興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

PARROTMUM 發表於 16-2-20 15:03
已全送出啦!
Thanks

大宅

引用:已全送出啦!

原帖由 PARROTMUM 於 16-02-20 發表
已全送出啦!
多謝!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:PARROTMUM 的帖子

已全送出啦!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我有3張飛多左,只限屯門交收,有興趣pm我

原帖由 PARROTMUM 於 16-02-19 發表
我有3張飛多左,只限屯門交收,有興趣pm我。
飛本身係抽番唻冇打算收錢,仲之那個先confirm又方面交收的比先,因免費唔想特別出來交收,今天中午我一定會出屯門市中心,啱的要快約我。

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

象牙宮

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:2016香港寵物節

大宅

引用:我明天會去,都想知有什麼用品會平

原帖由 jasonhelen 於 16-02-19 發表
我明天會去,都想知有什麼用品會平
等你去完share

伯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

有人去左寵物節嗎?想知猫狗罐頭抵唔抵呀!thanks

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:tpyjasmine 的帖子

我有3張飛多左,只限屯門交收,有興趣pm我。

christmas6218    發表於 16-2-20 00:19

公爵府

引用:Quote:tpyjasmine+發表於+16-2-18+10:03+我

原帖由 christmas6218 於 16-02-19 發表
得架, 我舊年去, 見到好多人帶貓貓狗狗去, 你都帶啦
我老公話唔好帶兩隻貓去
驚睇唔掂佢地喎

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我响YAHOO買咗半價飛

christmas6218    發表於 16-2-20 00:17

複式洋房

回覆:christmas6218 的帖子

我兩隻野好偏食,主食罐試左 merrick, natural balance, nature variety, holistic select, weruva, Wellness / core ,得 Wellness 幾隻味食. 另外又試過 applaws, kakato, fussie cat ,ciao, mon petit, 都係無咩興趣。
所以乾糧唔敢轉,驚買左一大袋唔食浪費,如果有試食就可以諗下

複式洋房

回覆:shan6233 的帖子

我係wellness 抽,不過抽完啦,唔知88db嗰個抽完未

子爵府

我明天會去,都想知有什麼用品會平

子爵府

虎到金來勳章

回覆:2016香港寵物節

有無人今日會去報下料

男爵府

環保接龍勳章

引用:我有免費飛又買左飛,諗住去兩日,第一日去

原帖由 mawwl 於 16-02-18 發表
我有免費飛又買左飛,諗住去兩日,第一日去攞samle 先,試左肯食,第二日再去買

...
今次邊度有飛呀?

象牙宮

象牙宮

首頁

尾頁

跳至