跳至

首頁

尾頁

公爵府

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 8]

早晨呀

公爵府

Re: ☆★☆★2004年9月BB會☆★☆★[Part 8]

各位靚媽咪請注意...
已經開左part 9喇...
快D去啦

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Hi

Josh仔今日在樓下開party見到瑤瑤,好開心! :-P
瑤瑤好乖好定,但Josh仔就無時停,好扭計,仲嚇親瑤瑤tim!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你地有無買聖誕禮物送俾工人?

我今年淨係送左張有Josh個樣的聖誕卡俾個印印,而佢就在反斗城買左4樽嘉寶星星和一隻識行的毛毛狗俾Josh仔,好鍚佢。
我見無送嘢俾佢,而佢見到Josh做了封面的書就表示好想買,我話遲兩日買本送俾佢當係聖誕禮物,但佢好心急,前日一放假就立刻走去OK買左本書,咁....我仲駛唔駛送聖誕禮物俾佢?

珍珠宮

好媽媽勳章

yhk329 寫道:
p.s. 我覺得智程好似有放假候群症,成日都在放假或有function前會病的 ?-( ?-(

yhk329,
你真細心啊 :-| 前幾日智程爸都話智程每逢有活動前都病病, 攪到去唔到/玩得唔盡興.
好彩今次的病佢後尾食啱藥後都好快好轉, 26號boxing那天我地去食lunch buffet都有帶埋智程去, 佢仲玩得好開心.

大宅

hallo~各位mami

我想問下,,你地同仔仔/囡囡出街果時,,食奶定食固體食物多呢??
已代刪除

珍珠宮

好媽媽勳章

開左 Part 9 了, 快d去那邊啦.
~ Click HERE to Part 9

首頁

尾頁

跳至