親子旅遊

跳至

首頁
45678...14

尾頁

複式洋房

Re: 請問馬來西亞浮羅交怡好玩嗎?

Hi traveller,
can u also e-mail to me pls? THANKS!

[email protected]

別墅

Hi Traveller,

Can you also email me your file?

thank you

民房

hello traveller,
could u send me your file at [email protected]
THX

大宅

Hi Traveller,

Would you email the information to me?

Thanks!
:-P

大宅

如果

大宅

如果玩浮潛,請問有沒有需要在香港買些平價的浮潛用品去呢?我有一位七歲的小朋友同往,因為用其他人用過的,好像不衞生,但買過去用,又要攞多啲嘢,而且攞番香港又沒有機會用,好像很浪費!浮羅交怡那邊有沒有新的浮潛用品賣?是否便宜呢?
:-P

大宅

starfishting,
我眼見大部份人都係用公家野咋, 你講得無錯, 係幾唔衛生, 因為條管人人咬過, 不過浸下海水當消毒左啩! 個浮台唔會有ni樣野賣囉! 去年我啊女也是7歲, 都係無自備浮潛用品..一樣玩得好開心!

順帶一提, 我去年給啊女及自己帶備了2件浴"蒲", 發覺好有用, 因為唔係全時間浸係水, 有時又會坐船去睇沙魚, 披住又可擋下強烈的太陽, 又唔怕上水冷親, 不過旅行社無remind我地帶ni樣野, 而事實又無人穿梭囉! 你考慮下啦!

複式洋房

Hi kawaidesu

我都有starfishting的擔心,如果在浮台無得賣,知唔知在langkawi的商場 / 機場 / 碼頭又有無得賣呢?

Thanks

Him Him Ma Ma

侯爵府

畀面勳章

hi all ,

浮羅交怡有冇shopping mall

大宅

kawaidesu 唔該晒你! :-P

大宅

Hi! PW530 你跟那間旅行社呀?我都是暑假去,

侯爵府

畀面勳章

starfishting,

我跟東瀛游8月7日出發 妳呢

大宅

Hi! PW 530
你比我早出發,我跟 x辰 8月17 日出發。 :-P

侯爵府

畀面勳章

玩完返嚟報料
starfishting 寫道:
Hi! PW 530
你比我早出發,我跟 x辰 8月17 日出發。 :-P

子爵府

2024年龍年勳章

一家大小去浮羅交怡唔跟團會後麻煩嗎?

大宅

Starfishting,
我去年都係跟星晨去Langkawi, 也是8月中去, 好好玩, 祝你都有一個愉快的旅行!

你會唔會去KL? 記住食當地的雪條, 有6種味道, 包括榴槤, 粟米, wu頭, 芒果, 香蕉, 菠蘿...全部都好好味, 講你都唔信, 都唔知幾多團友幾打幾打咁買番香港....又平又好味嘛..

洋房

我七月已報團去浮羅交怡十吉隆坡,請教大家以下問題:
1.我一家四口(大兒子八歲,小的五歲)住一間房(Langkawi Lagoon Resort), 會否很迫?應選兩張床,還是一張大床?
2.我和小兒子都唔識游水,自費去巴雅島「珊瑚號」,值唔值得,還是留在酒店玩好D?
請大家俾D意見!

男爵府

畀面勳章

1. 点訓, 视乎你地鐘意la, 八歲,五歲 2張床好似好D, 但我哋一家 3 口(個個都唔肥) 訓一張大床都仲有好多空位

2. 去浮羅交怡唔去巴雅島「珊瑚號」,不如唔好去浮羅交怡喇. 呢度先至係賣点. , 絕對要去, 唔識游水可以去喂魚, 果度好多魚, 買包麪包比小朋友喂魚,佢一定好開心, 果度有救生衣供應, 可以企係浮台邊浸下水, 惦下魚. 果間酒店泳池唔係好大架咋,總之巴雅島「珊瑚號」一定要去, 唔係會後悔

上次我地玩得好開心, 都希望你有一個愉快嘅遊程 la

hoho2007 寫道:
1.我一家四口(大兒子八歲,小的五歲)住一間房(Langkawi Lagoon Resort), 會否很迫?應選兩張床,還是一張大床?
2.我和小兒子都唔識游水,自費去巴雅島「珊瑚號」,值唔值得,還是留在酒店玩好D?
請大家俾D意見!

大宅

hoho2007,

1. 我建議兩張床,因為langkawi d酒店就算twins room都係兩張大床,咁你地一家4口可以有兩張大床訓.上次我地兩個人+小朋友(歲半only),都係兩張大床.
2. 一定一定要自費去巴雅島「珊瑚號」,我覺得係成個trip最好玩的活動,不用怕唔識游水,因為我帶著歲半bb都玩得好開心.
hoho2007 寫道:
請大家俾D意見!

男爵府

畀面勳章

我上次跟東X遊幾好wor, 唔會好早 morning call, 去紅樹林,孕婦島, 班雅島全部安排好車船食, 唔使自費, 我覺得好方便, 唔使烦, 如果你一家大小去嘅話, 我都建議你跟團, 始於浮羅交怡唔同 bangkok 嗎.......你唸唸 la

Bertie07 寫道:
一家大小去浮羅交怡唔跟團會後麻煩嗎?

首頁
45678...14

尾頁

跳至