親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+cherryluk+於+15-09-01+發表

原帖由 Mei 於 15-09-01 發表
請教去六福村個日你包車要幾多錢?可坐幾多人?謝謝!
去六福村包車$4500台幣,唔知平定貴,因為一直都用開哩個包車司機!

因為果日走,所有行李都放哂在車,一家三口,司機用7人車載我地,話坐得舒服d,幾貼心呀!

如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

大宅

引用:第二日:今日我們包車到宜蘭,由台北市包車

原帖由 misslo 於 15-08-31 發表

第二日:今日我們包車到宜蘭,由台北市包車到宜蘭為台幣$4000 ...
蔥仔療洗唔洗預約

子爵府

虎到金來勳章

misslo 發表於 15-9-1 08:00
去六福村包車$4500台幣,唔知平定貴,因為一直都用開哩個包車司機!

因為果日走,所有行李都放哂在車,一 ...
請問如果落雨, 六福村有冇室內野可以玩到架?同埋, 地下街係中山果個地下街嗎? 中山站行過去嗎?

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

回覆 misslo 的帖子

請問知唔知3歲半 6福村多野玩嗎? 包車2日又點計呢? 我都想知包車資料, THANKS!

大宅

回覆:分享只為小朋友而設6日5天的台灣之旅

我小朋友得1.5歲,我地會住一晚六福莊,但你覺得我們值得買票入六福村嗎?會唔會冇嘢啱佢玩?動物園車會入猛獸區嗎?謝謝你的意見!

男爵府

大樹先生的家地方乾淨嗎? 食物質數如何?
另外, 新兒童樂園係唔係劍潭轉巴士? 多唔多人, 玩野洗唔洗排隊?

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 Mei 於 15-09-01 發表請教去

原帖由 misslo 於 15-09-01 發表

因為果日走,所有行李都放哂在車,一 ...
謝謝你,可否比司機資料我嗎?

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+misslo+於+15-08-31+發表本帖

原帖由 fannyyfleung 於 15-09-01 發表
蔥仔療洗唔洗預約
我果日平日無預約!但唔知星期六及日洗唔洗!我果日就walk in入去!

我的愛能把你帶回家

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:misslo+發表於+15-9-1+08:00+去六福

原帖由 helenchanz 於 15-09-01 發表
請問如果落雨, 六福村有冇室內野可以玩到架?同埋, 地下街係中山果個地下街嗎? 中山站行過去嗎?
印象中六福村好似無室內野玩!落雨都無咩地方避!但佢有d機動遊戲是有遮蓋的!

地下街在中山站同台北站都有!係兩個站連貫一齊!所以都幾長同幾大!

我的愛能把你帶回家

侯爵府

畀面勳章

引用:回覆+misslo+的帖子請問知唔知3歲半+6福村

原帖由 christytsui 於 15-09-01 發表
回覆 misslo 的帖子

請問知唔知3歲半 6福村多野玩嗎? 包車2日又點計呢? 我都想知包車資料, THANKS! ...
3歲半都有野玩!

包車兩日要計你去邊到,你可以whatapp司機問佢,就算你唔用佢,佢都好樂意答你問題!包車資料已pm你!

我的愛能把你帶回家

侯爵府

畀面勳章

引用:我小朋友得1.5歲,我地會住一晚六福莊,但

原帖由 terrenandtania 於 15-09-01 發表
我小朋友得1.5歲,我地會住一晚六福莊,但你覺得我們值得買票入六福村嗎?會唔會冇嘢啱佢玩?動物園車會入 ...
1.5歲可能真係無野啱玩!我自己覺得唔值得在裡面住一晚,因為酒店比較貴!如果1.5歲,反而去木柵動物園仲好玩!

我的愛能把你帶回家

侯爵府

畀面勳章

引用:我小朋友得1.5歲,我地會住一晚六福莊,但

原帖由 terrenandtania 於 15-09-01 發表
我小朋友得1.5歲,我地會住一晚六福莊,但你覺得我們值得買票入六福村嗎?會唔會冇嘢啱佢玩?動物園車會入 ...
動物園車只會去猛獸區,但都會經草食動物區!坐動物園車都係一個好好體驗!

我的愛能把你帶回家

侯爵府

畀面勳章

引用:大樹先生的家地方乾淨嗎?+食物質數如何?+另

原帖由 sukudo 於 15-09-01 發表
大樹先生的家地方乾淨嗎? 食物質數如何?
另外, 新兒童樂園係唔係劍潭轉巴士? 多唔多人, 玩野洗唔洗排隊? ...
大樹先生的家地方乾淨,食物ok!我們果日食下午茶,野食都尚可!

我果日在酒店附近坐公車去的!上官網見劍潭站有公車到!你可以睇下官網!

兒童新樂園好大好新,我去果日係平日,唔洗排隊!但玩既機動遊戲係計高度!高過100cm就多d野玩!矮過就好似得3個機動遊戲可玩!

我的愛能把你帶回家

大宅

畀面勳章

回覆:misslo 的帖子

可否介紹包車司機?

侯爵府

畀面勳章

我的愛能把你帶回家

男爵府

misslo 發表於 15-8-31 20:08
第六日:今日我們包車出發去六福村,六福村果度可以坐格巴士近距離睇動物,六福村有好多機動遊戲啱小朋友玩 ...
想問下你食海鮮果度係咩地方. 貴唔貴.

珊瑚宮

引用:Quote:misslo 發表於 15-8-31 20:08 第六日

原帖由 fai_joan 於 15-09-02 發表
想問下你食海鮮果度係咩地方. 貴唔貴.
竹圍魚港(另加代煮費用100--200台幣左右)

珍珠宮

回覆:分享只為小朋友而設6日5天 ...

請問住邊間酒店

大宅

回覆:分享只為小朋友而設6日5天的台灣之旅

我11月1家3口去,可pm包車司機嗎?thx

侯爵府

畀面勳章

引用:請問住邊間酒店 +

原帖由 andyan324 於 15-09-05 發表
請問住邊間酒店
澄舍

我的愛能把你帶回家