夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:Quote:Hinhinphoebe+發表於+15-8-28+17:58+

原帖由 wing1388 於 15-09-18 發表
唔通佢係「婦科性手」?
上星期見到佢有咖哩雞!這星期我都保持冷淡,我應該係佢身邊唔知第幾個尋日仲send張同個公認為公廁嘅女藝人相嚟示威問我佢哋係咪都襯,我同佢講,佢係我朋友玩完嘅ex佢啞咗

珍珠宮

開心吸收勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-9-18 10:31
上星期見到佢有咖哩雞!這星期我都保持冷淡,我應該係佢身邊唔知第幾個尋日仲send張同 ...

我反而想知係邊個女藝人....
百花叢裡過,片葉不沾身。

別墅

引用:Quote:Hinhinphoebe+發表於+15-9-18+10:31+

我反而想知係邊個女藝人....

子爵府

你講開醫生, 令我想起一件事....

當年, 我剛出來做野...朋友介紹左個醫生俾我識, 佢都係剛做醫生...出來見面, 佢用左10分鐘時間見我...之後走人!! 洗唔洗咁趕呀...睇症咩!!

一個星期後....佢打俾我...閒談間, 我只係話返工有D辛苦!!!好忙!
佢就話...你人工幾多?? 要俾幾多$屋企? 我俾夠你二萬, 養你, 唔好做野..我都幾鐘意你既...不過我冇咩時間陪你, 你要忍受呢點!!

我完全唔覺得佢有幾鐘意我......而且好唔尊重我! 仲覺得佢好自大!!! 我叫佢唔好再搵我!!!

半年後.....朋友GATHERING見到佢....佢仲問我有冇後悔唔接受佢OFFER!

Nancy20090615    發表於 15-9-18 11:23

別墅

引用:你講開醫生,+令我想起一件事....當年,+我剛

原帖由 aaron626 於 15-09-18 發表

當年, 我剛出來做野...朋友介紹左個醫生俾我識, 佢都係剛做醫生...出來見 ...
唔係嘛........半年後答案一定係不變!痴痴哋!

伯爵府

引用:你講開醫生, 令我想起一件事....當年, 我剛

當年, 我剛出來做野...朋友介紹左個醫生俾我識, 佢都係剛做醫生...出來見 ...
又一個…高分低x

大宅

引用:你講開醫生, 令我想起一件事....當年, 我剛

當你係咩?

子爵府

回覆 Hinhinphoebe 的帖子

當年仲細個咋....只係好快答左佢一句...冇! 如果今時今日, 我唔串到佢飛起!!
醫生係忙同真係高尙職業, 但唔代表係咁既方式同人談戀愛, 似係一埸買賣!!

當年介紹人都係醫生, 我知個男仔(宜家係男人喇)... 係行內做得幾出色!!
家陣都未結婚....佢個樣唔得架...但一講到係醫生....好多人都對佢有興趣!!

你都係搵個正常既人喇.... 你仲後生呀!!!

大宅

引用:回覆 Hinhinphoebe 的帖子當年仲細個咋....

當年仲細個咋....只係好快答左佢一句...冇! 如果今時今日, 我唔串到佢飛起!!
你應該開價廿萬一個月再加一層過千尺豪宅

別墅

引用:回覆+Hinhinphoebe+的帖子當年仲細個咋....

就係唔細啦,自從上年開始,一直唔會因為拍一個而完全放棄其他人約會,用最短時間揀個適合自己又適合對方嘅,雖然唔知咁行啱唔啱,但起碼自己唔會太傷同有自己思想

子爵府

回覆 Woomingling 的帖子

當年係佢應該知有其他男仔追緊我....我朋友講...
之後佢打來...我諗住當佢普通朋友...傾下TEL...
佢就話...追你個D係好識氹你既...因為有時間呀嘛...我就冇時間, 但係我會俾到好生活你同你屋企人!
之後就開出個D條件....我諗佢當我應該係私家X.....

得閒CALL你....唔得閒就唔好煩佢個D!!!

我覺得佢2X就咁....好可怕!!

子爵府

嘩...講到咁大....我驚佢要玩D 特別遊戲....到時有$冇命享呀....

呢D人SHORT SHORT D咁.... 唔敢LIU....
一陣斬我件呀!

子爵府

3X其實好後生架咋.....黃金期呀...又有D女人味...又明白男人心....
SELL唔係青春... 係智慧!!!

大宅

引用:回覆 Woomingling 的帖子嘩...講到咁大....

嘩...講到咁大....我驚佢要玩D 特別遊戲....到時有$冇命享呀....
車, 佢肯俾先算啦!

別墅

引用:回覆+Hinhinphoebe+的帖子3X其實好後生架咋

3X其實好後生架咋.....黃金期呀...又有D女人味...又明白男人心....

別墅

引用:Quote:原帖由+aaron626+於+15-09-18+發表回

原帖由 Woomingling 於 15-09-18 發表
車, 佢肯俾先算啦!
唔會㗎,啲醫生思維好勁,做每件事都計過度過,好彩你冇理佢

珍珠宮

開心吸收勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-9-18 10:37

靜靜雞話我知.....

別墅

引用:Quote:Hinhinphoebe+發表於+15-9-18+10:37+

靜靜雞話我知.....
唔講得㗎

子爵府

我都知佢唔會俾....而且我好想斷左佢既交往喇....

點知佢SHORT起上來玩咩架....

珍珠宮

開心吸收勳章

Hinhinphoebe 發表於 15-9-18 11:47
唔講得㗎

最多我唔話係妳爆料啦.....

首頁

尾頁

跳至