婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:喺99眼中,新抱只係代母,bb似佢地係死罪

原帖由 樂希媽媽 於 15-04-27 發表
喺99眼中,新抱只係代母,bb似佢地係死罪
0岩呀!!!!!我聽過最絕係,借你個x生仔咋!!!夠賤未?

男爵府

回覆:乜都似你地最好!

呀A醒目嘅,應該話:原來都似爸爸㗎,佢兩公婆原來咁有夫妻相,唔怪得咁恩愛!

得禮攞彩兼激死99,1 take過

複式洋房

點解天下間既奶奶都係咁?

別墅

試過以前帶大仔返鄉下。
啲親戚話同媽咪成個餅印咁
99本身4萬咁既口。聽到即黑面
事實2個仔都係似足我,連62姑仔都咁講

大宅

我99都係咁,我仔無論衰嘢好嘢都係似佢個仔

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:s-1011 的帖子

算啦,睇開D,6299實系話個孫好嘅就似爸爸,唔好嘅就似媽咪架啦!D說話未必中肯,大人有大量,唔好放嚮心度!

伯爵府

我99就好醒啦!
唔會係我面前就唔會講阿仔似邊個,
只會返去同親戚呻。。。。
我話似佢或老公,就懶友善答唔係既,bb仔樣會不停變。

公爵府

回覆:s-1011 的帖子

你99太搞笑喇

大宅

引用:A:bb眼大似媽咪喎!99:呀仔隻眼都好大咖!A

原帖由 s-1011 於 15-04-27 發表
A:bb眼大似媽咪喎!
99:呀仔隻眼都好大咖!
A:雙眼皮好深 同媽咪一樣 人中就似呀媽啦
係咁㗎,我個仔係公公婆婆湊,6299, 兩個星期先見一次,我99次次聽見我個仔叫「媽媽」, 佢都會問我仔叫「嫲嫲」做乜呀!超爆笑!

洋房

引用:A:bb眼大似媽咪喎!99:呀仔隻眼都好大咖!A

原帖由 s-1011 於 15-04-27 發表
A:bb眼大似媽咪喎!
99:呀仔隻眼都好大咖!
A:雙眼皮好深 同媽咪一樣 人中就似呀媽啦
我個仔一出世就個個都話似我!
有日奶奶話:阿太嫲話bb個樣呆下呆下!講真,bb個樣就唔似得阿x(我老公)咁論廓咁深!不過佢都係一個開心bb。。。
唔該晒!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

複式洋房

引用:Quote:原帖由 s-1011 於 15-04-27 發表A:bb

原帖由 Esther_mama 於 15-04-29 發表
係咁㗎,我個仔係公公婆婆湊,6299, 兩個星期先見一次,我99次次聽見我個仔叫「媽媽」, 佢都會問我仔叫「 ...
我都係2星期見一次6299..…我同自己媽咪一齊住 我媽咪星期一至五都要幫我哥湊個8個月大既bb ……因為我99好怕我自己一個人帶bb去佢屋企會整親bb 所以佢同62會揸車黎接bb..(多數星期六過去 我老公要返工 多數佢收工直接返去食飯 每次都係我同bb去先 bb6個月大)有次我哥去次旅行 所以星期六我媽都要湊bb ……99知道我媽在家就話要買d生果拜會下親家…走左後99問我:點解你媽星期六要湊人?我:因為呀哥去左旅行 99:咁你2個又去旅行啦.唔洗擔心 我幫你湊bb 我:我去旅行都帶埋呀b啦 99:唔得!!咁細個唔比去 我:到時再算啦 我而家都無plan去旅行 99:都話你2個去 我幫你湊 我:無錢去 就係咁 我99先收聲 我99好中意幫我決定d野 好煩

首頁

尾頁

跳至