時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

頭先話吾需要關站同警察放催淚煙多謝晒果兩位女士/演員,吾該你地食左地下d磚頭,汽油彈,玻子,同埋長鐵通佢

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

catcatloves 發表於 19-8-26 01:59
頭先話吾需要關站同警察放催淚煙多謝晒果兩位女士/演員,吾該你地食左地下d磚頭,汽油彈,玻子,同埋長鐵通 ...

呢個亞姐!佢話暴徒冇乜嘢呀!
吾雪要関閉地鐵站!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ICbaby 發表於 19-8-26 02:03
吾雪要関閉地鐵站!

打錯字更正:吾需要

大宅

心盲的人不會懂,他們眼中只有仇恨

侯爵府

palmier 發表於 19-8-25 23:01
俾樣嘢你參考,我上年去睇樓時agent叫我唔好買長實樓,話李嘉誠年代用料係7成,宜家阿仔得5-6成,個agent ...

其實曱甴反樓價太貴咪仲有建設性!
香港地產商搾乾唒香港人血汗錢呀!
你地買到樓嗎?
反乜送中呀,呢條條例只係針對1%嘅人,做乜咁多吾關事嘅人為呢1%發聲??
好on居!

子爵府

ICbaby 發表於 19-8-26 02:03
吾雪要関閉地鐵站!

就係佢 ,叫佢食晒d磚頭,汽油彈,波子,鐵通,長竹佢

男爵府

關站非常合理
唔通又比佢地混入去,
用普通市民做人肉擋箭牌?

大宅

菇芝bebi 發表於 19-8-26 01:30
在呢個鋪內好開心有你,其實我並無立場,係D人自己對號入座,最討厭D鍵盤戰士句句涼薄,輸打贏要,夾硬在 ...

可能呢兩個月發生太多嘢,兩方各自心情都好差,比較燥底,希望有一日慢慢可以回歸理性

大宅

ICbaby 發表於 19-8-26 02:16
其實曱甴反樓價太貴咪仲有建設性!
香港地產商搾乾唒香港人血汗錢呀!
你地買到樓嗎?

其實自從林鄭話暫緩,成件事本應就應該退溫,就係正正個1%既人想完全撤回,所以先搞到咁大鑊,早段時間有一個新聞大家可能忽略,大家有時間可以睇睇,就會明白邊個搞到今日呢個地步。希望大家停一停諗一諗,唔好太被媒體牽引大家情緒。
https://www.hk01.com/政情/346381/逃犯條例-連線郭文貴節目被當-越洋指揮-梁頌恆-得啖笑

大宅

palmier 發表於 19-8-26 09:39
其實自從林鄭話暫緩,成件事本應就應該退溫,就係正正個1%既人想完全撤回,所以先搞到咁大鑊,早段時間有 ...

交代少少郭文貴背景,佢係個超級超級有錢既大陸人,係內地逃犯,老婆阿女已經捉咗,但佢同阿仔走咗去香港,然後再去咗美國,佢就係個1%

男爵府

Esther_Rachel 發表於 19-8-26 02:09
心盲的人不會懂,他們眼中只有仇恨

首頁

尾頁

跳至