影視娛樂

跳至

首頁
45678...12

尾頁

大宅

回覆 whywhite22 的帖子

睇訪問白鹿和任嘉倫都話同主角完全唔同,佢地本人搞笑好多,所以一生一世佢地演得好好,周生辰內斂,說話唔多,悶人,睇尋秦記睇左79次,時宜好優雅,文靜,但感情方面又會主動

水晶宮

donndonn 發表於 21-9-11 14:01

睇訪問白鹿和任嘉倫都話同主角完全唔同,佢地本人搞笑好多,所以一生一世佢地演得 ...

周生辰唔單止內斂,仲好怕醜,內地叫“醜萌”,呢類型男士,要白鹿呢D咁主動女仔先搞得掂
白鹿演技好好,古裝時裝唔同性格,白鹿用唔同方式演譯,睇到明顯分別

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

whywhite22 發表於 21-9-11 16:19

周生辰唔單止內斂,仲好怕醜,內地叫“醜萌”,呢類型男 ...

講白鹿演技,我覺得真係好好,佢演知道師父死咗果幕,真係好到不得了,我冇睇小說,我覺得佢當時又失咗聲,喊到欲哭無淚,又叫又叫唔出聲嘅感覺,係比佢觸動到而喊,因為我覺得劇情佢2個唔係太甜蜜,所以最後拎我喊唔到,但係白鹿果幕,就令我睇到喊。
日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

rose-mag 發表於 21-9-10 11:14
時宜的電話號碼:13141152099,一生一世,時宜,我愛你久久

哈哈 我以為係 一生一世 11 我愛你久久添

日本の平安を祈ります

大宅

任嘉倫雖然唔係科班出身,但都可以把角色拿捏得剛剛好,好鍾意睇佢醜萌,同林叔互動好搞笑,林叔成日整鬼佢,感覺似兩父子

男爵府

回覆 CCphone 的帖子

三晚追曬全劇。。。。你真利害,辛苦曬。。。。

不過真係好入心入肺,好正,又喊又冧。。。。

男爵府

所以我忍住未開,怕開左下下等下集。。。。

男爵府

回覆 kk80400 的帖子

男女主都做得好好,喊得吾假,好真心好有感情

公爵府

0404lau 發表於 21-9-13 10:26
回覆 kk80400 的帖子

男女主都做得好好,喊得吾假,好真心好有感情

係,估唔到白鹿大笑姑婆,拍到同亞媽對手戲,知道小南辰王死咗,嗰段感情傷痛喊得撕心裂肺好到位

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kk80400 發表於 21-9-12 15:01
哈哈 我以為係 一生一世 11 我愛你久久添

時宜同11咪同一個人,兩個名諧音一樣。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

回覆 mymarigold 的帖子

係呀,cut機笑到咁勁,一開機即刻入戲,好勁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一生一世,9/15周三,超前更新 8 集,15至22集,下周更新改成每周三更新,9/22周三,更新 6 集,9/29周三,更新最後2 集,共30集。

水晶宮

rose-mag 發表於 21-9-15 06:50
一生一世,9/15周三,超前更新 8 集,15至22集,下周更新改成每周三更新,9/22周三,更新 6 集,9/29周三, ...

月底先更完,依家開其他劇,等差唔多更完先再睇

王國長老

whywhite22 發表於 21-9-15 08:45
月底先更完,依家開其他劇,等差唔多更完先再睇

我有三套在手,輪流睇

水晶宮

rose-mag 發表於 21-9-15 08:47
我有三套在手,輪流睇

我習慣睇完一套先一套,依家睇緊月滿之下請相愛.

男爵府

kk80400 發表於 21-9-12 14:59
講白鹿演技,我覺得真係好好,佢演知道師父死咗果幕,真係好到不得了,我冇睇小說,我覺得佢當時又失咗聲 ...

師父死果幕, 白鹿真係演得好好, 我喊到停唔到

周生追完, 追緊一生一世, 之前唔覺得白鹿靚, 佢係一生一世好靚, 好優雅

珍珠宮

BB-CLEVER 發表於 21-9-15 09:05
師父死果幕, 白鹿真係演得好好, 我喊到停唔到

周生追完, 追緊一生一世, 之前唔覺得白鹿靚, 佢係一生一世 ...

我一向都鍾意白鹿,覺得佢好靚,佢之前同許凱果套我都有追。
日本の平安を祈ります

男爵府

我都係咁話,廢事要等到蘿蘿攣

男爵府

回覆 rose-mag 的帖子

三套。。。勁,我最多兩套,三套我會溝亂劇情

男爵府

回覆 BB-CLEVER 的帖子

我都覺佢越睇越靚,自然,吾造作,但我鍾意佢古裝多過時裝

首頁
45678...12