自由講場

跳至

首頁
45678...44

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

happymama2009 發表於 24-3-15 11:05
我睇到個版本係話威廉家暴Kate ,Kate嚴重受傷昏迷中,家醜不能公開。要宣佈查理斯患癌去轉移公眾視線,同 ...
呢個講法都有D機會... 如果係病就講左... 應該係醜事先咁..

子爵府

namnamnamlolo 發表於 24-3-15 11:27
做國王非任內殺人都無事??!!

呢樣我唔識,我都係睇小紅書啲猜測

伯爵府

回覆樓主:

越傳越離譜
要出嚟現身先得

象牙宮

回覆樓主:

死仲唔大搞咩…應該病得好重!外國野關小紅書鬼事,咩成日上腦

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Wing225 發表於 24-3-15 08:37
今日新聞有講,威廉出席公開活動,同小朋友玩。睇落個樣好輕鬆,唔似屋企、老婆有事。

...

唔知佢係咪真輕鬆,其實做皇室高層要好扮得野,好少響公眾面前表露愁緒,因為佢地一舉一動都有好多人猜測或影響好多人。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

volan 發表於 24-3-14 23:07
小紅書又點會知

米係

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

如果爆出驚天大新聞,皇室不如就地解散

珍珠宮

jollyma 發表於 24-3-15 12:30
如果爆出驚天大新聞,皇室不如就地解散

經歷過戴安娜對BBC記者「盡數心中情」事件,王室今次係有備而來,務求密不透風。總之今次宮中一定有內情。王室無啦啦相片造假,感覺有點此地無銀三百兩。

二月份,Kate身邊d人被清洗,查理斯任命左Tom White做Kate新的私人秘書,呢位仁兄之前係伊利沙伯二世的侍從武將,對王室絕對忠誠,佢外形不俗,生得高大威猛,頭髮濃密。

記得Kate之前生三個子女,次次都係生仔後24小時就抱住bb係醫院門口比記者影相,可見佢本身身體都唔係太差。

今次佢無啦啦得左「怪病」,弱到連癌症病人都不如,自從一月中手術後就一直「消失」。如果真係身體健康問題,最大機會可能係比人搞成咁。如果唔係身體physically 有重大問題,另外一個可能係被王室判斷為不適宜比外界接觸到,包括她的言論可能會對王室造成很大負面影響(陰謀論可以理解為幽禁)。

Kate結婚前係一位運動健將,估唔到嫁入王室後最終搞成咁樣。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

平平常常 發表於 24-3-15 13:20
經歷過戴安娜對BBC記者「盡數心中情」事件,王室今次係有備而來,務求密不透風。總之今次宮中一定有內情 ...

好似係被消失咁。就算病,都幾個月,點都可以出嚟見吓人。 仲奇怪在突然發張假相,如果真係咁病到五顏六色,邊度得閒整假相, 又在自己acct道歉!
好奇怪,好似背後有人做嘢,但衰咗就推晒落佢身上。
最奇怪係佢律師話好耐都聯絡唔到佢,好有嫌疑

男爵府

mongng 發表於 24-3-15 11:12
62 EMILY YAO UNDEFINED发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) Ys8ZKLwZAyyuVvh (emoji) http://xhslin ...

之前我都覺得小紅書傳得誇張,但最近見Twitter同埋呢條片嘅澳洲傳媒都講,應該真係有野發生咗。如果Kate有事,即係兩代王妃都出事,呢個皇室應該可以摺埋了

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

我可以肯定就算佢出返嚟,都一定係揾人扮既

karenlyk    發表於 24-3-15 15:39

珍珠宮

回覆樓主:

應該係有D事, 但又唔好傳佢死咗咁誇張。
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

珍珠宮

無話可說 發表於 24-3-15 11:48

咁小紅書只是個社交平台網站,有帳戶就可發言嘅,就好似bk一樣。

佢哋就如現時bk一樣,好多人都覺得這件事可疑一樣!

侯爵府

2024年龍年勳章

mongng 發表於 24-3-15 11:12
62 EMILY YAO UNDEFINED发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) Ys8ZKLwZAyyuVvh (emoji) http://xhslin ...

睇完真係覺得好大嫌疑

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

平平常常 發表於 24-3-15 13:20
經歷過戴安娜對BBC記者「盡數心中情」事件,王室今次係有備而來,務求密不透風。總之今次宮中一定有內情 ...

佢哩次應該唔係病,因為12月27日仲有美國報紙報導威廉同凱特將於2024年出訪意大利,如果真係有重病,唔會宣布有出遊打算,坊間有傳聞,12月28日晚上有皇室車隊同警車開去愛德華醫院,而且喺哩一段時間,記者只拍到皇室人員去醫院探凱特,但Kate娘家同朋友都冇人去探過佢(似係唔俾娘家人探?),就算威廉,都似乎唔係成日去探Kate,最近仲傳聞Kate媽媽發生汽車意外,但澄清好似係誤傳,仲有最近發生駙馬Thomas Kingston自殺,但傳聞佢係用長槍自殺,死得可疑,哩排皇室發生好多奇怪事。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無話可說 發表於 24-3-15 11:48

咁你咪睇youtube囉
youtube大把英國人自己都講緊啦
你唔係唔識英文下嘛?
天朗氣清

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

呢度好奇怪
D人成日鬧小紅書放假料
其實D野根本係由英國傳出來
內容幾離譜都有
連政治都有關連

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 24-3-15 14:59
佢哩次應該唔係病,因為12月27日仲有美國報紙報導威廉同凱特將於2024年出訪意大利,如果真係有重病,唔會 ...

Thomas Kingston「自殺」又好
查里斯患cancer又好
全部都係凱特同三個仔女最後一次露面之後既事

即係12月尾之後開始, 不論白金漢宮証實查里斯患cancer, 同埋駙馬Thomas Kingston死亡, 凱特同三個仔女都無出現過
天朗氣清

子爵府

2024年龍年勳章

tredd 發表於 24-3-15 14:18
之前我都覺得小紅書傳得誇張,但最近見Twitter同埋呢條片嘅澳洲傳媒都講,應該真係有野發生咗。如果Kate有 ...

根本所有離譜"內情"係由英國傳媒傳到世界各地
唔係小紅書點會識Thomas Kingston 呢D人物?

珍珠宮

Png 發表於 24-3-15 15:04
呢度好奇怪
D人成日鬧小紅書放假料
其實D野根本係由英國轉出來

點都一定關政治事
就算唔講凱特
三個仔女都係王位繼承人第2, 3, 4順位
齊齊兩個月無再露面過

再埋就算凱特係死左
照公佈又有乜大不了
做乜要故弄玄虛發假相
如果真係死左, 個問題就係佢咩情況下死攪到英國皇室要發假相, 用替身
天朗氣清

首頁
45678...44

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊