自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇媽媽參加左果個超人系統課程? 我參加左好嬲呀!
仲擔心被騙呀!?????

我係FB開左個苦主谷, 可唔可以係度SHARE LINK?

wong2323  不可以貼gp link  發表於 24-1-21 15:13

民房

其實我冇想過比$就可以懶, 認識我既人都會知我好比心機教我既小朋友。我唔係想佢成為超人, 要入名校或要成為人中之龍, 我從來最在意係小朋友要有愛心, 有好品格, 或要有良好既內在素質.....

無奈後來要返工, 只好交比長老照顧, 小朋友因而失去/忘記以下好多好好既素質... 其實好心急小朋友可以重拾自信心, 會自動自覺......, 真係有D迷失左而參加左.... 而呢個課程都係需要家長積極介入 (如果係正常既話), 超人只係個名, 我報既時侯只有聽佢講係咩, 冇留意佢個課程名...

大家係度見到只係短短既POST, 真係未必知道好多本人既背景/事實... 希望大家可以幫忙, 令報導內既事主可以見到, 而可以話我知報警之後有咩進展... 因為我目前都未知, 我都可能需要......而唔係不斷質疑我做人媽媽只係想懶 / 幻想小朋友一夜變龍 / 入名校.... 當然我蠢左我認既

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

yurijm 發表於 24-1-25 14:29
我係bk都好耐
BK一收到律師信就會del post
估個校長有出律師信,所以bk del post

但係通常收到律師信
板主都會置頂解釋一下
又唔覺

反而去會展
好似就見過呢間嘢擺counter
有賣廣告都唔奇

伯爵府

goldpiglet 發表於 24-1-21 18:31
google 超人學生課程eric校長
就會見到 校長在facebook上的宣傳短片
睇見佢啲宣傳字眼

唔知點解,我第一次係facebook睇到呢個校長,就已經覺得佢係奸嘅

男爵府

回覆樓主:

一聽個名就覺得伏

男爵府

yurijm 發表於 24-1-25 14:29
我係bk都好耐

我都估係咁,Eric校長唔想呢度啲嘈音阻佢發達

珍珠宮

我係bk都好耐

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

Sorry,我第一時間想起食酸梅乾變超人。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

超人系統課程?

男爵府

yauchuchu 發表於 24-1-25 10:12
之前開帖者係賣廣告,話咩join咗個課程學識內驅力幫到仔女,之後留言先有jm分享被騙2萬,好似係咁…. 所以 ...

我記得親子同教育王國兩邊都無開貼者賣廣告,係之後回應時,喺親子嗰邊先有個疑似媒喺到讚超人系 如何頂呱呱!

子爵府

goldpiglet 發表於 24-1-21 18:31
google 超人學生課程eric校長
就會見到 校長在facebook上的宣傳短片
睇見佢啲宣傳字眼

侯爵府

2024年龍年勳章

Forgetmenot999 發表於 24-1-24 23:24
我都記得嗰位國民講咩內驅力,狂讚嗰套超人系統,佢一睇就知係媒

上次標題為創歷教育,你喺插索引標題係揾唔 ...

之前開帖者係賣廣告,話咩join咗個課程學識內驅力幫到仔女,之後留言先有jm分享被騙2萬,好似係咁…. 所以係開帖者地裂定要求餅主刪除?

珍珠宮

回覆樓主:

呢個世界無超人㗎,用咁嘅名目開班一睇就知坤人。

男爵府

畀面勳章

Forgetmenot999 發表於 24-1-24 23:24
我都記得嗰位國民講咩內驅力,狂讚嗰套超人系統,佢一睇就知係媒

上次標題為創歷教育,你喺插索引標題係揾唔 ...

係。好記得內驅力呢3個字做教育背後甘無道德底線只識搵$,我當然都有留言,但巳搵不返個貼了

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

父母先係仔女的人生導師, 唔好再盲目信哩啲課程了

男爵府

LedTV 發表於 24-1-24 08:26
之前有個post 架
應該比BK DEL 左

吓!強迫開鏡頭咪見到個樣?你有無問佢點解一定要開鏡頭呀?

男爵府

CD_BB 發表於 24-1-24 09:23
唔怪搵唔返個post ,我記得當中有新國民扮家長狂讚洗白,其實del 左post 真係不好'本身可以俾人知道呢間 ...

上次標題為創歷教育,你喺插索引標題係揾唔到,照計無理由個貼一個月就被親子同教育王國咁快同時刪走咗,除非......

侯爵府

之前有個post 架
應該比BK DEL 左

醒目!

男爵府

畀面勳章

Forgetmenot999 發表於 24-1-21 18:55
上個月親子同教育王國都有人開貼投訴過,本來想追埋劇情發展,點知發現同時被親子同教育王國刪貼,當時諗可能 ...

唔怪搵唔返個post ,我記得當中有新國民扮家長狂讚洗白,其實del 左post 真係不好'本身可以俾人知道呢間的手法,免得仲多人受害⋯⋯

男爵府

之前有個post 架
應該比BK DEL 左

八卦下,點解要zoom in? 無office? 唔可以上門?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊