想生BB

跳至

首頁
45678...12

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

crystalchan510 發表於 17-4-22 11:46
回覆 cindy618 的帖子

我去果間係油麻地,個姑娘又無乜野wor

油麻地邊位呢?

大宅

cindy618 發表於 17-4-22 12:11
係,佢2個唔知點解要人受佢氣

反正我仲試緊同醫師藥夾唔夾,真係唔想再上去 ...
我有次睇, 可能好少人, 醫師走出黎同老姑娘講野, 個姑娘都好似無乜野佢, 因為我聽到醫師有不停問野, 但聽唔到姑娘有出過聲

但睇完今次應該唔睇喇, 開始覺得麻麻地.....

大宅

cindy618 發表於 17-4-26 17:36
唔係喎,睇左咁耐,每次報到,佢仲會粗聲粗氣問我“睇過未?”

我睇咗6個月喇 每次睇完都即時約下次 佢地仲講得出我都會早到 可能我次次睇都係嗰個時間所以記得掛 佢地又對我冇乜野喎 有次連咗幾日紅日 個老姑娘仲主動幫我計時間下次幾時黎 你多數幾點睇架 係咪啲放工時間呀 我聽佢地同客講電話都話嗰段時間好多人

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wwqqtt 發表於 17-4-26 19:12
我睇咗6個月喇 每次睇完都即時約下次 佢地仲講得出我都會早到 可能我次次睇都係嗰個時間所以記得掛 佢地又 ...

我平日上午睇架,唔知呢,對我咁衰咁

大宅

cindy618 發表於 17-4-26 17:37
即是要西面對佢,佢地先會好聲氣?
即係欺善怕惡型

咁又唔係嘅 我當時真係有啲燥所以黑面 可能你對慣啲斯文人 對唔慣啲粗人呢

男爵府

wwqqtt 發表於 17-4-26 19:12
我睇咗6個月喇 每次睇完都即時約下次 佢地仲講得出我都會早到 可能我次次睇都係嗰個時間所以記得掛 佢地又 ...

不過後生果個確實有問題

大宅

poon412 發表於 17-4-26 22:32
不過後生果個確實有問題

後生短髮嗰個係個樣木獨啲囉 我拎完藥就走啦 理得佢平時點對客吖 佢對我麻木我都唔需要對佢笑 最緊要同ec夾唔夾 啲姑娘係點我都唔多理 反正見一陣 又唔係同佢做同事

大宅

cindy618 發表於 17-4-26 13:03
竟然咁講?唔睇你?

佢咪幫我拍左3下頸。
嚇死左我,之後鬆左,跟住佢就話真係冇時間幫我整因為做呢d要好長時間喎!
咁佢都叫我自己保重。
佢又冇叫我睇下冇咩人時段搵佢,佢真係同我講幫唔到我,我問佢可唔可以針對佢又話唔得。
所以我最後冇再去,我去睇返我之前既中醫同針灸。

大宅

kinki2130 發表於 17-4-26 13:29
醫師竟然咁講?好無奈...我次次問姑娘都話個個時段都多人,唉,其實佢地有冇排好啲時間唔好濫接客,既然boo ...

其實因為醫師一個人又冇人幫佢。
佢又要針灸。
其實我覺得有d jm話佢唔開針,只不過你佢冇時間針咋。根本唔係唔開針呀。
每次見佢都係幾個人準備好就叫佢出黎針。之後又要再入房睇症。
其實我覺得d姑娘幫佢安排d人既時間就唔應該咁密啦!

大宅

cindy618 發表於 17-4-26 17:39
jm保重,睇怕你會“花”佢時間睇症吧,所以唔睇你

我好明白啦!
睇症好過睇我呢d症啦!
我一個要花起碼9個字時間,睇症最快5分鐘都攪掂啦!
我都識計數啦!
佢真係好坦白同我講佢依家忙到搵個時間都冇呀!
所以佢都冇心,咁我冇理由繼續睇呀!
雖然開頭去係想睇婦科但因為突發同見佢都係專科骨科所以先睇麻。
加上佢都叫我保重咁我連婦科都唔洗睇啦!
佢仲叫我整好條頸先調理身體,都奇怪佢都唔幫我又叫我睇好條頸先。唉

別墅

回覆樓主:

地址,thx

大宅

poon412 發表於 17-4-26 22:32
不過後生果個確實有問題

其實我有次去好早呀!應對第2。3個睇見佢地剛剛開診。
見冇左後生個姑娘喎!有1個女人。
我聽老姑娘同個黎幫手一日既姑娘不停講冇返個姑娘d野,又話佢攪亂晒d野,呢樣個樣,講人是非個種。
我聽到都覺得唉都係d是非師奶。

瑪瑙宮

apingbb 發表於 17-4-26 23:53
其實我有次去好早呀!應對第2。3個睇見佢地剛剛開診。
見冇左後生個姑娘喎!有1個女人。
我聽老姑娘同個黎 ...

即係邊個唔係樹就講邊個壞話

大宅

我都認同安排d時間好差⋯
我試過連攞藥等左2.5hrs....

瑪瑙宮

ckbean 發表於 17-4-27 06:04

佢每分鐘約一個

男爵府

cindy618 發表於 17-4-27 08:24
佢每分鐘約一個

會咩?好似10分鐘一節喎

男爵府

ckbean 發表於 17-4-27 06:04

我試過3小時,6:45上去,9:45先走,不過果次係第一次針埋

別墅

親子王國15週年勳章

上星期六好少人,可能落雨或者D人BOOK左無去,由睇醫師到拎藥只係用左半個鐘,從來未曾試過甘快

瑪瑙宮

poon412 發表於 17-4-27 08:34
會咩?好似10分鐘一節喎

唔知啦
只知有人無預約,上左嚟又俾佢照插隊睇

瑪瑙宮

回覆樓主:

請問醫師lunch time 係幾點?

首頁
45678...12

尾頁

跳至