2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題, 我呢期 (6個月了)晚晚都瞓唔著, 半夜又要去一次 toilet, 雖然中午lunch時間, 我會瞓半小時....但係甘樣好辛苦...點樣先可以令自己瞓得好d呀.????

複式洋房

我都係,訓唔著,好辛苦
http://taipobalancebike.wix.com/taipobalancebikeclub

大宅

陀咗小b 4個月左右已經瞓唔到Lu~~

大宅

陪月勳章 畀面勳章

回覆:renie2003 的帖子

我估你就係自己以為係囉~~咁你同老公咁講佢又會以為係~放心放心~~生完就會變番靚架喇!呢40w一齊做住醜婦先啦!哈哈

我而家28w....反而擔心個肚唔夠大呢。你個肚望落去大可能你本身瘦係咪呀?

大宅

evilmei 發表於 12-3-26 17:13
回覆 renie2003 的帖子

HAHA...你係咪自己以為咋?? 放心~~~生完就慢慢會回復正常架喇..~~
我老公都話好似係大左.....我都係見有d JM 講, 我先自己覺得......又可能係心理影響
我仲未度個肚呀......返去量下先....不過個個都話我個肚大,仲問係咪孖胎......唔開心....呀!!!

大宅

陪月勳章 畀面勳章

HAHA...你係咪自己以為咋?? 放心~~~生完就慢慢會回復正常架喇..~~

我又冇呀....... 我個樣同身形都冇咩點變......... 淨係個肚由23.5"變左35"................ 不過仲有12W.....好難講.... HAHAHA

大宅

anna_my_baby 發表於 12-3-23 15:28
梗係冇精神啦~~
我都冇精神, 通常朝早11點幾就眼訓, 頂到12點幾就趴低瞓....瞓醒先食下午茶.....不過就唔敢成日甘做, 費事俾老闆鬧啦...

大宅

evilmei 發表於 12-3-23 13:39

好羨慕呀...~~~
你有冇覺得個鼻好似大左甘?
我發現自己的鼻大左, 鼻亦位置兩邊突左少少出黎, 視覺上, 隻鼻大左.....

大宅

iamsaturn 發表於 12-3-25 13:30
我自從有左7個月後就訓得好差, 買左個元氣枕好左DD, 不過都係好差, 前晚只係訓得3個鐘, 想下午補訓又訓唔到 ...
me too, 我6個月開始已經瞓得唔好.....個元氣枕幫助不大.....我都冇晒辦法.......唉.....唯有等bb出世啦..

禁止訪問

回覆:你地夜晚瞓得著覺嗎?

大宅

我自從有左7個月後就訓得好差, 買左個元氣枕好左DD, 不過都係好差, 前晚只係訓得3個鐘, 想下午補訓又訓唔到, 夜晚已經好累諗住可以早D訓著, 點知都LOOK左1個鐘先訓著....再咁落去都唔係辦法, 我仲要返工ga

公爵府

畀面勳章

引用:如題, 我呢期 (6個月了)晚晚都瞓唔著, 半夜

原帖由 renie2003 於 12-03-21 發表
如題, 我呢期 (6個月了)晚晚都瞓唔著, 半夜又要去一次 toilet, 雖然中午lunch時間, 我會瞓半小時....但係甘 ...
我自從大肚後都係兩三點訓,朝早七八點起身,又訓唔到晏覺,到佢識踢都係呢d時間冇時停…

ajoycelo  我同你都係差唔多...夜訓鬼.  發表於 12-3-25 14:35
各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

訓得好差~
[img][/img][img align=left

珍珠宮

renie2003 發表於 12-3-23 12:17
回覆 anna_my_baby 的帖子

wa, 甘你日頭有精神嗎???
梗係冇精神啦~~
輸入搜索內容

大宅

陪月勳章 畀面勳章

好羨慕呀...~~~

大宅

琴晚小腿抽左....3-4次筋, 即係冇乜瞓過囉....

大宅

evilmei 發表於 12-3-22 16:17

之前痕到訓唔到...
我都未試過因為俾 阿 b踢而醒.......又冇乜痕....

未有之前都有黑眼圈(好勁果隻), 反而近呢兩個月, 個黑眼圈唔見左....明明之前頭4個月時, 對黑眼圈好勁的...

大宅

kimkim1028 發表於 12-3-21 19:40
嘩!好似乜去咁密咗d喎,臨瞓前飲少d水會否好d
係喎, 3-4次每晚都真係幾多bor, 我最多兩次, 多數都係半夜一次...:p

大宅

cwsarahtam 發表於 12-3-21 19:05
我又ok喎...晚晚去3-4次vv都瞓得番
你之前有冇瞓得唔好? 定係啱啱先開始?
我自己覺得做完運動會好瞓啲, 有 ...
我自從有左之後, 瞓得都唔係幾好....不過呢排仲勁d......就算夜晚瞓唔著, 日頭都唔會累...甘先恐怖.....唉
晚晚都有飲奶, 不過對我, 作用不大...我都有散步....但係都唔得....

唯一得既係, 果日返工返到好累.....甘就可以一覺瞓天光....

tongtongwhite  我同你個情況完全一樣, 由有左開始, 日日都眼光光.  發表於 12-3-23 19:59

大宅

回覆 anna_my_baby 的帖子

wa, 甘你日頭有精神嗎???

首頁

尾頁

跳至