懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:有冇8weeks 媽媽冇嘔, 仲好好胃口, 成日食唔飽

我明天9w啦暫時無嘔,7w時口淡淡,呢兩日口淡淡都無埋。

複式洋房

回覆:有冇8weeks 媽媽冇嘔, 仲好好胃口, 成日食唔飽

我22w,很好彩地,一直都沒嘔,也很能吃。

複式洋房

一直無嘔,有好多胃酸,成日都要食野,晚晚點幾就發作,一定要食野先訓到。。。
最近好似好左d.而家14wk

大宅

我就黎9wk 冇嘔過呀,5wk開始胃口好好,7wk開始唔可以一餐食得太多,要少食多餐。8wk開始兩三個鐘就要食嘢,一餓就作嘔,食包餅就冇事

別墅

引用:我就黎9wk 冇嘔過呀,5wk開始胃口好好,7wk

原帖由 jn2013 於 15-02-11 發表
我就黎9wk 冇嘔過呀,5wk開始胃口好好,7wk開始唔可以一餐食得太多,要少食多餐。8wk開始兩三個鐘就要食嘢 ...
我同你一樣, 依家8weeks 幾, 差唔多9weeks, 食好多野唔飽, 希望唔好作嘔啦

男爵府

引用:我就係, 冇嘔既感覺, 希望只是暫時性

原帖由 kitb05 於 15-02-11 發表
我就係, 冇嘔既感覺, 希望只是暫時性
我好想知有冇嘔同男女有冇關係,我上胎陀仔由初時作悶到20w, 今次6w都未有呢個感覺,成日餓,食好多野

別墅

我嘔到飛起,昨晚嘔左3次,半夜3點幾仲突然醒左嘔。心情低落,一來冇胃囗,二來食咩嘔咩。

子爵府

我暫時冇嘔
好胃口到有啲驚,訓得又多

複式洋房

Me too

別墅

5 week 尋日keep住作嘔左成大半日,搞到心情好差,個人又攰,

首頁

尾頁

跳至