自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

我係現場跟他們一起食飯,除左我同佢地2個,還有其他老公朋友在場,佢地成日傾傾下計好似過電咁既款,已經唔係第一次係咁,係我想 多了?個舊女同學胸大過我,成日食飯見佢著低胸,或胸前有裝飾。
言談間佢同我老公會講好多大家已聽過既野。當時有老公其他既朋友都係到,但就只係佢地有互相過電感。
試過有一次,佢著住低胸衫坐我老公對面同我老公講話同人鬥波佢唔會輸。
其實諗起係笑左但覺得好恐怖。

記得第一日跟老公拖手時說不準他跟其他女人單獨食飯
老公問:識左好耐個啲呢?隻手震一震

佢對我係好我,我也十分依賴他,我是有工作的。
但屋企支出9成係佢,佢每個月都有比幾千元家用 。

最近佢嫌我識野少,同埋嫌我怕熱。
總之嫌生嫌四。
尋日佢嫌完我怕熱後知衰見我去廁所時會買野飲比我。

以家對將來好無安全感
我覺得如佢舊女同學個老公死左或離婚老公會照顧佢。

我應該點進步自己他日佢飛我時我可以照顧自己。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

你會否多心了?

象牙宮

回覆樓主:

正常社交都唔比?一係你鎖住個老公,一係離婚啦

複式洋房

回覆 無話可說 的帖子

講得出呢啲就知你冇睇詳細啦

子爵府

2024年龍年勳章

請留意系洋房出題,又話夠女同學胸大過佢,你估樓主係男定女

複式洋房

回覆 Fishqqma 的帖子

都有諗過係自己多心都唔知點算

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你老公暗示, 識左好耐個啲女人可拖手, 係指呢個舊女同學?

男爵府

有無小朋友 ?

複式洋房

回覆 yan12345678 的帖子

洋房出題解咩野?

複式洋房

回覆 shirley784 的帖子

複式洋房

回覆 stagea 的帖子

佢冇話到可拖手,只係食飯

男爵府

小心你呢個同學

公爵府

你有無工作?無論老公是否有異心,自己都唔能夠太無知。
唔單獨食飯有難度,返工同異性同事偶然食個lunch 好正常。

複式洋房

回覆 chindy-chu 的帖子

可以點樣小心。。小妹真係唔識,請指教?

其實有諗過下次佢地再過電我即走,但唔知點收科

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

洋房出題, 可能係作古仔
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一百張白紙 發表於 23-7-24 11:46

佢冇話到可拖手,只係食飯

記得第一日跟老公拖手時說不準他跟其他女人單獨食飯
老公問:識左好耐個啲呢?隻手震一震

以上呢句, 你老公反問得你, 即係諗過會咁做~
唔洗下下講出口, "係"定"唔係"喎!

複式洋房

回覆 heilok 的帖子

我有工作的。我應該要多啲進修。
其實我係少出街同少見朋友。
我係咪應該要自己有獨立時間去見識多啲?

琥珀宮

fatpanda 發表於 23-7-24 11:50

洋房出題, 可能係作古仔

一百張白紙

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

你老公要點諗你控制唔到
我係你就儲多啲錢傍身

複式洋房

唔好咁啦,名黎㗎姐