自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

估唔到佢係咁sweet既人,婚禮蛋糕自己整,佈置自己畫,所以野都出心出力,好男人

珍珠宮

回覆:古巨基

不嬲對佢冇乜好感,之前話佢偷偷瞞住女友帶埋婚紗去旅行,之後就懶驚喜咁話約好晒係果邊影結婚相,我覺得個女仔就算好恨結婚都好,成件事都冇say既,咩都俾個男既擺佈,好似控制慾好強咁,我feel唔到有幾sweet...

純粹個人感覺,fans唔使上心

水晶宮

畀面勳章

珍珠宮

引用:見到有jm 話佢拖左個女人咁多年先娶就覺得

原帖由 Lovelovebear 於 15-11-14 發表
見到有jm 話佢拖左個女人咁多年先娶就覺得佢唔好, 又或者佢地其實大家都有共識呢, 如果個女人咁急住結婚佢 ...
agree.
佢太太係一個極度低調怕羞既人,又點會希望自己曝光,公唔公開肯定係古巨基話事???
呢度某啲jm 心地都幾特別,個帖明明讚緊佢有心思搞婚禮係好男人,都可以轉咗去講佢拖住人咁耐先娶………

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 蝸牛媽媽 於 15-11-13 發表絕

原帖由 karen508hk 於 15-11-13 發表
仲要話因為老婆之前踩單車炒左,先發現要珍惜所以先結婚!死啦,乜要死到臨頭先肯娶人,自問真係唔識欣賞呢 ...
認同! 拖人20年唔去到死都唔識珍惜呢種男人有幾好

公爵府

叻叻勳章

超好男人啊.

子爵府

偽人

珍珠宮

引用:我麻麻地佢, 要個女朋友跟佢20年先比個名

原帖由 rebornarmy 於 15-11-13 發表
我麻麻地佢, 要個女朋友跟佢20年先比個名份人, 之前睇過報導記者問佢會唔會生b, 覺唔覺得遲, 佢話都覺架 ...
咩都俾你看透啦

別墅

回覆 潑婦 的帖子

好男人

翡翠宮

对估冇乜好感。又吾係偶像派。同老婆拍拖20年。明知老婆大过自己又想生BB就吾应該拖到咁遲才結婚啦!自私。老婆已46,7歲。又要用條命黎博生BB!純个人觀感!不喜勿插!

侯爵府

引用:我覺得佢同劉華都係同一類,2個都收收埋埋

原帖由 ChloeMa 於 15-11-13 發表
我覺得佢同劉華都係同一類,2個都收收埋埋,要女友做隱形人成20+年,你話青春偶像就賴話驚fans 唔like,都 ...
認同!都係自私男。

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 [email protected] 於 15-11-13 發

原帖由 mammycat1818 於 15-11-14 發表
47歲先生第一胎,真係吾生好過,到自己死鬼左真係好似欣宜甘得自己孤零零生活落去,餘番好多錢比佢都無意思 ...
講開欣宜真係幾可憐,太大年紀生仔女好快變孤兒,我同C6就係一個實例,我99二十出頭生佢,C6而家重有亞媽,我媽四十幾先至生我,老豆同佢都走左成二十年了

珊瑚宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+rebornarmy+於+15-11-13+發表

原帖由 蝸牛媽媽 於 15-11-13 發表
絕對同意,你一心要生BB就唔會要人40幾時開始搏有B啦,我一向唔鍾意佢虛偽到死

...

珍珠宮

回覆:mammycat1818 的帖子

佢好似係話順其自然, 記者笑住問佢會唔會太遲, 佢先笑笑口話都覺架

珍珠宮

見到有jm 話佢拖左個女人咁多年先娶就覺得佢唔好, 又或者佢地其實大家都有共識呢, 如果個女人咁急住結婚佢大可以搵第二個男人嫁左就算, 又無人縛住佢嘅… 我相信佢願意跟古生咁多年, 古生係一直都好錫佢嘅!佢同古生齊其實都係公開嘅秘密啦~

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 [email protected] 於 15-11-13 發

原帖由 yubiwa310 於 15-11-14 發表
47?
係咪大過古sir?睇老婆個樣似大過佢

男爵府

超sweet

一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

子爵府

引用:Quote:原帖由 rebornarmy 於 15-11-13 發表

原帖由 [email protected] 於 15-11-13 發表
下,佢話要生咩?佢老婆成47歲啦喎
47歲先生第一胎,真係吾生好過,到自己死鬼左真係好似欣宜甘得自己孤零零生活落去,餘番好多錢比佢都無意思,過年過節無親人一齊慶祝,覺得古生有 D 自私,一齊成20年先至話同佢生仔!

侯爵府

唔覺佢係好男人,之前為形象唔認拍拖好多年,見自己大勢已去先去娶人。

子爵府

唔覺得整蛋糕,畫畫係好 sweet ! 本身佢自己鍾意之麻

我的婧婧係2004年9月10日出世啦! 重3.2kg

首頁

尾頁

跳至