自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 踩玻璃朋友 的帖子

(( 抱 ))

子爵府

女人可以恐怖!
老姑婆,仲恐怖

大宅

畀面勳章

引用:Quote:happyty+發表於+15-10-14+16:36+咁似

原帖由 踩玻璃朋友 於 15-10-14 發表
我搵過搵唔到, 請問個topic係咩? 有無link?
你搵唔到嫁啦,但係真係好似嫁,嗰位樓主話屋企人唔信佢,佢好驚瞓着,因為會俾人偷野,又話d差人都係同隔離屋夾埋,總之字裡行間係感覺得到佢情緒有事,但可能因為佢重重覆覆開左好多類似topic俾人封左啦😔

子爵府

eling0820 發表於 15-10-15 23:07
回覆 踩玻璃朋友 的帖子

(( 抱 ))
多謝你, 你一定好似隻兔兔咁可愛~! *HUG*

怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

子爵府

Msolivialeung 發表於 15-10-15 23:25
女人可以恐怖!
老姑婆,仲恐怖
我都覺得係,
之前我都唔信,
自從我領教過我我都十分信!
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

子爵府

ALAC 發表於 15-10-15 23:26
你搵唔到嫁啦,但係真係好似嫁,嗰位樓主話屋企人唔信佢,佢好驚瞓著,因為會俾人偷野,又話d差人都係同隔 ...

多謝講我知...咁佢可能真係有D問題, 不過自從變態姑奶搞人後我覺得唔可以排除任何可能性.
早排咁岩睇YOUTUBE, 原來藍潔瑛都比鄰居街坊恰.

子爵府

引用:你明知佢係bk會員,仲出咁長post,+擺到明想

原帖由 Smartbean 於 15-10-14 發表
你明知佢係bk會員,仲出咁長post, 擺到明想變hot 啦。咁其實你姑9有冇對你本人做過d乜嘢令到你咁憎恨佢,要 ...
講句唔好聽,我覺得樓主問題其實仲嚴重過樓住的姑9

大宅

回覆:踩玻璃朋友 的帖子

首頁

尾頁

跳至