影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

janjan28 發表於 16-4-20 13:35
你好假

假2拍到假4, train up左假

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:birdy09 發表於 16-4-20 12:53 可能

原帖由 htts 於 16-04-20 發表
表嫂, 收埋把刀, so so 好呀, 又高大威猛, 又型男
夠得你咁識睇眉頭眼額

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+kcm+於+16-04-20+發表你今曰

原帖由 janjan28 於 16-04-20 發表
其實頭先我未訓醒所以亂講野
突然淆底?

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:janjan28 發表於 16-4-20 12:58 你表

表嫂好好眼光
你講得咁有誠意,我真係信你 。。。。。。。。。。。。1% 咁多

除非你話 : 蘇蘇吸晴過彬彬啦

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

birdy09 發表於 16-4-20 13:56
夠得你咁識睇眉頭眼額

我最叻係咁

coo1068    發表於 16-4-20 14:04

寶石宮

birdy09 發表於 16-4-20 14:00
你講得咁有誠意,我真係信你 。。。。。。。。。。。。1% 咁多

除非你話 : 蘇蘇吸晴過彬彬 ...

蘇蘇某方面應該吸晴過彬彬

但我心中, 唔完美嘅彬彬老公已是我心中唯一完美

翡翠宮

引用:Quote:birdy09 發表於 16-4-20 14:00 你講

得,我投降,情人眼女出西施

你有你堅持,我有我原則

禁止發言

引用:Quote:原帖由+janjan28+於+16-04-20+發表其

禁止發言

引用:Quote:原帖由+htts+於+16-04-20+發表表嫂好

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 birdy09 於 16-04-20 發表你

原帖由 janjan28 於 16-04-20 發表
你又比位佢入
難得佢“好似“認同蘇蘇係吸睛過彬彬,今次抵俾佢入一次咁多

htts    發表於 16-4-20 14:12

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:birdy09+發表於+16-4-20+14:00+你講

蘇蘇某方面應該吸晴過彬彬>>>唔似你喎,你唔撐老公嘅?

寶石宮

birdy09 發表於 16-4-20 14:04
得,我投降,情人眼女出西施

你有你堅持,我有我原則

好彩你唔係話我 情人眼女出低b嗟

禁止發言

引用:Quote:原帖由+htts+於+16-04-20+發表蘇蘇某

寶石宮

ccdccl 發表於 16-4-20 14:10
蘇蘇某方面應該吸晴過彬彬>>>唔似你喎,你唔撐老公嘅?

我話某方面應該嘛! 邊d 係某方面, 自己諗囉

寶石宮

janjan28 發表於 16-4-20 14:05
你又比位佢入

你諗掂自己果筆先啦

禁止發言

引用:Quote:janjan28+發表於+16-4-20+14:05+你又

寶石宮

janjan28 發表於 16-4-20 14:13
我唔諗就黎消失

唔會嘅, 表嫂好好人, 又大量嘅

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

htts 發表於 16-4-20 14:12
你諗掂自己果筆先啦
妹, 你點可以咁對人架, 睇清楚你

禁止發言

引用:Quote:janjan28+發表於+16-4-20+14:13+我唔

寶石宮

coo1068 發表於 16-4-20 14:20
妹, 你點可以咁對人架, 睇清楚你

我有幫佢兜架

首頁

尾頁

跳至