自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我都好想睇下佢咩樣, 請pm給我呀.THX~

子爵府

睇哂D POST....很慶幸你弟婦身邊有樓主同99/62/姑仔撐佢 .....但永遠都係旁觀者清...當局者迷.....而家樓主細佬兩夫婦加埋狐小姐都置身其中....旁人好難講到D乜架喇....而家決定權都唔係係你細佬度....你細佬係等緊邊面爭赢咪去邊面囉 ......不過希望你弟婦早D清醒....明白覆水難收.....算吧啦....."明白放過佢是放過自己....這個道理" ....支持你弟婦同樓主呀!!!!

子爵府

睇哂D POST....很慶幸你弟婦身邊有樓主同99/62/姑仔撐佢 .....但永遠都係旁觀者清...當局者迷.....而家樓主細佬兩夫婦加埋狐小姐都置身其中....旁人好難講到D乜架喇....而家決定權都唔係係你細佬度....你細佬係等緊邊面爭赢咪去邊面囉 ......不過希望你弟婦早D清醒....明白覆水難收.....算吧啦....."明白放過佢是放過自己....這個道理" ....支持你弟婦同樓主呀!!!!

男爵府

好媽媽勳章

我都好想睇下佢咩樣, 請pm張相給我呀?

大宅

原帖由 lauretta 於 09-6-15 08:23 發表

嘿嘿,我係十分奸,你無留意到我c6連提款卡都響我度咩...唔止呀,存摺呀passport,出世紙同回鄉証都響我度嫁(我c6冇信用卡,所以冇呢樣野),佢成副身家同貴重野都係比我keep既,其實...原因係佢好大頭蝦,加上我又好奸咁話 ...

我學到你一成就好喇
有病時, 我都會照做家務.
我老公同我"艾交"時, 佢d朋友就帶佢出去玩, 都唔當我係一回事.
同你比, 我真係好失敗.
係佢心目中, 我唔係弱者,我會保護佢...好似身份掉轉左.

男爵府

我都想睇下佢咩樣, 可以PM我嗎?

禁止訪問

侯爵府

呢個女人,自己係咁緊張個男人,約咗人老豆就吾會吾去啦。有d人心理不平行,係要搶人嘢,搶到手又吾要,樓主,睇你細佬幾時俾佢飛:;pppp:

原帖由 acbeans 於 09-6-15 22:05 發表
噚日隻野話想見我老豆,不過佢前晚半夜打比我細佬話唔得閒,佢約咗朋友食飯唔去啦,我細佬問佢做乜佢約我老豆又唔去,問佢約咩人咁緊要,隻野話約咗個好難約嘅朋友喎,唔知佢想點呀:;pppp: ...

男爵府

畀面勳章

我都好想睇下佢咩樣, 請pm給我呀.THX~

大宅

好媽媽勳章

上得床嚟攞被"琴"
我又要睇相!

大宅

我都想睇下佢咩樣, 可以PM我嗎?

大宅

可以PM張相我睇下嗎?

你弟婦真係好慘 mouth:

首頁

尾頁

跳至