幾盡下喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:好細,會唔會推出$200萬600尺呀,我覺得呢

原帖由 lovablebaby 於 13-01-07 發表
好細,會唔會推出$200萬600尺呀,我覺得呢個吸引d
我要三百萬900呎

珍珠宮

esmehouse 發表於 13-1-7 10:15
四叔搵錢真係搵得幾盡下喎

True, 4叔出豉油政府出雞,攞幾幅出來玩,周邊配套政府搞掂,剩低果d又可玩毫宅了

esmehouse  周邊 d 配套攪掂好 d $100 萬 300 呎又可以升升升佢真係檔人白痴:igiveup  發表於 13-1-7 10:24

大宅

引用:我一家四口買四間都係400萬,仲有共1200尺

原帖由 reverof 於 13-01-07 發表
我一家四口買四間都係400萬,仲有共1200尺,正
where?

子爵府

支持

大宅

回覆:如果有300尺100萬新私樓

一人住ok架,支持

伯爵府

15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

300呎?你地更係冇見過d高級劏房有幾大喇,放得牀來又放唔到梳化,衣櫃就更加唔好諗.依家佢話300呎係建築面積,實用面積分分鐘得返百零呎,仲要加埋露台,廁所,廚房,你話仲有幾多地方可用.

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

YEOMORGAN 發表於 13-1-7 00:34
一個做生意做到呢個level的生意佬又點會突然咁順灘。。。係有心幫都不是今時今日先咁做啦!所以覺得唔work: ...
佢想散貨(農地)

水晶宮

boobecky 發表於 13-1-7 00:13
睇清楚新聞先啦,新聞話佢一早買咗大量荒廢農地,但如要起私樓係要補地價,佢唔想補地價先諗話一半起平樓賣 ...

AGREE。

根本係無可能,就算係都=打劫庫房,對我地納稅人有咩好處呢?

水晶宮

引用:好細,會唔會推出$200萬600尺呀,我覺得呢

原帖由 lovablebaby 於 13-01-07 發表
四百萬咪千二呎

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

lovablebaby 發表於 13-1-7 00:08
呢個尺寸就可以, 唔係個個都係單身架~
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

禁止訪問

伯爵府

春季勳章

其實我細個, 一家五口, 都係住200-300尺 公屋...

呢個概念幾好, 唔錯...
.

首頁

尾頁

跳至