婆媳關係

跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

如題

如果... 命運能選擇...

子爵府

引用:Quote:fannymk+發表於+12-6-9+03:44+99偷左

原帖由 ken3tine 於 12-06-09 發表
咁而家係咪唔使再見?係就唔好諗啦,有病果個係你99,佢先係痴線果個
你唔好因為人地係short o既自己唔開心 ...
99入左老人院啦,一年最多見4次,都唔明點解咁忍得lo!C6知我忍左多年,所以而家都好顧家!

大宅

fannymk 發表於 12-6-9 03:44
99偷左62$8000,屈我偷,仲唱通全青x道
屈我發顛鬧4姑9個女,會整壞我部電腦!但其實我無!
當住姨媽姑姐面 ...
咁而家係咪唔使再見?係就唔好諗啦,有病果個係你99,佢先係痴線果個
你唔好因為人地係short o既自己唔開心,唔抵呀嘛!!
冇野架啦而家!!

子爵府

回覆:你哋99有冇做咗d令你永世難忘的pk事?

99偷左62$8000,屈我偷,仲唱通全青x道
屈我發顛鬧4姑9個女,會整壞我部電腦!但其實我無!
當住姨媽姑姐面前,屈我用粗口少佢!
我99有太多,要講9000版都唔夠!費事寫咁多,回想到以前好唔開心,好慘!

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章

回覆 peppyha 的帖子

當然有啦,話佢講野離曬譜囉
經過呢件事之後我就唔再理佢唔再忍佢:;pppp:

99有同C6申話我成日唔聽佢電話又話我地唔俾佢見D孫
我C6莓會串返佢"點唔俾你見呀,俾你湊添啦"

我2個小朋友都唔鐘意99

我愛牛兒

大宅

回覆 cabobo 的帖子

你 c6 冇話你99咩 ????

男爵府

叻叻勳章 畀面勳章

答應湊孫湊得幾個月就話倒垃圾都唔要湊
明明當初同c6同佢有商有量倒頭黎話係我地迫佢...
本黎同亞囡搵好曬學校曬曬我d留位費又攪到我無左份工

我愛牛兒

複式洋房

結婚果日,99不斷喺我面前同62講:快啲求其俾封利是佢阿媽當回門!

大宅

回覆:KiuShaBB 的帖子

咁佢地係用福建話定廣東話同你講嘢ga ??

大宅

叻女

珍珠宮

阿枝 發表於 12-5-29 12:17
佢要入你位根本唔須要理由,佢唔 like 你,你呼吸都係你錯 !! 加上我覺得d福建人有個特質,只有「 ...
無錯, 福建人好歧視廣東人, 只有佢地啱晒, 完全唔肯接受有人同佢地有唔同, 食野口味唔同都唔得.
我已盡力, 佢地唔like我都無辦法.

男爵府

回覆:KiuShaBB 的帖子

佢要入你位根本唔須要理由,佢唔 like 你,你呼吸都係你錯 !! 加上我覺得d福建人有個特質,只有「佢一家」先係人,先有老母生,同埋「佢一家」永遠是對的!

珍珠宮

peppyha 發表於 12-5-26 14:11
回覆 KiuShaBB 的帖子

吓 感冒仲燉 "高麗參燉燕窩" ???
我就係知唔食得, 唔敢食, 估唔到咁都俾人入到位.

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 回覆:shuetmay的帖子

你99想點

大宅

回覆:cheesebear 的帖子

我99佢地咪又係,個個生日都去食飯慶祝,唯獨我生日就乜都冇 佢地唔當我係一家人仲好,我返娘家食飯仲開心

男爵府

對住我媽講,我老公以前為前女友分手喊!(1997年分手!人地亞媽上年拎出黎講)當時我,我媽,人地亞媽在場!

lolmum  没脑d人  發表於 12-5-30 00:30

大宅

回覆 Samanthathavas 的帖子

好心佢la 幾十歲人講野咁唔大體~~失禮死人
FTM 全埋身
囡囡出世 3.61kg; 第5日出院 3.66 kg; 第19日 3.96 kg
1個月2日 4.50 kg;  1個月14日 5.26 kg
2個月3日 5.46 Kg (57.5 cm)
4個月 7.02 kg (64.5 cm)
6個月 8 kg (68.5 cm)
1歲 10.5kg (78 cm)

大宅

回覆 baby_rabbit 的帖子

老公都話佢好黑心呀

大宅

回覆 Samanthathavas 的帖子

擺到明~~大佬
2家水火不融!
FTM 全埋身
囡囡出世 3.61kg; 第5日出院 3.66 kg; 第19日 3.96 kg
1個月2日 4.50 kg;  1個月14日 5.26 kg

大宅

回覆 peppyha 的帖子

D 99 真係好衰, 我都有媽生ga....咁樣話真係人口有問題
仲要佢自己又唔係好~
睇下佢個女第時找個老公點.

總之99 就覺得我好似搶左佢個仔咁
FTM 全埋身

首頁
12345...20

尾頁

跳至