自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-08-21+發表

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Interesting+post +

原帖由 Ashley_ash 於 13-08-21 發表
Interesting post
X2

男爵府

回覆:投訴再投訴。。。公司唔俾人傾計

在公司傾計始終唔系咁多既..

男爵府

引用:在公司傾計始終唔系咁多既..

原帖由 chuklung888 於 13-08-21 發表
在公司傾計始終唔系咁多既..

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

柏架山莊 發表於 13-8-21 20:10
在家沒有同事呀
在家有JM

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+柏架山莊+於+13-08-21+發表在

原帖由 puicps0614 於 13-08-21 發表
企都唔係同同事傾,做乜要同事姐
佢係同事位傾計呀 (請參閱#1中段),家中邊有同事位唧!:tongue::tongue:

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

有d公司就係咁奇怪。唔好話文職
有d百貨公司好似番學咁傾計要擇名架

大宅

你自己唔岩仲話人投訴你,要自由就咪番工

珊瑚宮

引用:Quote:柏架山莊+發表於+13-8-21+20:10+在家

原帖由 carmen111 於 13-08-21 發表
在家有JM
呢句啱

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-08-21+發表

原帖由 柏架山莊 於 13-08-21 發表
佢係同事位傾計呀 (請參閱#1中段),家中邊有同事位唧!
#11 都反映二人在公司傾計情況

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

柏架山莊 發表於 13-8-21 20:20
呢句啱
仲會水浸

公爵府

2018復活節勳章

點解唔lunch hour先傾,一次半次都唔應該傾咁耐,有時人哋想專心做嘢你喺隔離不停講嘢真係好困擾。同埋講湊仔,真係講講下不自覺愈講愈大聲

珊瑚宮

引用:Quote:柏架山莊+發表於+13-8-21+20:20+呢句

仲會水浸
咩唧

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:柏架山莊+發表於+13-8-21+20:10+在家

在家有JM
jm無傾得咁開心呀

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

伯爵府

睇完咁多姐妹回應,我絕對懷疑不停插樓主嘅JM係唔駛返工~
雖然我都覺樓主傾私人嘢太耐唔係咁好,但大家1日返工起碼9個鐘,我唔信你哋每一個人返工每一分一秒都做工事!
我都俾啲無謂人投訴過,仲要我係以一般聲量傾工事,其實有人玩針對你係無辦法阻止!
樓主,防人之心不可無,下次喺公司小心啲,唔好俾人捉到痛腳

亞旺媽    發表於 13-8-21 22:11

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

侯爵府

引用:曾經有人同我講過我返工唔係坐監呀!冇錯你

原帖由 shishicat 於 13-08-21 發表
曾經有人同我講過我返工唔係坐監呀!冇錯你唔係坐監,但大家成年人,咩野可以做咩唔應該做,自己應該知道! ...
我無話自己啱。所以被人投訴我無出聲。但點解唔直接同我反映。要打小報告。

亞旺媽  佢就係想投訴你, 又點會同你講左先呀~  發表於 13-8-21 22:12

男爵府

睇呢個post 都好爆趣010

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:曾經有人同我講過我返工唔係坐監呀!冇錯你

原帖由 shishicat 於 13-08-21 發表
曾經有人同我講過我返工唔係坐監呀!冇錯你唔係坐監,但大家成年人,咩野可以做咩唔應該做,自己應該知道! ...

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

首頁
34567...8

尾頁

跳至