親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我覺得crazyfun個package仲抵,住5晚都係貴

原帖由 oh08yeah08 於 14-12-02 發表
我覺得crazyfun個package仲抵,住5晚都係貴$500一個人
你們都抵,因我老公買左package要$10580兩個人

大宅

引用:包哂喇

包哂喇
包埋行李每件$520來回20kg?都只係$9000,仲可以住四星,邊間旅行社咁抵?

大宅

我都唔知邊間...因為係朋友搞
我淨係知係D細間既旅行社
你$10580係幾日幾夜...搭邊間airline?

別墅

回覆:大阪6日5夜...剛訂expedia.com

酒店方面,要唔要另外再send email去 confirm booking 架?

子爵府

引用:剛訂26/1/15 - 31/1/15大阪第一次係expedia

原帖由 Crazyfun 於 14-11-27 發表
剛訂26/1/15 - 31/1/15大阪
第一次係expedia訂package
各位JM有冇經驗?
Book hkexpress 可以自己上佢website book,平啲

別墅

引用:Quote:原帖由 Crazyfun 於 14-11-27 發表剛

原帖由 mirandalaw 於 14-12-03 發表
Book hkexpress 可以自己上佢website book,平啲
但係我計過,上返web site book機票,另外再book酒店,係貴成二千蚊

子爵府

引用:Quote:原帖由 mirandalaw 於 14-12-03 發表

原帖由 Crazyfun 於 14-12-03 發表
但係我計過,上返web site book機票,另外再book酒店,係貴成二千蚊
相差咁遠?因為我住兩三間唔同酒店,唔知package會抵咁多,但如果只訂機票就真係去返佢地自己網頁訂,可以相差成千蚊

別墅

引用:Quote:原帖由 Crazyfun 於 14-12-03 發表但

原帖由 mirandalaw 於 14-12-03 發表
相差咁遠?因為我住兩三間唔同酒店,唔知package會抵咁多,但如果只訂機票就真係去返佢地自己網頁訂,可以 ...
用我個行程黎計既話,係hk express website 2人共7130機票,另外係agoda book 5晚酒店2人共5230,合共過12000,但我package一次過10000有找

突然覺得自己個package好抵添

子爵府

回覆:大阪6日5夜...剛訂expedia.com

因為如果係hkexpress訂,分開去程同回程買,回程會用返JPY計,咁樣就用返credit card rate,就可以用到而家個靚rate,但如果來回買,佢地一早就用左10算去計,所以回程係貴好多

以我為例,我原本係hkexpress來回買7千鬆啲,後來朋友叫我分開買,而家6千唔洗

大宅

引用:我都唔知邊間...因為係朋友搞我淨係知係D細

我都唔知邊間...因為係朋友搞
我淨係知係D細間既旅行社
你$10580係幾日幾夜...搭邊間airline? ...
我5日4夜,搭國泰,去程0115,回程1845起飛,4晚住Vista Grande osaka

大宅

國泰同PEACH既分別...

首頁

尾頁

跳至