時政擂台

跳至

首頁
45678...14

尾頁

複式洋房

vesley 發表於 19-8-13 03:18
what is the point if its dead?
what is the point to free riots?
all they want is Hong kong to become ...

It is nothing related to Hong Kong independence, you should read through the " Five Appeals " carefully.

And even if the bill is not dead, the Taiwan government has rejected to send the murderer back to Taiwan under the bill's procedure. Don't use it as an excuse.

複式洋房

kkhon 發表於 19-8-13 03:22
我心善人都靚!毎次警察到之前已帶罩啦,難為成3X度咁熱包到實喺條街掘磚拆欄杆
...

二哥自己認有臥底潛入前線,一陣你鬧中個掘磚拆欄杆既係25仔唔知會唔會HANG機

複式洋房

z.mavis 發表於 19-8-13 03:22
原來只要有交稅,就可以叫警察做乜都得,受教了

原來交左稅連叫佢地查案都唔得,咁不如慳番D錢解散警隊啦

男爵府

karenng115 發表於 19-8-13 02:15
你好,新會員,點解釋呢3張不同既相?

呢張夠清未?

仲有邊個話唔係布袋彈?

複式洋房

z.mavis 發表於 19-8-13 03:23
我問嘅係你,你唔敢答仲走去消費過左身既人,真係無恥

我點解要以死明志?
明眼人睇到我講既野知我唔係盲支持盲反,可以學下點客觀分析
盲毛講野無道理,就激到叫我以死明志再潛水
我咁有用,死左太可惜

男爵府

陪月勳章

keene 發表於 19-8-13 03:35
呢張夠清未?

仲有邊個話唔係布袋彈?

你盲的,你引用我既帖已經有呢張相。
俾少少質素,話晒出緊糧做野。

複式洋房

kkhon 發表於 19-8-13 03:25
咁暴徒又何嘗吾係走漏洞,个个被人捉到龍精虎猛都話要去E院瞓夠48小時
...

去醫院訓係合人權亦合法律

無編號無委任證,唔合人權更唔合法

邊個破壞法治?

子爵府

miraclebew 發表於 19-8-13 03:30
It is nothing related to Hong Kong independence, you should read through the " Five Appeals " caref ...

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1473926-20190811.htm

男爵府

陪月勳章

miraclebew 發表於 19-8-13 03:33
原來交左稅連叫佢地查案都唔得,咁不如慳番D錢解散警隊啦

好呀,麻煩幫手叫警察查一查過個射爆first aid 既眼球,謝謝你。

複式洋房

karenng115 發表於 19-8-13 03:37

叫你解釋有咩問題,解釋去左邊?送左中呀?

大宅

miraclebew 發表於 19-8-13 03:33
二哥自己認有臥底潛入前線,一陣你鬧中個掘磚拆欄杆既係25仔唔知會唔會HANG機
...
掘磚拆欄杆係刑毁,二哥咪講左佢地吾會作違法行為。依家只有警察可以保護我,我相信二哥的説話,你要盲批警隨便!

男爵府

karenng115 發表於 19-8-13 03:37

你盲定我盲?

你個張得半截, 我費事你轉頭又話個眼罩唔係個女仔架

補充內容 (19-8-13 03:44):
你出POST有$0.5 收, 我無錢收架

複式洋房

The Chinese Government mentioned NOTHING about Hong Kong independence, what are you going to prove?

男爵府

陪月勳章

miraclebew 發表於 19-8-13 03:40
叫你解釋有咩問題,解釋去左邊?送左中呀?

喂呀,真係俾少少質素,話晒出緊糧做野,如果唔係我係連登篤你灰架。

係我叫你解釋,人地冇叫我解釋,你換account 換到思覺失調?

子爵府

評論又談到示威者提出的五大訴求,認為「撤回」是偽命題,「取消暴動定性」是指鹿為馬,「要求特赦」是天方夜譚,「成立獨立調查委員會」是圍點打援,「全面落實雙普選」是不知魏晉,忘記歷史、歪曲現實,踐踏法治、褻瀆香港核心價值,香港社會有共識、不答應,香港市民心水清、不會上當。

評論又強調,底線就是底線,退無可退。觸碰了底線,必須響起警報;此般惡劣犯罪情形,沒有妥協和姑息空間。

dont mess with China leader. Hong kong need to be peace and live free.Now hong kong is not free because of riots.

男爵府

陪月勳章

keene 發表於 19-8-13 03:42
你盲定我盲?

你個張得半截, 我費事你轉頭又話個眼罩唔係個女仔架

咁應該大家都盲

複式洋房

karenng115 發表於 19-8-13 03:40
好呀,麻煩幫手叫警察查一查過個射爆first aid 既眼球,謝謝你。

結果可能會查下既,不過查番三五年先,拿做左野架喇

大宅

miraclebew 發表於 19-8-13 03:37
去醫院訓係合人權亦合法律

無編號無委任證,唔合人權更唔合法
梗係有人權要求去E院啦,但實質有冇病得佢自己知。便衣一定有show委任証,而防暴及速龍身穿制服通常幾個人组成小隊,只要其中一人出示便可。

珍珠宮

miraclebew 發表於 19-8-13 01:12
第25秒開始睇

明顯攝住一舊野

夠清楚未?新國民。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

kkhon 發表於 19-8-13 03:41
掘磚拆欄杆係刑毁,二哥咪講左佢地吾會作違法行為。依家只有警察可以保護我,我相信二哥的説話,你要盲批警 ...

唔做違法行為,不過無委任證無編號對頭射彈同用室內放過期催淚彈,又幾守法。

上面講既野,各大媒體都有報,你可以睇下NOW/有線/信報,再睇下我盲批定有人盲支持

首頁
45678...14

尾頁

跳至