自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190924/bkn-20190924200022006-0924_00862_001.html

現年46歲、單身多年的葉蘊儀(Gloria)近年淡出娛樂圈,最近作品可算是5年前的無綫劇集《女人俱樂部》,當時身材較為肥嘟嘟,不過早前卻的起心肝減磅,皇天不負有心人,結果成功從134磅的肥師奶減至98磅,搣甩36磅「回春」,還一副勝利姿態赴日本拍寫真,為自己最索時刻留倩影。

一行人於當地逗留6天,期間換上多個造型,Gloria更毫不吝嗇晒身段,既半裸浸牛奶浴,僅以雙手遮住重要部位,其35D雙峰非常吸睛,及後又真空上陣玩透視跌膊,不但如此,Gloria還穿Bra配喱士底底站於窗透瞭望,雖然僅騷背部,但姿態卻非常誘人。對於如此大膽豁出去,Glora受訪時指會視之為藝術品看待,她說:「我又冇咩心理關口,唔覺得大膽,好自然呀!影之前都有同攝影師溝通晒,我係想宣揚女性身體自主呢樣嘢,本書嘅序我都提及,呢個係我嘅藝術作品,我唔想停留喺廿幾歲時,我成長咗!連一對仔女都係大學生,所以我唔需要停留某一個階段,可以做自己想做嘅嘢!(仔女睇到有咩反應?)我哋一齊揀相,佢哋都話靚,冇話性感之類,因為佢哋平時睇開外國電視嘅。」

瘦晒!

極度誘惑!

個樣都後生咗好多。

仲玩透視!

nikewinning    發表於 19-9-25 18:59
蛋皇哥0127    發表於 19-9-25 09:44

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

本身都是靚底,瘦左更靚

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ganggang 發表於 19-9-29 00:43
邊度有D cup 啊
可能係未減之前!

公爵府

333s 發表於 19-9-28 23:46
美。

我記得葉 在2014/2015 年擔任過 〈詩琳美容〉瘦身代言人。那是她都有減磅

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

邊度有D cup 啊

象牙宮

美。

5年前的134磅的肥師奶減至98磅,搣甩36磅「回春」
5年時間?。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

週刋封面個張都好誘人!放埋之前好肥嘅相一齊,對比好大,標題話佢復出養家,乜前夫唔係有養佢地咩?

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

bosch 發表於 19-9-25 03:39
個個一瘦左就鍾意除衫俾人睇.

咁辛苦減,唔show下咪好浪費。人大左,知道呢d身材得黎不易,我有咁fit都去影,之後肥返都可以睇返

公爵府

3x磅 勁
但唔好太露肉會好d

伯爵府

wing007006 發表於 19-9-26 21:56
講得好好唔明點解係都要彈下人先安樂,五、六十歲女星都話人顯老,自己到咗咁嘅年紀keep到人地咁先 ...
因為希望想令世界對靚女既標準調至BOB 嫂咁麻( 即係佢地自己咁呀!!!)...其實真係各有各美啦,,,,,但問我, 我要似葉蘊儀唔要似BOB 嫂

珍珠宮

BABYQOO 發表於 19-9-25 12:30
似阿嬌

我都覺,好靚,等我買放屋企鼓勵自己做運動戒甜食先

珍珠宮

回覆樓主:

一瘦左,真係後生D~

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

大家肯俾錢,要幾靚有幾靚啦!一味靠執之嘛!
Minniemouse:-P

伯爵府

2018復活節勳章

maymay220hk 發表於 19-9-25 20:08
自欺欺人 有誰不想瘦、中意做肥c9

男爵府

回覆樓主:

我都唔明點解要限制幾多歲做啲乜
幾多歲影啲咩相? 又唔係作姦犯科,咁諗太古板,欣賞佢減肥毅力,留倩影

伯爵府

回覆 chuiyeebird 的帖子

40幾歲幾性感都冇美感, 留番比D後生女算吧, 40幾歲就影番40幾嘅相, 一樣可以好靚, 但不是這些, 留D尊嚴比自己和家人。

男爵府

瘦返靚哂
佢後生時已經好靚 成個公仔咁

男爵府

TRUBIMA 發表於 19-9-25 11:22
人地影自己賣自己又唔得既.....怕自己個老公會買???
影靚相留念又唔得既, 肥又話肥, 瘦又話瘦...人地讚佢靚 ...

講得好好唔明點解係都要彈下人先安樂,五、六十歲女星都話人顯老,自己到咗咁嘅年紀keep到人地咁先講啦,反而Bob嫂啲人會話正,真係唔明咩心態~

首頁
12345...10

尾頁

跳至