自由講場

跳至

首頁
45678...35

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-7-31 12:45
咦...睇左咁多集, 終於有人講見到箭咀既野, 仲要係小朋友

成晚唔見咗你。以為你放棄冇睇啦
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-31 12:51
成晚唔見咗你。以為你放棄冇睇啦

有睇呀, 不過出左去食飯, 叉電中, 無得回你

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-7-31 12:53
有睇呀, 不過出左去食飯, 叉電中, 無得回你

約定你今晚見

男爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-31 09:15
勁喎,你睇曬。 我仲爭7集。 睇都唔出奇,最緊要睇完、唔好太影響睡眠、唔好驚。
平時我通常係感覺到,靠 ...

其實一集好短, 約廿幾分鐘
我由中午睇到夜晚
但我無睇第一輯, 呢個要等放假先可以追

女主持真係幾鬼悶, 佢好似帶人睇樓咁
雖然佢去果啲地方係恐怖, 但佢帶動唔到個氣氛

男爵府

clybaby 發表於 18-7-31 09:30
我唔明點解水喉自己開左, 但要用手遮擋鏡頭唔俾人睇??

係啦~ 個拍攝手法同之前果十集完全唔同
唔明點解要用手遮住個鏡頭

男爵府

stagea 發表於 18-7-31 12:45
咦...睇左咁多集, 終於有人講見到箭咀既野, 仲要係小朋友

據講小朋友靈力比大人高啲
但佢睇2集就話悶, 無再陪我睇
我仲想佢繼續睇, 證明係咪真係有....

佢又無話好驚呢啲嘢, 可能我成日睇同聽靈異野
但佢都怕黑架

寶石宮

Aeiing 發表於 18-7-31 13:11

其實一集好短, 約廿幾分鐘

如果可以有一個鐘頭就好啦

別墅

Aeiing 發表於 18-7-31 13:15
係啦~ 個拍攝手法同之前果十集完全唔同
唔明點解要用手遮住個鏡頭

琴日男主持係ig開live有解釋,佢話個cam man慣左未roll機之前都會用手遮住個鏡頭,所以先會咁!個can man都有講話覺得後悔左用手遮住個鏡頭

男爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-31 13:25
如果可以有一個鐘頭就好啦

係啦~ 咁短, cut到一節節咁唔夠精彩
多啲主持人感受更好睇

男爵府

ching2012324 發表於 18-7-31 13:31
琴日男主持係ig開live有解釋,佢話個cam man慣左未roll機之前都會用手遮住個鏡頭,所以先會咁!個can man ...

Jer仔? 佢咁遮一遮爭好遠呀~
真可惜

寶石宮

Aeiing 發表於 18-7-31 13:47
係啦~ 咁短, cut到一節節咁唔夠精彩
多啲主持人感受更好睇

每次做完後都有同樣感覺,做完了、咁快嘅、唔夠喉

今晚再一齊睇過

別墅

Aeiing 發表於 18-7-31 13:48
Jer仔? 佢咁遮一遮爭好遠呀~
真可惜

係丫,所以jer仔都話好後悔遮住個鏡頭

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Aeiing 發表於 18-7-31 13:17
據講小朋友靈力比大人高啲
但佢睇2集就話悶, 無再陪我睇
我仲想佢繼續睇, 證明係咪真係有....

噢!咁就由佢啦⋯⋯

我都唔鍾意女主持人,講野好悶,平音,齋講似介紹樓盤咁

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 18-7-31 12:53
約定你今晚見

遮鏡個下好唔ok、明明拍緊架啦⋯⋯無啦啦遮左

寶石宮

stagea 發表於 18-7-31 16:33
遮鏡個下好唔ok、明明拍緊架啦⋯⋯無啦啦遮左

108 樓同埋112樓有解釋

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-31 08:45

係公司偷偷地睇第一輯,第七集,衣櫃燈自己著左

寶石宮

coo1068 發表於 18-7-31 17:29

係公司偷偷地睇第一輯,第七集,衣櫃燈自己著左:gosh ...

咁堅返工睇鬼片?!
我琴晚瞓得好差。到而家都好攰冇再睇

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-31 17:36
咁堅返工睇鬼片?!
我琴晚瞓得好差。到而家都好攰冇再睇
...

大陸收左工,我今日冇嘢做,我尋晚都2:40起左身
之再瞓過

寶石宮

coo1068 發表於 18-7-31 17:46

大陸收左工,我今日冇嘢做,我尋晚都2:40起左身

真係令人羨慕嘅工
原來你send畀我張相好驚呀!!!啱啱先講緊話冇事發生就開燈

今晚再見

象牙宮

crystal媽咪 發表於 18-7-31 17:54
真係令人羨慕嘅工
原來你send畀我張相好驚呀!!!啱啱先講緊話冇事發生就開燈

今晚約定你

首頁
45678...35

尾頁

跳至