自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

哈哈~我小朋友都岩岩o係所謂教育營返黎,有咩得著?咪就係只記得果位死人sir超惡,係又惡,唔係又惡,一尾靠惡。o係營裏面冲涼洗頭趕頭趕命,做慢d都驚比人鬧,寧願唔沖。食野食到反胃都要食,唔食哂唔準走,我接小朋友時佢已話肚痛,我仲以為係佢自己問題,原來呢幾日格硬食野食到肚濟唔舒服,佢地唔係參加無良局果個,係另一間機構,我話過永遠不會再捐款比無良局同果間成日賣獎卷機構,超憎呢d訓練營,教育營,點解仲比佢地攪訓練營教育營虐待學生

伯爵府

熊貓小姐 發表於 17-3-16 22:29
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170316&s=6996647&a=56437290
保良局訓練營涉虐待學生 黃大仙 ...
重案組接手

伯爵府

熊貓小姐 發表於 17-3-15 08:16
呢班老師一定要受法律制裁!你用自己權力傷害手無寸鐵嘅小朋友,我有個朋友佢係做老師。佢話返工最過癮既地 ...
你個朋友好賤,枉為人師,介唔介意講佢教邊間

用戶要求終止服務

ANNAFRIEND 發表於 17-3-19 12:03
哈哈~我小朋友都岩岩o係所謂教育營返黎,有咩得著?咪就係只記得果位死人sir超惡,係又惡,唔係又惡,一尾靠 ...

係咪x愛?

男爵府

ANNAFRIEND 發表於 17-3-19 12:19
你個朋友好賤,枉為人師,介唔介意講佢教邊間

好耐無contact, 佢自己一次都未拍拖,人地有男朋友,佢就當正係敵人,單單打打,我知佢轉左工,係天水圍,d老師係學校至高無上,出到來個態度不可一世,唔識同人相處

男爵府

回覆樓主:

規定要參加?
摧毀小朋友自尊,令小朋友恐懼的教育有咩作用? 教用強權,威逼方法去解決問題才正確?
實在太過份

侯爵府

回覆樓主:

複式洋房

希望今次事件唔會不了了之,好希望佢關門大吉,唔好再害小朋友。

我見到有些教練導師被人起底,我又覺得唔應該咁做,如果要起底,都應該起訓練營最高層果個人底,查下佢同保良局有咩關係,同時查下點解保良局一定要學校參加這個計劃。

首頁

尾頁

跳至