使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 20150618bb 的帖子

新不如舊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hellohelloruby 發表於 19-3-11 17:06
睇到呀

謝謝回覆,因為有人話睇唔到,我去網頁版睇下.唔該
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

小尼 發表於 19-3-11 17:10
回覆 20150618bb 的帖子

新不如舊
又唔係.............但要習慣

侯爵府

2024年龍年勳章

唔習慣

男爵府

畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-11 16:59
網頁版都睇唔到勳章??

手機睇唔到❨我冇用app❩

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都以为有ERROR,原来突然转左版。不过我谂应该会睇睇下就惯!

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

字體較到最細都仲係好大
依家要一路睇一路碌落去,好煩

伯爵府

唔改好過改,可以轉番舊版嗎?

伯爵府

珍珠宮

回覆有字數限制。唔方便。

大宅

mercurycc 發表於 19-3-11 15:30
係喎睇唔慣,就係唔鐘意app 版咁睇先用電腦版, 而家轉到咁。
我都係唔鐘意app版才轉用電腦版,唉!依家避無可避了

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

用緊電腦版

D公仔變細咗,無咁可愛

睇唔慣電腦版自己個頭像變到咁大

象牙宮

Chenglc 發表於 19-3-11 18:22
我都係唔鐘意app版才轉用電腦版,唉!依家避無可避了
重好迫上小d。

伯爵府

唔習慣

侯爵府

俾返以前個BK我 呢個啲字體好騎呢

大宅

wkw1903 發表於 19-3-11 15:32
勁大隻字,返工開住好礙眼,救命
吓?字大唔好咩?可以清楚d喎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

d字好大,要較到80%先舒服d

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

魚兒小寶貝 發表於 19-3-11 17:50
手機睇唔到❨我冇用app❩

我用手機apps睇唔到勳章,上網頁版都睇唔到 但係有人話睇到㗎
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至