跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 8]

BoMomMom,
re: using stroller in disney
唉! 我聽到#13話租架車仔都俾人攞左, 就懶醒咁怕如果用自己架combi車會俾人偷, 所以冇帶bb車入場, 只係入到去租. 點知智程真係好怕生保, 佢連生保車都怕 :-(, 唔肯坐那架租的車仔. 最後那架車仔用來載我地d好重的背囊. :-|

大宅

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 8]

我又黎報到先!
而家返工無得online, 放咗工又好多野攪, 攪到我成日都上唔到BK.....好掛住你地呀! 唯有寄望放產假時可以日日上黎... :mrgreen:

大宅

Hi

珍珠宮

各位靚媽

momotat
唔 call 你,你都唔出黎
小豆b & 小小豆b

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

Hihi

amypekkle 寫道:
BoMomMom,
re: using stroller in disney
唉! 我聽到#13話租架車仔都俾人攞左, 就懶醒咁怕如果用自己架combi車會俾人偷, 所以冇帶bb車入場, 只係入到去租. 點知智程真係好怕生保, 佢連生保車都怕 :-(, 唔肯坐那架租的車仔. 最後那架車仔用來載我地d好重的背囊. :-|

Wow Amy,

So you needed to carry Chi-ching all the times lor? Did you have enough time to enjoy all the games? How about taking pics w/ the characters? Did Chi-ching cry when seeing the characters? But I guess the atmosphere was very good!

男爵府

Momotat

好嗎, 好耐無見

你幾時開始放產假呀

gloriawongks, webjen

Hi Hi

大宅

Hi all,

I have a Q, we have Inbox in our PM, do we have Outbox?

Siu-V,

Don't mention that! It's my pleasure!

珍珠宮

BoMomMom 寫道:
Hi all,
I have a Q, we have Inbox in our PM, do we have Outbox?

no la
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

webjen 寫道:
[quote]
BoMomMom 寫道:
Hi all,

no la [/quote]

但可以check wow~~去首頁可check自己的outbox

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

你地覺得琳b要不要剪髮...?

大頭相是近照wow~~

珍珠宮

hehe....我好少去頁首tim

cherry,
有無篤眼呀??無就可以遲dd先!!
琳b越來越 cute

珍珠宮

好媽媽勳章

heigoogoo,
我地1204點樣? confirm左參加者名單未?

襯家,
買野的錢下次見面你先俾我啦. 唔好side時間去銀行入數了!
係呢, 1204你去唔去?

今日好忙呀, 今晚有機會先同大家講多d disney的野.

珍珠宮

amy
1204去呀,你未收到 schedule 嗎??有出席人名架!!

heigoogoo
真係唔該晒你安排

大宅

Hi all,

Re: Outbox

I've got it la! Thanks a lot!!

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

cherry,
有無篤眼呀??無就可以遲dd先!!
琳b越來越 cute

冇呀,但又不太敢剪,人地話我剪得唔靚wow1~~~

珍珠宮

環保接龍勳章

我諗住出年過年前/過年後搵1日weekday去海浪公園, 至於老鼠樂園就等施施2歲幾先去....

見到nik做織女, 勾起我條筋, 如果e+行動出年冬天施施先有得著.

施施e+只係下午先瞓晏覺, 大約2個鐘... 已經冇o左早上(約10:00am)nap 一nap了....

昨日發現施施出緊1隻臼齒(第9隻牙仔)

昨晚我開了冷氣俾施施瞓覺, (快12月都仲要開冷氣)不過12點幾熄番....

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

洋房

我都想報到:
我囡囡叫霖霖Christy ( 8 Sep 04 ) 出世!

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

環保接龍勳章

chloeau2002,

歡迎你!! 我教會有個bb仔同你囡囡係同年同月同日o架!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

首頁

尾頁

跳至