自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

500MB 免費升至1000MB, 首6個月免費,30個月合約, 冇超巿禮券或電氣禮品(話唔再送??)
平均約$150 一個月.

有冇JM近期續約更抵價錢?

已簽. 但打黎既續約組初初堅持佢比你既PLAN,
問佢要CUT FORM, 又話冇,
我話打去1000, 又話冇, 有咩同佢講就得,
講哂大話, 我CUT左佢線,
轉頭再打上1000, 一傾即成.
所以續約組打黎係講哂大話, 可以唔駛聽既.

bktcc  85#提示後,仍有會員在版面留下pm或email等相關字句,現關閉本文  發表於 17-1-20 09:17
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

男爵府

踩玻璃朋友 發表於 16-12-3 12:24
500MB 免費升至1000MB, 首6個月免費,30個月合約, 冇超巿禮券或電氣禮品(話唔再送??)

我都係呢個優惠,可否pm 我電話、因遺失了

別墅

can u give me the contact pl
:verycold: :-D :-) :oops: :oops: :-) :-D :verycold:

伯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章

我之前問續約要$2xx一個月,仲係300M, JM你嘅offer 好正,可否比電話我,謝謝!

水晶宮

公/居plan?
有冇交cut form?

交完cut form 應該會有1500超市券 / csl 6Gb sim card

昨天仍有人聲稱續約有送超市券呢

子爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 16-12-3 15:29
公/居plan?
有冇交cut form?
公屋PLAN,未交CUT FORM,
我都奇怪地咁問佢, 佢話而家送哂唔送
聽完你講咁我都試下先, THKS!
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

子爵府

joycewai 發表於 16-12-3 13:18
我都係呢個優惠,可否pm 我電話、因遺失了
佢話是但打上去1000續約組都有呢個優惠,我諗住叫佢比CUT FORM,
始終想要埋1500超巿卷

wcpcelia    發表於 16-12-3 20:38

子爵府

emily223 發表於 16-12-3 14:15
can u give me the contact pl
佢話是但打上去1000續約組都有呢個優惠,我諗住叫佢比CUT FORM,

子爵府

vvbb2214 發表於 16-12-3 14:30

我之前問續約要$2xx一個月,仲係300M, JM你嘅offer 好正, ...
我個係公屋PLAN, 唔知私樓會唔會咁平, 佢話是但打上去1000續約組都有呢個優惠,我諗住叫佢比CUT FORM,

水晶宮

踩玻璃朋友 發表於 16-12-3 17:49
我個係公屋PLAN, 唔知私樓會唔會咁平, 佢話是但打上去1000續約組都有呢個優惠,我諗住叫佢比CUT FORM,
始終 ...
私樓plan 最多有1000超市券

踩玻璃朋友    發表於 16-12-4 18:03

子爵府

我打去問都冇超市coupon送

子爵府

我個plan 1000MB $308簽24個月回贈7個月送個4K解碼器同CSL 半年6GB上網電話卡!

男爵府

踩玻璃朋友 發表於 16-12-3 17:49
始終 ...
以個PLAN比之前打來sale 我個D已經平好多, 等你消息睇下仲有無超市卷

子爵府

kiki0524 發表於 16-12-4 12:18
我個plan 1000MB $308簽24個月回贈7個月送個4K解碼器同CSL 半年6GB上網電話卡!
佢都有問過兩次個4K盒, 我話唔要.

子爵府

踩玻璃朋友 發表於 16-12-4 18:04
佢都有問過兩次個4K盒, 我話唔要.

佢態度企硬話冇coupon送!

子爵府

monster@mo 發表於 16-12-4 15:33
以個PLAN比之前打來sale 我個D已經平好多, 等你消息睇下仲有無超市卷
有呀, 我有1500惠康卷. 不過我問佢可唔可以介紹人,佢話要睇返當時, 唔一定有, 係佢地自己QUOTA, 咁要睇下到時仲有貨.

子爵府

kiki0524 發表於 16-12-4 18:06
佢態度企硬話冇coupon送!

D 乜野優惠組續約組打黎實話冇架, 最尾果個話派哂唔再派添.後尾仲迫我話有咩同佢講得, 唔駛打上去1000,
我直程費時同佢講, 即刻打去問攞CUT FORM 而家先肯比.

198/158, 同而家108.4 一個月真係差好遠.

子爵府

踩玻璃朋友 發表於 16-12-4 18:16
D 乜野優惠組續約組打黎實話冇架, 最尾果個話派哂唔再派添.後尾仲迫我話有咩同佢講得, 唔駛打上去1000,
我 ...

妳就好喇!我唔夠牙力同佢傾!仲要態度串串地!

男爵府

引用:Quote:monster@mo+發表於+16-12-4+15:33+以

原帖由 踩玻璃朋友 於 16-12-04 發表
有呀, 我有1500惠康卷. 不過我問佢可唔可以介紹人,佢話要睇返當時, 唔一定有, 係佢地自己QUOTA, 咁要睇下到 ...
咁好!可吾可以詳細講比我知,個plan 最終幾$,簽幾多個月,有幾M,有咩送?等我聽日打去傾續約!麻煩曬

別墅

我都係前幾日先續約(公屋),原本用緊100mb ($168),但經過好多個sales打電話黎叫續約,全部啲offer勁差又無野送,月費仲要唔減,跟住我嬲嬲地打電話去cut咗佢,仲同佢講話我會轉用hktv,佢即刻出好既offer比我,就係upgrade 轉用光纖1000mb (唔洗比安裝費)$198簽30個月,其中6個月免費,再送多$1500惠康coupon,扣晒所有優惠等於$102個月,我就即時續約喇

踩玻璃朋友    發表於 16-12-5 15:40

首頁
12345...6

尾頁

跳至