影視娛樂

跳至

首頁
45678...42

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

soscho 發表於 16-11-23 09:11
今朝好多度都block左呀, 你係邊度睇?

E6成20.x ar

我見話18.x, 同居男得3.9

我係lovetv睇嘅

伯爵府

我尋晚一口氣睇哂5集...真係幾好睇喎

金C父...好有男人味喎
都院長...奸得黎唔黑人憎
書靜...唔駛講...做得好好...好到位...唱BIGBANG LOSER果PART..笑死我
東柱...個角色真係好stubborn, 唔識轉膊, 自以為是
仲有做ADMIN果個男人...佢好搞笑呀!!!
朴護士...好暖男
護士長...好挑通眼眉

ALAL    發表於 16-11-23 18:19

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

菲比108 發表於 16-11-23 11:12

勁, 追上來

我都覺好好睇呀

做ADMIN果個男人...>> 少人講佢, 我都覺得佢好搞野, 但佢挑通眼眉架

伯爵府

htts 發表於 16-11-23 12:29
勁, 追上來

我都覺好好睇呀
憑韓劇《又,吳海英》上位嘅女星徐玄振,近日夥拍柳演錫、韓石圭主演SBS劇集《浪漫醫生金實福》,劇集噚日播出第6集,收視升至18.9%,成為同時段收視一哥,同時創劇集新高,當中於首爾嘅收視更高達20.3%,而瞬間最高收視更有成23.11%,《浪漫醫生金實福》成功彈起,有望於全國收視中破20%。

《浪漫醫生金實福》月初首播時收視只得9.5%,不過近兩集收視急升,至噚日一集更有18.9%,突然爆冷跑出,令人意外。

伯爵府

htts 發表於 16-11-23 10:06
我見話18.x, 同居男得3.9

我係lovetv睇嘅

依然無度睇到, lovetv 同其他都寫住 - video geo-restricted by the owner

尋日唔係咁架

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

soscho 發表於 16-11-23 14:06
依然無度睇到, lovetv 同其他都寫住 - video feo-restricted by the owner

尋日唔係咁架

didiaotv 有,我剛睇完

伯爵府

希澂 發表於 16-11-23 14:13
係喎, 要今晚至睇得lu, thx

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

soscho 發表於 16-11-23 14:03
憑韓劇《又,吳海英》上位嘅女星徐玄振,近日夥拍柳演錫、韓石圭主演SBS劇集《浪漫醫生金實福》,劇集噚日 ...

收視升左咁多

寶石宮

soscho 發表於 16-11-23 14:03
憑韓劇《又,吳海英》上位嘅女星徐玄振,近日夥拍柳演錫、韓石圭主演SBS劇集《浪漫醫生金實福》,劇集噚日 ...

我呢排最想追呢套

寶石宮

希澂 發表於 16-11-23 14:13

覺得點?原來書靜真係院長c生女

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

htts 發表於 16-11-23 16:17
覺得點?原來書靜真係院長c生女

師傅刻薄得嚟型,佢對女主太苛刻,東柱話就話成績至勁果個,一做手術就奶野,而且雞手鴨腳咁,對比佢做心情好又暖時,醜樣左,院長個仔串串貢,樣子都唔差,第六集講到佢做手術咁叻,另外,睇唔明院長當年點解要屈師傅,手術死左果個唔知係邊個,唔明擦鞋佬點解話佢累死徒弟,講緊邊個徒弟死左?果位中國女人又唔知點解留喺醫院做雜工,睇中東柱嗎?定另有目的,我未估到,最尾一大班人轉入師傅醫院,有個女人似乎會同護士長大鬥法,比朱古力位中國女人嘅男護暖男feel,幾靚仔添,樣有D面熟,應該有睇過佢D劇,故事內容似乎剛入正題,應該會更精彩卦

男爵府

kissasian 好早有,但是英文字幕

又要等一星期

之間看住D DAYS, 都好好看, 大製作

寶石宮

希澂 發表於 16-11-23 17:46
師傅刻薄得嚟型,佢對女主太苛刻,東柱話就話成績至勁果個,一做手術就奶野,而且雞手鴨腳咁,對比佢做心 ...
睇唔明院長當年點解要屈師傅>>我都唔明,點解要屈佢,又咁易屈到嘅?

手術死左果個唔知係邊個>>果個應該係徒弟
果位中國女人又唔知點解留喺醫院做雜工,睇中東柱嗎?>>E家似係,但應該同男護士會做一對
最尾一大班人轉入師傅醫院,有個女人似乎會同護士長大鬥法>>比朱古力位中國女人嘅男護暖男feel,幾靚仔添,樣有D面熟,應該有睇過佢D劇,故事內容似乎剛入正題,應該會更精彩卦

水晶宮

親子王國15週年勳章

引用:我尋晚一口氣睇哂5集...真係幾好睇喎金C父.

原帖由 菲比108 於 16-11-23 發表

[

伯爵府

htts 發表於 16-11-23 19:21
睇唔明院長當年點解要屈師傅>>我都唔明,點解要屈佢,又咁易屈到嘅?

手術死左果個唔知係邊個>> ...

点解要講個女人係中國籍,有乜特別意思?

水晶宮

親子王國15週年勳章

睇左EP7, 室長好好笑, 其他配角都做得好好.

瑞靜話初中生, 我話似小學雞多些.

金師傅趕東柱出手術室係正確的, 佢鬧得佢好到肉.

究竟瑞靜係唔係都院長私生女? 我記得之前都無交待過, 只係叫佢仔叫瑞靜做姐姐, 同今集都院長個仔話唔鍾意佢係私生女, 但瑞靜表情比我感覺唔係囉.

[

寶石宮

amychoi 發表於 16-11-29 10:00
睇左EP7, 室長好好笑, 其他配角都做得好好.

瑞靜話初中生, 我話似小學雞多些.

究竟瑞靜係唔係都院長私生女? >>上2集講左似係, 佢媽自殺時, 叫佢找院長, 當時已話係呀爸 (但亦可能佢媽同院長曾拍過拖, 之後散左, 書靜係同另一男人生也未定, 咁佢媽覺得院長欠佢2母女, 所以話院長係呀爸). 所以院長個仔唔喜歡佢.

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 16-11-29 10:17
究竟瑞靜係唔係都院長私生女? >>上2集講左似係, 佢媽自殺時, 叫佢找院長, 當時已話係呀爸 (但亦可能佢媽同 ...
叫佢找院長, 當時已話係呀爸 => 我記得瑞靜有問係咪, 但未明確交待過.

但亦可能佢媽同院長曾拍過拖, 之後散左, 書靜係同另一男人生也未定, 咁佢媽覺得院長欠佢2母女, 所以話院長係呀爸 所以院長個仔唔喜歡佢 = > 所以我都估曾經係戀人, 咁佢仔知唔知事實定當佢真係私生女?

[

伯爵府

htts 發表於 16-11-29 10:17
究竟瑞靜係唔係都院長私生女? >>上2集講左似係, 佢媽自殺時, 叫佢找院長, 當時已話係呀爸 (但亦可能佢媽同 ...

佢亞媽係封信度好似無明確講院長係老豆, 只叫亞女有乜事可搵院長, 會照顧你, 我有冇睇漏?

水晶宮

親子王國15週年勳章

soscho 發表於 16-11-29 10:30
佢亞媽係封度好似無明確講院長係老豆, 只叫亞女有乜事可搵院長, 會照顧你, 我有冇睇漏?
...
妳無錯, 當院長睇完封信, 瑞靜就問院長係咪佢阿爸, 但院長無回覆過, 就轉左另一鏡頭了.

只係今集瑞靜比我感覺, 佢覺得都院長個仔誤會左佢地關係.

[

首頁
45678...42

尾頁

跳至