自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我本身幾中意馬明
但唔太鍾意佢劇中D麻甩樣

所以會好留意佢邊幾幕會靚仔啲

我發現

佢好認真時/佢深情對住女角 時都會靚仔好多

即使只係楂緊的士,都有分認真同hea揸

比如送啤啤走哥幕,馬明係特別靚仔,冇曬麻甩同天然呆

希望佢可以做多少少型嘅角色,比如on call呢啲,其實飛虎時佢個look都Ok,係老左D但都型

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

SandyKL 發表於 20-6-8 11:22
因為劇組人員都冇解畫呢一節,所以只能從劇中去領略。

阿莊芷若醫生同條紅巾互通有感應,見到Thalassa與 ...

一套劇,令大家有唔同既理解,令大家都有得思考下,其實都幾好架,好過嗰尐直接餵食嗰種劇,令人無思考既空間。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

琥珀宮

my005 發表於 20-6-8 12:27
一套劇,令大家有唔同既理解,令大家都有得思考下,其實都幾好架,好過嗰尐直接餵食嗰種劇,令人無思考既 ...

同意。

子爵府

2024年龍年勳章

各位..

咁我又想問:萊斯因為佢細佬救佢而復生、咁佢仲有同豪仔以前一起時既記憶嗎?睇最後佢出場個幾秒又無交代喎...

我好想知....唔想佢忘記豪仔

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

彥彥媽咪 發表於 20-6-8 19:58
各位..

咁我又想問:萊斯因為佢細佬救佢而復生、咁佢仲有同豪仔以前一起時既記憶嗎?睇最後佢出場個幾秒又 ...

呢個要等3.0先知

子爵府

BK Milk勳章

my005 發表於 20-6-8 09:14
我睇唔記得係邊本雜誌定報紙早期介紹話係(當時劇集海魔剛出):(我用我記憶寫返) 天宇一直同海魔(Thalassa ...

我認同你所講。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至