興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

姊妹們,
見字就埋位啦.

公爵府

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3702708&extra=page%3D1&frombbs=1
開左新版啦.

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

阿fa開新版la.

公爵府

好媽媽勳章

fafa開新版啦~~
終於開新板......hahahaha

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ella車pm, 有兔仔等你.

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-2-17 17:17 發表

我以為sillything 1a1c, 不是嗎?
啱.我pm咗你2個啦

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 polarmama 於 11-2-17 16:26 發表
大家好
pm 有古怪!成日收埋啲嘢,過晒期先露面

星期日要扮好老婆,大家團拜得開心啲~~

bk pm似乎成日都有問題的

象牙宮

原帖由 FA8866 於 11-2-17 16:04 發表
Sillything,您ok嗎?個個都已confirm啦。^3^

我以為sillything 1a1c, 不是嗎?

子爵府

好媽媽勳章

大家好
pm 有古怪!成日收埋啲嘢,過晒期先露面

星期日要扮好老婆,大家團拜得開心啲~~
可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

公爵府

Sillything,您ok嗎?個個都已confirm啦。^3^

珍珠宮

原帖由 FA8866 於 11-2-16 10:54 發表

我無記錯,佢間鋪係長方形,好細間的.睇怕拍到張枱正方形應該有難度.
到時睇下有無主席位?有既您坐就唔駛條頸咁辛苦.

唔該哂FAFA. ...... 等我中午行過又望吓先......
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

水晶宮

公爵府

原帖由 SandraLo 於 11-2-15 19:30 發表

有冇可能拍到張枱係正方形?我條頸........

我無記錯,佢間鋪係長方形,好細間的.睇怕拍到張枱正方形應該有難度.
到時睇下有無主席位?有既您坐就唔駛條頸咁辛苦.

珍珠宮

原帖由 FA8866 於 11-2-15 18:39 發表
喂~我問左2間都full晒,我都唔知buffet邊間好啦.
好,決定左啦,去我朋友度食.

泰味屋
大坑維景酒店隔幾個鋪.[我剩係識咁講]

...

星期日朝至中午我已經响嗰度...... 我教會好近
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

珍珠宮

原帖由 FA8866 於 11-2-15 18:39 發表

泰味屋

訂左10大5細,叫左佢幫我泊好檯.

舊版吹水友團拜

FA 2a
winn ...

有冇可能拍到張枱係正方形?我條頸........

公爵府

原帖由 sillything 於 11-2-12 01:36 發表
係呀比醫師

未驚過,醫師都不知對我幾好.
好好笑,前幾日去見佢,佢同我講"身體健康"我個腦空白左幾秒,因為本來我想同佢講"恭喜發財",但又覺得無理由咁講架,佢已收得咁貴,再咁講我咪好甘?卒之我剩係識傻笑.
佢叫我生BB添呀.佢話我身體好左好多啦,不過都係唔贊成我做iui.佢話生好呀,成功既話補好過身體就ok啦.mouth:

公爵府

泰味屋

訂左10大5細,叫左佢幫我泊好檯.

舊版吹水友團拜

FA 2a
winnie 1a1c
ella 2a1b
Do媽 1a
sillything 1a1c
sandra 1a
lulu 2a2b

象牙宮

原帖由 sillything 於 11-2-14 11:57 發表
係咪咁

ella
你點夠佢嚟?

公爵府

原帖由 sillything 於 11-2-14 11:57 發表
係咪咁

呢個look好呀.簡直係剛中帶柔,成隻女強人咁款.

水晶宮

原帖由 ellawyc 於 11-2-14 01:18 發表

咦~~~~~~ >
係咪咁

首頁

尾頁

跳至