夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

講下點解想? 有咩值得你再次揀?

我想,因為同佢一齊真係好幸福! 佢係世上唯一值得我尊重的男人(我daddy除外)

~準許我揀下一世還是會再次揀你~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

我願意!

複式洋房

我都想呀!!!吳知點解, 正係知我好中意佢同呢一個家.

複式洋房

回覆:下世都想嫁返俾老公既jm請進!

呢度呢度,我下一世都希望嫁俾佢,有d媽媽話生完bb之後老公無對自己咁好,但係我唔覺,佢以前對我好,而家生完仲好,有時d野佢會仲緊張過我自己緊張,佢好錫我為佢生既仔仔,但係佢亦都唔會冷落我,佢返工錫完我一淡就會錫個仔一淡就返工,其實真係幾窩心,所以我下一世如果可以我都會嫁俾佢!

大宅

~~我C6一直對我同家人都好好, 我地拍左拖差不多10年, 結左婚2年....佢對我仲好過以
前拍拖...佢話結左婚
更close更加分5開~~~上年我因小X...入医院, 佢仲擔心過我, 眼都紅埋, 一直係身邊陪伴我...真係好感動, 雖然我地並不是小康之家, 但佢有能力做到都會為
我做, 我唔會同人相比, 因為真係好好好
滿足~~所以下世都想嫁返俾你ar~~老公!!

The best is yet to come..i believe..

大宅

我都想, 好認同佢未必係最好, 但向我心入面佢已經係, 唔需要再同其他人比.
佢錫我, 愛我, 尊重我, 互相尊重向一段關係入面好重要, 仲有係大家對好多事情的諗法都好相似

男爵府

我會,因為老公對我無微不至

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

但我老公好似吾想擇返我

伯爵府

引用:講下點解想?++有咩值得你再次揀? 我想,因

原帖由 grbb 於 12-12-12 發表

我想,因為同佢一齊真係好幸福! 佢係世上唯一值得我尊重的男人(我daddy ...
我想,因為佢比父母更愛我!

大宅

下世都想嫁返俾老公既jm請進!

老公好錫我同阿囡,對我家人都好好,拍拖到依家從未試過大聲同我講野,放工返屋企見我累會幫我按摩同做我未做既家務!成日買我中意食既糖水俾我慳自己都會買我中意既野俾我無論我發幾大既脾氣或做錯事都無試過鬧我!!!嫁左俾佢覺得好幸福,下世一定要再嫁返俾呢個傻佬

公爵府

引用:講下點解想? 有咩值得你再次揀? 我想,因

我想,因為同佢一齊真係好幸福! 佢係世上唯一值得我尊重的男人(我daddy ...
我老公好錫我,亦好錫仔女,最重要他無脾氣

男爵府

好媽媽勳章

因為我老公令我感到好有安全感,而且他非常愛锡我們三個小宝貝!!
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

大宅

我都報到!一段關係真係好在乎兩人點樣維繫,佢未必係最好,但睇住佢好用心經營同照顧我,係一份福氣!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我會我會~~!! 我都係到時想自己做老公, 佢做老婆~~~ 好等我都咁錫佢. 愛佢~~~!!!!!
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我!!我下一世都想嫁比我老公 佢對我好好

禁止訪問

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我會...雖然佢唔係一個識得浪漫既人
但佢個人好老實,對我同d仔係100分
我希望下一世都能夠同佢做番夫

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+hunny_master+於+12-12-12+發

來世小心你老婆在你銀包攞$+買野報細數
因果報應呀!不過睇嚟我都係怕老婆嗰隻架啦

大宅

引用:Quote:原帖由+I9528+於+12-12-12+發表禾响

原帖由 hunny_master 於 12-12-12 發表
你梗係收咗我老公$,係咪?
來世小心你老婆在你銀包攞$+買野報細數

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我想,因為愛

首頁

尾頁

跳至