懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點解唔參考下其他品牌,真係聽到一半已經頂唔順😩

複式洋房

回覆:jjmeiyu 的帖子

佢都唔平架,成$329/罐,不個見佢罐後既營養成分表D成份幾多,DHA同ARA又特別多,希望亞囝腦部發展同視力發展好d, 同illuma 差唔多所以買來試!

複式洋房

回覆:hangszebb 的帖子

其實我係信佢果份世衛報告咋,同埋sale冇加甜,仲要係美國藥行生產嚴謹D,我先買來試下,ok 亞囝肯食, 不過我都係全人奶,呢只奶粉我都係間中出街時比佢食,貪佢係接近人體母乳!

大宅

引用:因為佢冇賣廣告囉,D國內人都唔識,硬係冇

原帖由 余麗燕 於 15-08-24 發表
因為佢冇賣廣告囉,D國內人都唔識,硬係冇人搶購啦!你睇下美贊臣同美素佳兒,賣得廣告越勁,越多人買!

...
但呢隻牌子真係吾識,吾夠胆試

複式洋房

回覆:jjmeiyu 的帖子

因為佢冇賣廣告囉,D國內人都唔識,硬係冇人搶購啦!你睇下美贊臣同美素佳兒,賣得廣告越勁,越多人買!

大宅

回覆:智多健講座 悶到噁

踩其他牌子hard sell自己,覺得好無品

大宅

上次係BB展經過佢欄位, 我都係咁比人SELL
又話惠氏唔好, 但係多人食
話佢地果隻唔知經美國定邊度研究過仲係PASS, 但惠氏就冇
係咁叫我買呢

大宅

引用:我都覺得佢好悶,有D教書feel, 好想瞓,不

原帖由 余麗燕 於 15-06-02 發表
我都覺得佢好悶,有D教書feel, 好想瞓,不過佢講D嘢又真係冇錯,因為係萬寧攞佢D禮物時,D sales 真係拿起 ...
其實我有d 吾明,佢講到佢隻奶粉好過哂全部,但點解佢一d 都吾出名,同埋無人搶購既

伯爵府

BK Milk勳章

好彩一號同其他講座撞期,我選擇左去其他講座冇去呢個,咁下次佢問我,我都係唔去喇

複式洋房

其實如果唔係有d禮物吸收下(剛好要買藻油丸),真心覺得個講座無用,全程介紹點分藻油dha 同 魚油dha, 其實簡單介紹已經ok, 因為太專業既名詞,留比d sales, sale 去d藥房同診所

複式洋房

我都有去其他牌子講座,相比下真係有趣得多,有D都幾攪笑,你地講智多健送果D,我都冇既?反而送咗其他嘢比我,奇怪!

複式洋房

引用:我都覺得佢好悶,有D教書feel, 好想瞓,不

原帖由 余麗燕 於 15-06-02 發表
我都覺得佢好悶,有D教書feel, 好想瞓,不過佢講D嘢又真係冇錯,因為係萬寧攞佢D禮物時,D sales 真係拿起 ...
所以咪話唔係佢唔好,但太hard sell lor.. 同埋咁仲有好多牌子都好好架,最緊要揀適合bb,bb肯飲姐。。。至於妊娠紋膏同藻油丸我又唔覺得佢係最好喎,我都聽到尾,但唔夠去美贊臣,雀巢果啲咁學到嘢…QE都有講座,果啲仲好

複式洋房

我都覺得佢好悶,有D教書feel, 好想瞓,不過佢講D嘢又真係冇錯,因為係萬寧攞佢D禮物時,D sales 真係拿起其他牌子既奶粉罐,續罐教你對比各牌子營養成份wo, 又真係每隻牌子D營養成份都有好大分別,佢呢過牌子既營養成份又真係好過好多日夜係電視賣廣告果D奶粉,學到嘢!講真,去聽講座,都係為咗BB好,學多D知識,所以死都聽到尾!

大宅

回覆:Lingzi 的帖子

上星期智多健打來叫我去聽,之後上網search過,知道勁hard sell, 今日都費事洗時間去

男爵府

引用:Quote:原帖由 Lingzi 於 15-06-02 發表被洗

原帖由 suuuuu 於 15-06-02 發表
完全認同!洗腦大會。。智多健嘅藻油,萬歲萬歲萬萬歲; 智多健嘅奶粉似人奶,萬歲萬歲萬萬歲
其實 ...
冇職業道德,公道自在人心

大宅

回覆:kenamd 的帖子

問佢攞架。

大宅

3號奶粉,我本來無,但我眼見係我前面嘅先生太太問佢攞,我有樣學樣問佢攞

大宅

同埋美國FDA講嘅野就係真理

複式洋房

引用:Quote:原帖由 WCCK 於 15-06-02 發表我係貪

原帖由 kenamd 於 15-06-02 發表
有3號 sample 送? 我無嘅!
我係1號喎,係咪因為我係懷孕3至5個月???

複式洋房

引用:Quote:原帖由 高達媽媽 於 15-06-02 發表我

原帖由 Lingzi 於 15-06-02 發表
被洗腦?
完全認同!洗腦大會。。智多健嘅藻油,萬歲萬歲萬萬歲; 智多健嘅奶粉似人奶,萬歲萬歲萬萬歲
其實唔係話佢唔好,不過佢果張表完全踩低人哋抬高自己,我覺得冇必要囉…太hard sell 喇。。又學唔到實用嘢

首頁

尾頁

跳至